Nova otroška soba lučka led Nordijska spalnica stropne svetilke ustvarjalne risanka fant in punca soba svetilke svetilke v oblaku

Novo

€67.21

/ €137.18

Na zalogi

Slika Prikazuje

Prosimo, bodite pozorni pred plačilom!

glede plačila:

1) plačilo mora biti potrjen z www.meridian-sun.si Center v roku 24 ur.Če vaše plačilo je uspešno potrjena, vam bo povedal, da pripravite paket.

o prevoza:

1) Svetovni ladijski promet. (razen za določene države in APO / FPO)

2) Smo samo ladjo za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati svoj naslov za dostavo

3) Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

4) Če je niste dobili blaga v roku 30 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas!

O poroštvih in napovedi:

1) 12-mesečni omejena garancija proizvajalca na napako predmetov (razen predmetov, ki so poškodovani in/ali zlorabljena po prejemu).Opremo je podprta s 3-mesečna garancija.

2) Ste za 7 dni, da nas kontaktirate, 30 dneh od datuma prejema.Če je ta postavka je v lasti vas za več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in ne bomo povračilo ali ga zamenjate.brez izjem!Tovorni promet je bremenijo prodajalca in kupca.

3) Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev in vaš pad#.

4), Bomo povračilo naš celoten dobitek po prejemu izvirne postavke in paket, ki vsebuje vse komponente in pribor, ko kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Ali lahko izberete možnost, da ga zamenjate. 2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, smo iskreno vas vabimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije.To traja le 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno za nas.

5) Če izdelek ni reklama, bomo nosi vse stroške dostave.

O povratne informacije in kontakt:

1) Po prejemu blaga, bomo zelo hvaležni, da kupec za zgodnje potrditev. 2) obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da odpravite vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Oznake: oblak, lučka led, lamparas techo, 3d zmaj lučka, l led osvetlitev, strop lightes sodobne, 3d srce lučka, led lesk sodobne, led vijak, tin stropne luči

Zaključek Železo
Osvetlitev Prostora 10-15square metrov
Slog Evropa
Postavka Vrsta Stropne Luči
Tehnika Naslikal
Certificiranje ce
Preklop Vrsta Daljinsko Upravljanje
Številka Modela CY079
Vir Napajanja AC
Vir Svetlobe LED Žarnice
Značilnosti oblak
Je Zatemniti No
Telo Material Ironware + Akril
Napetost 100-240V
Je Svetil Vključeni Da,
Garancija 3 leta
Število svetlobnih virov > 20
Uporaba Foyer
Osnovna Vrsta NOBEN
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Namestite Slog Površinsko nameščena
Material Acryl

Napiši mnenje

Nova otroška soba lučka led Nordijska spalnica stropne svetilke ustvarjalne risanka fant in punca soba svetilke svetilke v oblaku

Nova otroška soba lučka led Nordijska spalnica stropne svetilke ustvarjalne risanka fant in punca soba svetilke svetilke v oblaku

Slika Prikazuje Prosimo, bodite pozorni pred plačilom! glede plačila: 1) plačilo mora biti potrjen z www.meridian-sun.si Center v roku 24 ur.Če vaše plačilo je uspešno potrjena, vam bo povedal, da pripravite paket. o prevoza: 1) Svetovni ladijski promet. (razen za določene države in APO / FPO) 2)

Podobni izdelki