LIASOSO 3D Tiskanja Anime Datum Živo Yatogami Tohka Tokisaki Kurumi Človeka Majica Hoody Hoodies Ženske Priložnostne Oblačila Harajuku

Novo

€17.47

/ €21.84

Na zalogi

Pozdravljeni!Dobrodošli v LIASOSO Trgovini!

Dragi prijatelj!

obstaja nekaj nasvetov, preden bi od te trgovine,prosimo, pozorno preberite:

Barva Opomba: Kot je prikazano na sliki (Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki, vendar pa obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona.) .

Material Opomba: Vsi naši izdelki so narejeni iz Poliestra in Elastana, ne bombaž .tako upam, da boste lahko razumeli.

Vzorec Opomba: slika, ki je natisnjena na obeh straneh,to pomeni,nazaj, je enako kot sprednji.Sprejemamo tudi DIY, da cutomize slog, vas prosimo, da nas kontaktirate.Hvala.

Dropshipping: mi Smo factory outlet,in podporo padec ladijskega prometa.Če potrebujete preprodajati naših izdelkov, smo lahko ponudi fotografij brez vodnega znaka.če vas bo nakup več kosov,smo lahko vam najboljše cene,koli vprašanje se lahko obrnete na nas.

VELIKOST OPOMBA: Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja,to je Azija velikost 2 velikost, manjša od ZDA,EU,velika britanija,AU velikosti,ampak preden bi,jaz še vedno upam, da boste lahko merili oblačila, ki jih običajno rabo,nato pa izberite velikost tabeli, glede na našo velikost grafikona.

LIASOSO Rapper Pevka Travis Scott Astroworld 3D Tiskanja moška Majica Hoody Hoodies Ženske Priložnostne Harajuku Hip Hop Oblačila

1.Dostava

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 7 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v roku 1-2 dni.

2. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Mi ladje elementov prek China Post Letalom,hong kong Post Letalom,EMS,DHL.Običajno Express dostava metode, kot so EMS,DHL ponavadi traja 5-7 delovnih dneh.Kitajska Post&Hongkong Post Letalom ponavadi traja 10-25 delovnih dni.

3. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

4. Običajno se zaračuna dostava je brezplačna za Kitajsko Post&Hongkong Post letalom.Če potrebujete express način dostave,prosimo, pišite nam, če bi plačilo.

2.plačilo

Sprejemamo plačila preko Alipay,T/T,Western Union,Kreditne Kartice,Moneybookers,Bančno Nakazilo,in druge načine plačila.Če imate težave pri poravnavi plačila,se obrnite na nas za pomoč.

(Opomba:China post air mail lahko dostave po vsem svetu,če želite, da izberejo prosti shippig, ki jih na Kitajskem post,ampak vaši državi, ne more biti izbran iz Kitajske post air mail dostave seznam držav,nato pa lahko postavite naročilo za express prvi,vendar ne plačati,in ne pustite sporočilo, ki nam,mi pa vam lahko spremenijo cene, ki jih na Kitajskem pošti brezplačna dostava za plačilo naročila.Končno bomo poslati predmet, ki ste jih na Kitajskem pošti brezplačna dostava.)

povratne informacije 1. Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben. 2. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije.Bodite prepričani, da bo storiti enako. 3. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas preko www.meridian-sun.si Trgovine Manager ali E-pošte in vam bomo odgovorili na vaše vprašanje v 24 urah, med delovnim časom 9.00 do 6.00 uri (Peking Čas) od ponedeljka do sobote.Če ni odgovora v roku 24 Ur, vas prosimo, preverite spam v vaš poštni predal. 4. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.Hvala za obrnete gamesalor! 3.Politika Vračanja 1.Zagotavljamo vam, vaše nič tveganja nakup izkušnje tukaj. 2.Trudimo se, da bi služil našim vsako stranko najboljše, kar smo lahko. 3.Povrnili vam bomo vam za izdelke vrnejo v roku 7 dni od vas jih je prejela.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.Celotno vračilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje. 4.To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine .

Oznake: hoodi, oblačila haljo anime, ableton, tokidoki samorog, poleron ženske, neo tokyo hoodie, seifuku enotna, modra majica ženske, Sakurajima, Harajuku majica

Funkcija 3 Uporaba sublimacijski,Ne da bi kdaj izginja,razpoke,lupljenje ali luščenje,
Vrsta Široko-vitka
Snemljiv Del NOBEN
Zapiranje Tip NOBEN
Hooded Da,
Številka Modela 3D
Funkcija 2 S,M,L,XL,XXL,3XL,4XL,5XL,6XL,Da 1-2 velikost navzgor, če si želim biti svoboden
Oblačila Dolžina Redni
Ovratnik Hooded
Slog 3D-Slog
Blagovna Znamka LIASOSO
Poreklo CN(Izvora)
Funkcija 6 Moška majica
Material Spandex
Debelina STANDARD
Rokav Dolžina(cm) Polno
Funkcija 4 Moda 3D digital print hoodies,značilnosti vrvico kapuco, z dolgimi rokavi
Funkcija 1 Poliester In Elastana-Mehko In Comforatble
Funkcija 5 Primerna za
Rokav Slog Redni
Vzorec Tipa 3D

Napiši mnenje

LIASOSO 3D Tiskanja Anime Datum Živo Yatogami Tohka Tokisaki Kurumi Človeka Majica Hoody Hoodies Ženske Priložnostne Oblačila Harajuku

LIASOSO 3D Tiskanja Anime Datum Živo Yatogami Tohka Tokisaki Kurumi Človeka Majica Hoody Hoodies Ženske Priložnostne Oblačila Harajuku

Pozdravljeni!Dobrodošli v LIASOSO Trgovini! Dragi prijatelj! obstaja nekaj nasvetov, preden bi od te trgovine,prosimo, pozorno preberite: Barva Opomba: Kot je prikazano na sliki (Dejanski element, ki bo videti enako kot na sliki, vendar pa obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija

Podobni izdelki