Avto Fender Rakete Blato Zavihki Blatniki Mudflaps Splash Varovala za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina 2012

Novo

€21.27

/ €23.12

Na zalogi

Avto Fender Rakete Blato Zavihki Blatniki Mudflaps Splash Varovala za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina 2012

-Specifikacija: Ime Izdelka: nalepke + Avto Blato Zavihki modela avtomobila: za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina

leto: 2012 2013 2014 2015 2016

Postavka Vrsta: Blatniki Material: Plastika Avto Blato Zavihki barva: črna nalepka Barva: rdeča modra bela Količina: 4pcs -Značilnosti: 1. 100% popolnoma nova in visoke kakovosti 2. Enostavno in Modno Oblikovanje, Avto Izgleda Lepo 3. Enostavna Namestitev, Neposredno Fit 4. Vbrizgavanje-oblikovani termoplastični zagotavlja vrhunsko moč in vzdržljivost 5. Zaščitite vaše vozilo pred blatom,umazanijo,snegom,peskom in sol cesta

-Navodila za namestitev: 1、avto na dnu original avto vijake, s ključem, da vijak dol 2、prevzem Blata zavihki , dobra lokacija, vijake, s katerimi je nameščena 3、vijake, s katerimi je nameščena v ustrezno odprtino na Blato zavihki. 4、ostale luknje nameščen je lahko nameščena -Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete. 2. Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm) 3.Barva dejanske elemente lahko nekoliko razlikujejo od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje.

Prosimo, upoštevajte, da če namestite veliko poprodajnih strani pedal/tek odbora, se ta element ne bo primerna.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas.

-Paketu: 4 x Blato Zavihki (2 X Spredaj + 2 X Zadaj) 4pcs nalepke Vrečko Vijak Držali

Ko bo moje naročilo bo odpremljeno?Prosimo, bodite vaše naročilo Sredstva na račun (v 12 urah), Potem mi ladje za vse blago, po vrstnem redu takoj.Račun in besedila?Če potrebujete kažejo nižjo ceno za lokalno vrstnem redu, me obvestite prvi.Lahko delamo, kot želite za prenos po meri.Lahko zaupam sliko?Vse fotografije so 100% original, ki so ga naši foto warders.Barve se lahko razlikujejo zaradi razlik med računalnikom nastavitve zaslona in barvna razlika občutljivo oči.Vrnitev in Odškodnine: imate 7 dni, da nas kontaktirate, in 30 dni, da se vrnete od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti, za več kot 7 dni, se smatra, da je na drugi strani, in NE moremo ZAGOTOVITI VRAČILO ALI ZAMENJAVO.BREZ IZJEM!Shipping stroški so plačani, tako s strani prodajalca in kupca na pol.Vsi izdelki MORAJO biti vrnjeni v originalni embalaži.Poleg tega je treba zagotoviti številko za sledenje na parceli, posebnega razloga za vrnitev in številko naročila.Povrnili vam bomo VAŠ CELOTEN ZNESEK PLAČILA po prejemu blaga je v prvotnem stanju, v originalni embalaži in z vsemi sestavnimi deli in pribor po OBEH STRANK, Kupca in Prodajalca preklic transakcije na www.meridian-sun.si.Ali lahko odločite za zamenjavo.Smo nosi vse stroške pošiljanja, če je izdelek (i) ne ujemajo z oglas.Garancija: 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in / ali zlorabljena ob prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.Okvarjenih izdelkov je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate opisati napako in navedite številko naročila.Ne bomo popravilo ali zamenjavo blaga z veljavnosti garancije.Strinjate se, da boste vse zgoraj navedenih pravil pri naročanju www.meridian-sun.si Ocene: vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Kontaktirajte nas, PREDEN se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da lahko ukrepamo in odpraviti težavo.Nato vam bomo takoj izboljšanje naših storitev.To je nemogoče rešiti težave, če ne vemo o njih.Zahvaljujemo se vam za vaše naročilo in sodelovanje z našo iskreno!

Oznake: fender rakete ford focus, žar focus st mk3, arch kolo, prikazano ford fiesta, zavihek blato, fender rakete univerzalni auto, focus st, fender ranger, ford kuga, av rakete

Postavka Premer 1cm
Avto Oprema Blatniki
avto nalepke Avto Styling
Ime Modela 129964
modeli avtomobilov za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina
barve Rdeča Modra Bela
Posebne Funkcije Avto Kolo Zaščitnik
Element Širina 1cm
Model Leto 2012
Postavka Dolžina 1cm
Zunanje Testiranje Certificiranje ISO9001
Element Teža 700g
Postavka Vrsta Blatniki
Postavka Višina 1cm
Ime izdelka Avto Blato Zavihki
Vrsta Materiala Plastični

Napiši mnenje

Avto Fender Rakete Blato Zavihki Blatniki Mudflaps Splash Varovala za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina 2012

Avto Fender Rakete Blato Zavihki Blatniki Mudflaps Splash Varovala za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina 2012

Avto Fender Rakete Blato Zavihki Blatniki Mudflaps Splash Varovala za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina 2012 -Specifikacija: Ime Izdelka: nalepke + Avto Blato Zavihki modela avtomobila: za Ford/Osredotočiti 3 MK3 Limuzina leto: 2012 2013 2014 2015 2016 Postavka Vrsta: Blatniki Material: Plastika Avto Blato Zavihki barva:

Podobni izdelki