LED Polnilna Zajček Noč lučka Zajec Nočna Lučka za Otroke Otrok sodobno Namizno Svetilko ob Postelji za Dnevni Sobi, Spalnici-Bela

Novo

€12.95

/ €16.19

Na zalogi

Sedem različnih barv & treh ravneh svetlost: Samo tapnite zajec lučka za preklop svetlo barvo, od Rdeče, Zelene, indigo modra, rumena, vijolična, modra, da Toplo bela.Pritisnite gumb na dnu zaslona, da spremenite svetlost.

Služijo različne potrebe v vsakem prostoru: zajec svetlobe je kot nalašč za spalnico, študija soba in otroška soba.To je Odlično darilo za praznike, zlasti za otroke, malčke, dojenčka, otroka in dekleta.

Nudi štiri ravni svetlosti za vas, da izberete.Vrtec noč svetlobe je lepo in svetlo, vendar ne zelo intenzivno.Lahko izberete najboljše vzdušje, ki vam je všeč.

Barva: bela

Material: Silikon

Izdelani iz netoksičnih BPA-FREE hrane silikona, ta zajec postelji lučka je zelo trpežna in ponuja mehko in udobno počutim.Po stisnemo in potisnil, da bo spet prvotno obliko sama po sebi.To je varna in zabavna igrača za otroke.Vam ni treba skrbeti, da vaši otroci bodo zlomi.

Velika polnilna Zmogljivost Baterije: Vgrajen 1000mAh baterijo za ponovno polnjenje in napolniti preko USB.Eno uro polnjenje traja 4-6 ur, ki ponuja dolge igralnega časa za svoje otroke, s tem lep zajec.

Otroci bodo radi ta novost zajec lučka za svoj srčkan, zajec-obliko in mini velikosti modela.Ta svetilka tehta 170 gramov z majhno velikost 146x106x154 mm, tako da lahko otroci nosijo okoli in objem kot majhne igrače.To je lahko dober spremljevalec za otroke.

Navodilo: Stanje Polnjenja: Polnjenje vaš zajček, ko vaš zajček utripa.Boste imeli rdeča, počasi utripa zajček med polnjenjem je.Polnjenje se samodejno izklopi, ko ZAJEC, ki je v celoti napolnjena.

Pakiranje Vsebuje:

1*Zajec nočna lučka

1* USB kabel

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: Zajček Lučka, medved lučka led, lestenec planet, artritis podporo, zajček led, lučka zajec, lumix dotik, zajček urad, jedi bo ustrezala, obroč svetlobe zajček

Uporaba Počitnice
Kawaii Nočna lučka sub Polnjenje Nočna lučka
Proizvodnja Električne Energije Stikalo
Je Na Baterije, Vključene No
Številka Modela Zajec nočna lučka
Blagovna Znamka REFURBISHHOUSE
Noč Svetlobe USB za Otroke Darilo Živali Dekorativne Svetilke
Polnjenje Nočna lučka Risanka Zajec LED Nočna lučka
Oblika Živali
Je Svetil Vključeni No
Postavka Vrsta nočne luči
Je Baterije Potrebno No
Vrsta lučka
Vrsta Baterije NOBEN

Napiši mnenje

LED Polnilna Zajček Noč lučka Zajec Nočna Lučka za Otroke Otrok sodobno Namizno Svetilko ob Postelji za Dnevni Sobi, Spalnici-Bela

LED Polnilna Zajček Noč lučka Zajec Nočna Lučka za Otroke Otrok sodobno Namizno Svetilko ob Postelji za Dnevni Sobi, Spalnici-Bela

Sedem različnih barv & treh ravneh svetlost: Samo tapnite zajec lučka za preklop svetlo barvo, od Rdeče, Zelene, indigo modra, rumena, vijolična, modra, da Toplo bela.Pritisnite gumb na dnu zaslona, da spremenite svetlost. Služijo različne potrebe v vsakem prostoru: zajec svetlobe je kot nalašč za spalnico, študija soba in otroška

Podobni izdelki