2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Nosilec za Telefon, Multifunkcijski Vzglavnik in Mobilni Telefon Gori JR Ponudbe

Novo

€23.87

/ €43.41

Na zalogi

2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Nosilec za Telefon, Multifunkcijski Vzglavnik in Mobilni Telefon Gori JR Ukvarja Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Svobodne Roke: Večnamensko vratu vzglavnik z držalom za telefon je kot nalašč za ogled telefon, gledal film, branje, kuhanje, in facetime, samo trak okoli vratu ali prsih, ni več strani, bolečine držite telefon, medtem ko ščitijo vaše vratne hrbtenice zdravje.

2. Prilagodljivo Nastavljivo Gooseneck Nosilec: Ta telefon, nastavek za stojalo je zelo fleksibilna in lahko zvijemo v kakršni koli obliki, da izpolnjujejo tisto, kar potrebujete, in se lahko uporablja na mizo, posteljo, avto in vratu.

3. Udobno in Zračen Vzglavnik: vratu blazino, ki je napolnjena s peno pomnilnika, preobratu učinek, je dobro, da se lahko stisne je naključno; površina je mehko in udobno dotakne občutek, ne bodo mucke in bledenje barv.Blazino značilnosti mehko-dotakne, različne funkcije, dobro zračnost in udobno zaščito vratu.

4. Prihaja Z Univerzalno Držalo za Telefon: Ta Leni Vratu Nosilec združljiv z vsemi velikosti telefonov, od 4-10palčni, enostavno zaklene vaš telefon, da se zaskoči.

5. Bistveni Blazino Za Potovanja: je skrbno zasnovan tako, da zagotavljajo vratu, ramen in glave podporo, vam ponujajo najboljše udobje na potovanje.Izključno non-slip ima varnostno blazino v mestu!To je dobra potovanja vratu blazino za avtomobile, vlake, avtomobilski sedeži, spalni, in kampiranje.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: Poliester / Bombaž / Spominske Pene

Uporablja naprave: 4-10in telefon ali tablični računalnik

Slog:

Redna: redni U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Držalo, ni druge funkcije

Nadgradnja: Z Masažno funkcijo, gnetenje, ogrevanje, vibracij, za ponovno polnjenje

Paket Vključuje:

1 x 2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik z Držalom za Telefon

1,O Ladijski: Po naročilu izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

Oznake: ipad pro gooseneck gori, gooseneck namizni nosilec za telefon, prilagodljiv gooseneck gori, celice jr dragon ball, dragon goku, gooseneck držalo vent, postelja gooseneck nosilec za telefon, gooseneck mobilni telefon, držalo, celice lutka, gooseneck tv gori

Blagovna Znamka Etmakit
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela nosilec za telefon

Napiši mnenje

2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Nosilec za Telefon, Multifunkcijski Vzglavnik in Mobilni Telefon Gori JR Ponudbe

2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Nosilec za Telefon, Multifunkcijski Vzglavnik in Mobilni Telefon Gori JR Ponudbe

2-v-1 U-Oblikovan Vzglavnik s Gooseneck Nosilec za Telefon, Multifunkcijski Vzglavnik in Mobilni Telefon Gori JR Ukvarja Postavka Specifikacije: Značilnosti: 1. Svobodne Roke: Večnamensko vratu vzglavnik z držalom za telefon je kot nalašč za ogled telefon, gledal film, branje, kuhanje, in facetime, samo trak okoli vratu ali prsih,

Podobni izdelki