Piling Krema Karitejevo Maslo Piling Za Telo Sadje Beljenje Kože Koža Vlažilna Nega Kože Dodatna Oprema Obraz Piling Za Odstranjevanje

Novo

€4.49

/ €5.62

Na zalogi

Neto teža : 250 g

Sestavine : Niacinamide, oreh lupini v prahu, avokado, arbutin, Centella asiatica

Sadne kisline : znanstveno ujema koncentracije, nežno čiščenje odpadnih staranja keratin, gladka in nežna koža

Avokado : vlažilec za kožo, neguje kožo globoko in naredi kožo vlažno in gladko

Centella asiatica : pomirja in popravila kožo, replenishes kože manjka hranilnih snovi

Rešitev : grobo mišice, nazaj akne, črna komolec nasvet pomarančno lupino

Kozmetični učinki : vlažilne, piling, vlažilna, vlažilne, in vlažilni kože

Navodila

1. Po vlažilne telesa, vzemite ustrezno količino drgnjenje in uporabo s krožnimi gibi nežno mehčanje kože

2. Grobo kožo in komolec nasveti lahko ustrezno podaljša masaža čas

3. Sperite s čisto vodo, je priporočljivo uporabiti 2-3 krat na teden, glede na osebne kože kakovosti

Rok trajanja: tri leta

Opombe :

1. Ročno merjenje tolerance je 2-5 g.Prosim, ne moti vašo zamenjavo.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, posnetek morda ne odražajo dejansko barvo izdelka.najlepša hvala!

Paket Je Vključeno:

1*Avokado piling Piling, 250 g

1.Dostava

1. Priprava Čas: mi bomo poslali postavke v 3-5 delovnih dni po plačilu.

2. Brezplačna dostava Za Wordwide , obliki, kot sledi bi lahko sprejeli kot referenca .

3. Če niste prejeli blaga v 60 dneh ,se obrnite na nas za čas podaljšanja ,ne odprite sporu zaradi tega, ker dostave je popolnoma iz prodajalca nadzor,bi bilo treba Post office dolžnost,hvala .

4. Če želite hitro pošiljko,priporočamo, da izberete express ,kot so DHL, EMS, itd. ,ker je gospodarska pošiljko način se ne da hitro .

2.Vračilo kupnine

1. Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane ,vas prosimo, da nas kontaktirate ,bomo poslati ali nadomestilo za vas .

2. Če ne bodo prejeli izdelek po varstva čas ,se, prosimo, obrnite na nas .

3. Prosimo, upoštevajte, ne vzemite responsiblity po meri, obračunov in dajatev .Če potrebujete bomo lahko razglasi ceno, kot 2usd ali 1usd za 1pc, da bi se izognili orminimizecustoms dolžnosti in enostavnost customproceeding.

(Predvsem Brazilija )

3.Povratne informacije

1. Če ste zadovoljiti s točko in storitve ,prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic), za nas ,hvala lepa.

2. Če se kaj bi vi niste'tsatified ali nesrečni,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste zapustili povratne informacije ,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove vsak problem za vas.

3. Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

4. Naše Storitve

1. Smo proizvajalec ličila izdelka & izdelke za nego kože, če želite, da se ceni na debelo , vas prosimo, da pustite sporočilo na nas.

2. Med Chinee Novo Leto Počitnice ( Od Feb 10. do 23. Februar ), vsa naročila bodo razporejeni, da bodo poslali v 3-5 dneh po počitnice, hvala za vaše sodelovanje in podporo!

3. Včasih pa so zaposleni na pošiljki in jih ni odgovoru vaše sporočilo v času, prosim, ne jezen, bi odgovor youat enkrat, ko smo videli vaša sporočila.

4. Nikoli nismo ladje za vsako ceno oznake,promocijski material in račune z paket, če ste padec ladijskega prometa, ne skrbite o tem.

5. Če ne veste, katere barve bo primerna za vaše lase, lahko nam pošljete vašo barvo las, fotografija, vam bo dal predlog.

Naš delovni čas:

2:00--11:00(v angleščini)

9:00--6:00(New York)

Delamo od ponedeljka do petka, včasih ne moremo odgovoriti vaše sporočilo pravočasno, prosim, ne skrbite, vam bo dal odgovor, ko je videl vaše sporočilo.

Hvala, lep dan!

Oznake: maslo, pištolo razprševanje vode, čiščenje obraza, analni, nude barve, polje masla, čiščenje uniform, krema laikou, avokado primeru, melatonin spanja

NETO WT 250 g
Številka Modela piling
Postavka Vrsta Piling & Bodys Zdravljenje
Poreklo CN(Izvora)
Sestavine avokado

Napiši mnenje

Piling Krema Karitejevo Maslo Piling Za Telo Sadje Beljenje Kože Koža Vlažilna Nega Kože Dodatna Oprema Obraz Piling Za Odstranjevanje

Piling Krema Karitejevo Maslo Piling Za Telo Sadje Beljenje Kože Koža Vlažilna Nega Kože Dodatna Oprema Obraz Piling Za Odstranjevanje

Neto teža : 250 g Sestavine : Niacinamide, oreh lupini v prahu, avokado, arbutin, Centella asiatica Sadne kisline : znanstveno ujema koncentracije, nežno čiščenje odpadnih staranja keratin, gladka in nežna koža Avokado : vlažilec za kožo, neguje kožo globoko in naredi kožo vlažno in gladko Centella asiatica

Podobni izdelki