Meselo Močno Sesanje Zraka Moški Masturbator Proste Roke, Obračanje Seks Pralni Samodejno Teleskopski Bat Spolnih Igrač za moške

Novo

€49.44

/ €65.92

Na zalogi

Glavne Značilnosti:Auto Thruster Masturbacija Stroji Teleskopsko Inteligentne Igrače Za Ponovno Polnjenje

Masturbator z vibracijami in vpliv funkcijo.Pregledna linijskih, 3-dimenzionalni votlini, kompakten kompleks kanal, seksi in udobno kanal design, Občutek resnične stvari, s mesnat dotik občutek.

To ima močan sesalni in se lahko poravna na 180 ° kota.S svojo 50 vibracije načini(10 vrst pogostost in 5 vrst hitrost), nudi edinstven sex izkušnjo.Vstavite vaš penis v usta ta masturbator in ga vklopite.Pritisni in gibanja 30mm.

Prijazen do kože mehkega silikona.Narejena iz okolju prijaznih ABS & izredno mehak Silikonski material, da se počuti zelo realistično.In je enostaven za pritrditev na mizo, steno ali disk s sesalno skodelico imetnika, sesalni ima povsod, super močno drži.

Podrobnosti O Izdelku:

? Samodejno teleskopsko vpenjanje električni masturbacija naprave

? Iz mehkega in varno silikona in ABS materialov

? Notranjost je sestavljena iz treh različnih kanalov (Blowjob, Yin, Analni) nešteto lovke.

? Samodejno zložljive 30 mm, samodejni požiranju masaža Vgrajen mehka design, kliknite na gumb, da bi pritegnili tesen prehod

? Spustite roke in dnu sesalni se lahko pritrdi na vsako gladko površino

? 145° spredaj in zadaj prilagajanja za zadovoljitev različnih zornih kotov zahteva

? 10 vrste vibracije, frekvence + 5 vrst vibracij hitrosti predstavljajo 50 vrst vesel izbire

? Vgrajena litij-ionska baterija, USB, polnjenje pa je bolj priročno,

? Masturbacija naprave celotno dolžino 350 mm

? Dolžina je približno 122 mm in premer je približno 50 mm.

Paket Je Vključeno:

1* Masturbacija Stroji

3*Silikonsko Masturbator

1* Napajalni Kabel

Opomba:

1. Osebnih predmetov ne bo vrnil.

2. Zaradi skladišče morali zazna kakovost izdelkov, zato embalaže se bo odprla.

3. Vsi predmeti so popolnoma novi, vendar smo še vedno močno svetujemo, da pranje ali čiščenje postavka pred uporabo za zdravje.

4. Pranje izdelka temeljito pred in po vsaki uporabi, priporočamo uporabo igrač, ki so čistejši.Kot so toplo milnico.

5. Ne uporabljajte na vse odprte rane, raztrganine kože ali otekle ali vneto področju.Prenehati z uporabo, če se bolečina ali nelagodje razvija.

6. Prosimo, da upoštevate velikost izdelka pri nakupu.Če obstaja kakršen koli nelagodje med uporabo, prosimo, da prenehate uporabljati takoj.

Skrivnost Paket.

1.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

2.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v prvi embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3.Bomo povračilo celotno vas, na embalaži z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v prvi embalažo, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne bomo povračilo ali zamenjajte element z veljavnosti garancije.1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije, Pet Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč, vas prosimo, da stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Oznake: moški sextoy, rudnik seks igrače, avtomatsko moški masturbator, sex igrače za moške masturb, seks igrače, masturb moški, seks, moški masturb, hismith človek, moški welet

Poreklo CN(Izvora)
Velikost As shown picture
Funkcija 3 Zraka, Sesanje,Z Batnim Teleskopsko
Material Silikonski
Funkcija 1 Seks igračke za moške
Spolnost No
Blagovna Znamka Meselo
Številka Modela SKUB46112
Nespodobno Sliko No
Funkcija 2 10 frekvenca, hitrost 5

Napiši mnenje

Meselo Močno Sesanje Zraka Moški Masturbator Proste Roke, Obračanje Seks Pralni Samodejno Teleskopski Bat Spolnih Igrač za moške

Meselo Močno Sesanje Zraka Moški Masturbator Proste Roke, Obračanje Seks Pralni Samodejno Teleskopski Bat Spolnih Igrač za moške

Glavne Značilnosti:Auto Thruster Masturbacija Stroji Teleskopsko Inteligentne Igrače Za Ponovno Polnjenje Masturbator z vibracijami in vpliv funkcijo.Pregledna linijskih, 3-dimenzionalni votlini, kompakten kompleks kanal, seksi in udobno kanal design, Občutek resnične stvari, s mesnat dotik občutek. To ima močan sesalni in

Podobni izdelki