Avto Parfum Auto Notranja oprema Dvojni Klik vonj Tekoče perfum Deodorant zraka vonj v avto styling za dekle

Novo

€12.35

Na zalogi

Ime izdelka: Avto Mesečini Strast Tekoče Dišave / Balzam za ustnice / Dišave / Deodorant Modela Izdelka:S126 Izdelka Specifikacije: 50*50*80 mm (1 Paket) Izdelek zmogljivost: 70ML Parfum vonj: dvakrat kliknite vonj Izdelka color: blue, ki na japonskem Ta izdelek značilnosti: 1. Ta izdelek uporablja naravne začimbe oblikovala v klasični francoski DVOJNI KLIK, aroma, bogata aroma, klasičen vonj.Moški parfum z pomirjujoč okus. 2. Vsebuje ikiwa, da odstranite vonj in cigaret okusov. 3. Vzdržljivost, lahko se uporablja na sobni temperaturi približno 2 meseca. 4. Enostaven za namestitev, samo odstranite obojestranski lepilni na dno in jo držijo v ustrezen položaj na armaturno ploščo avtomobila.Ukrepi: 1. Prosimo, da se prepreči dajanje v neposredni sončni svetlobi, visoki temperaturi okolja. 2. Hranite zunaj dosega otrok. 3. Ne pijejo, kot je na primer vhod, piti več kot 2 skodelice čiste vode ali mleka in ga voziti v bolnišnico na zdravljenje. 4. Če stik s kožo ali stiku z očmi ni mogoče, sperite z obilo vode, če je v stiku.Dobro ime, ki spominja: Po dolgem obdobju prodajnih izkušenj, v prevoznem procesu, embalaži izdelka bo prispel na cilj, zaradi dolgo časa prevoza, ravnanje, pakiranje bo sploščen ali zdrobljen, torej ob dostavi, embalaža, bo odstranjena, in zavit v plastično mehurček blazine.

1.če ste nezadovoljni z elementi(Osebne Preference).lahko vrnili k nam v roku 7 dni.

2.če je element, ki prihaja v slabem stanju, ko ste prejeli.prosimo brezplačno občutek, da nas obvestite.mi lahko vztrajanju pri ponovno odkritem ali pon. vas.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke(razen za postavke, poškodovane in zlorabiti po prejemu).

2.če element je v okvari po 3 mesecih,se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega oneafter prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.

1.Bomo zapustili POZITIVNO FRRDBACK po prejemu plačila.Obrnite se na nas v času.če niste zadovoljni s to postavko, in želim zapustiti abad povratne informacije ali odprite spora.

2.Negativne povratne informacije, ne more rešiti problem.moral bi nam povedati, težave.tako Smo lahko to popravimo in da si srečen.

1.Sprejemamo alipay tukaj.

2.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor.

3.plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

1.Vsa naročila, bo ladja v roku 3 delovnih dni.

2.Nudimo redno air mail post in registriranih letalom post načine pošiljanja.

3.Trgovina je čezmejno in zračna pošta je najcenejši post način.tako, to bo trajalo dlje časa, da se dostavo, če si ne želite tako dolgo, prosimo, bodite Express pristojbina ordon ne kupi.

4.Ne bomo Odgovorni za svoje carine.

OPOMBA: Element, ki vključno z baterijami, CD ali GEL ne more ladje, ki jih DHL

Oznake: mi soba freshener, auto cape, auto vonj, avto nalepke, avto osvežili, poklicni freshener, avto perfum, avto vonj, 12 kos, svež zrak, vonj

Element Teža 0.3kg
Postavka Obsega 70ml
Postavka Vrsta Osvežilcev Zraka
Postavka Višina 80mm
Oblika Tekoče
Vrsta dišave
Ime Modela S126
Postavka Dolžina 50mm
Element Širina 50mm
Vrsta Materiala Steklo

Napiši mnenje

Avto Parfum Auto Notranja oprema Dvojni Klik vonj Tekoče perfum Deodorant zraka vonj v avto styling za dekle

Avto Parfum Auto Notranja oprema Dvojni Klik vonj Tekoče perfum Deodorant zraka vonj v avto styling za dekle

Ime izdelka: Avto Mesečini Strast Tekoče Dišave / Balzam za ustnice / Dišave / Deodorant Modela Izdelka:S126 Izdelka Specifikacije: 50*50*80 mm (1 Paket) Izdelek zmogljivost: 70ML Parfum vonj: dvakrat kliknite vonj Izdelka color: blue, ki na japonskem Ta izdelek značilnosti: 1. Ta izdelek uporablja naravne začimbe oblikovala v klasični francoski

Podobni izdelki