Brezplačna Dostava Groub Upravljavec posameznega Kanala Brezžičnega Sprejemnika DC114B 20PCS

Novo

€276.49

Na zalogi

DC114B Sam Kanal Brezžični Sprejemnik 24pcs

Uporablja za max 100N.m cevni motor

Ki se uporablja za povezavo z zakonsko gumb stikalo

Lahko priključite 1 enota cevni motor

Izhod:300W

Sam kanal zakonsko gumb stikalo sponka

Z dot-premakniti funkcijo, in sicer svetlobo-prilagodite funkcijo za žaluzije

Delo temperatura:-10C~+55C

Tekmo vseh Dooya brezžični oddajniki

Lahko hrani 20 enota oddajniki na najbolj

Dimenzija:51mmx51mmx27mm

Dragi moj stare in nove stranke,Poletje Wang se je vrnil z enako kakovost izdelkov in novih, upam, da dobite podporo, kot pred

1,Prosimo, obrnite na nas, preden vaš katerem koli vrstnem redu,ker imamo različne velikosti in materiala, proizvodov,včasih pa so v isti pogled.

2,ne moremo poslali vam blago takoj, ko jih postavimo v vrstnem redu, ker je vaš denar bo prišel na www.meridian-sun.si račun v 24 urah po vaše naročilo, bomo poskušali naši moči, da pošlje blago v 72 urah, in boste opazili, da je v času po potrebi za zamudo.

3,Preden vaš podpis,Prosimo, preglejte paket, ko ste jo dobili, smo lahko poskrbite, da paket je dobro pred pošiljanjem vendar pa ni jamstva, da se bo poškodoval ali ne na način , da nam poveste, v času, ko ga najdejo, zdrobljen in kontaktirali dostave podjetja, ki vam pomaga, da se ukvarjajo z njim.

4,Naše skladiščenje blaga se lahko pošiljajo v dveh dneh, vendar vas prosimo, menijo tudi o ladijski čas, da agencija za obremenitev.

5,obljubljamo, vse izdelke, ki jih kažejo, je kakovost blago tudi lahko, ne glejte vse blagovne znamke na povezavo za www.meridian-sun.si omejitev.

6,Prosimo, obrnite na nas, če ste veliko cheapper način, da bi dobili blaga, preden vaše naročilo.

7,Prosimo, našli močan agencije, da bi vam pomagali narediti carinjenje ali blaga, ki bo uničena, lokalno če ne boste dobili to, za dolgo časa.

8,Za nekatere nove meje www.meridian-sun.si, nekateri načini prikazovanja morda ne boste mogli pošiljajo v vaši državi,prosimo, povejte nam in mi lahko ladja, ki ste jih druge načine.

Končno, Hvala za moj stari strank podporo v zadnjih dveh letih, in prav tako dobrodošli novi prijatelji, prosim najdi mi kmalu in vam bom pokazal moje najbolje, iskrenost,ljubezen,Poletje.

Oznake: visoka kakovost radijski sprejemnik, dooya roller, dooya motornih, mp5 sprejemnik, mikro radijski sprejemnik, zavese električni motor, digitalni fm radijski sprejemnik, zavese motornih, dooya, dooya daljinski upravljalnik

Obratovalna Temperatura -20 C~+55 C
Garancija 1 Leto
Oddajnik Frekvence 433.92 MHz+100KHz
Številka Modela DC114B
Material Plastični
Max. Napetost 12V
Značilnosti tekmo vseh dooya daljinski upravljalnik
Preklop Vrsta Pritisni Gumb Stikalo
Certificiranje ROHS
Postavka Vrsta Stikala

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Groub Upravljavec posameznega Kanala Brezžičnega Sprejemnika DC114B 20PCS

Brezplačna Dostava Groub Upravljavec posameznega Kanala Brezžičnega Sprejemnika DC114B 20PCS

DC114B Sam Kanal Brezžični Sprejemnik 24pcs Uporablja za max 100N.m cevni motor Ki se uporablja za povezavo z zakonsko gumb stikalo Lahko priključite 1 enota cevni motor Izhod:300W Sam kanal zakonsko gumb stikalo sponka Z dot-premakniti funkcijo, in sicer svetlobo-prilagodite funkcijo za žaluzije Delo

Podobni izdelki