11# črv trnkom Bodeče Trnkom Krap Velika Šablona Ribolov Trnkov longcast Texas Ploščad Ribolov Črv Vabe blaga za odpravljanje Ribolova 1set

Novo

€3.79

/ €4.31

Na zalogi

Dragi prijatelj, Dobrodošli v naši trgovini!Večina Kupcev je težave je čas poštnine,naša brezplačna dostava je Ekonomsko ladje način, da je le Sledenje na Kitajskem, ko je po zraku v vaši državi, ne Sledi torej, če vam je .želite hitreje in sledenje vseh časov, predlagamo, da izberete Standardna Dostava Poti 1.Ko prikazuje sledenje Pošiljke z lokalnimi ladjar in čas bo Več in Ne boste prejeli, prosimo, Upoštevajte, da nas Zaradi dostava zamude pleast podaljša rok dobave

Vljudno prosim upoštevajte:

1.Če se odločite, Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ali Prodajalca, Način Dostave , to dostava način nima številko za sledenje in je lahko le sledi, znotraj Kitajske, ko je paket levo Kitajskem, potem to nima logistics informacije, dokler ne boste prejeli paket.

2.Če potrebujete mednarodno številko za sledenje, prosimo, izberite China Post Registriranih Air Mail ali www.meridian-sun.si Standardna Dostava .

3. Če imate kakršno Koli Vprašanje o izdelku, se Najprej Obrnite na Nas, preden ga Odprete, Spor ali Pusti Slabe Povratne informacije , Smo vam bo pomagal rešiti v najkrajšem možnem času.

4. Če vam je všeč naša trgovina,Prosimo, dodajte naši trgovini na vaši Najljubši Trgovini ,boste lahko dobili Dodatne Popuste za Novi Prihod Izdelki .Če potrebujete veliko količino, nas prosimo kontaktirajte.Radi bomo odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času Spec:

Dolgo Litega Ribolov Kavelj

Japonska Ribolov Kavelj

Črv Trnkom

Sandbeach Ribolov Z Uporabo

Ribolov Kavelj

Rock ribolov kavelj

Velikost 11#

Eno vrečko vključno 14pcs kavelj

Paket vključuje

Ribolov Trnkov

Odpremo in ravnanje:

DOSTAVA

1.Mi bomo poslali blaga v 1-4 delovnih dneh po plačilu je preverjanje s www.meridian-sun.si.

2.Naša brezplačna dostava vključen le Kitajska post air mail ,in teža, je treba v 2 KG.Prosimo opazite Kitajsko post air mail počasi.esp, ruski in Brazilski zelo počasi.

3.Če jo želite poslati po EMS.DHL in UPS, morate plačati za ladijskega stroškov.

4.Ko smo pošiljanje blaga , se bomo odgovorni za težave, v Kitajska Carinska ,in naj kupec odgovoren za težave v državi kupčevega Carin.

5.Boste sledili blago na spletu

6.Prosimo vas, da preverite svoje blago na ladijski promet, družba za obraz, ko ste prejeli blago.

7.Če vam telefon ukradejo ali se poškoduje na poti.Prosimo vas, da ladjar vam dokazati.Potem smo vam bo pomagal naj ladjar nadomestilo.

Pogoji:

1) Predmet prihaja z 1 letno garancijo proti kateri koli proizvajalec napake.Nudimo nadomestna storitev za napako kamere.

2)številko Za sledenje je na voljo.

3)Vse prodaje so končni, brez nadomestila ali se vrne na popolnoma delovnih predmetov.Nepooblaščeno vrne, bodo prezrti.Tudi o politiki vračila ne velja slučajno škodo, ki so posledica nepravilne uporabe, zlorabe ali nepravilne nege.

4)Kupci so odgovorni, da vedo, da ste odgovorni za vse davke, dajatve, Kadi, ki jih zaračuna vaš lastno državo, ki se Carini.

5)ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli zamude zaradi nejasne plačilo ali naslov.

6)Bomo izvedli pozitivne povratne informacije samodejno po prejemu pozitivne povratne informacije.Mi bi cenil vaše pozitivne povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, prosimo vas, da nas kontaktirate, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratnih informacij.

Oznake: k nakit ogrlica, železo cuting machin, železo rezila vaja, velikosti 46 zatiči, železo valj 25 mm, m30 bottom bracket, velika vzmet vijak, železne konstrukcije, železo udar koledar

Z Vladar ali Ne No
Velikost 11
Kategorija ribolov izdelka
Položaj ocean čoln reke lak ribolov
Oblika s
barve mix
Uporaba krap ribe kavelj
Blagovna Znamka zeximutu
Poreklo JP(Izvora)
Materiali Visoko Vsebnostjo Ogljika
Količina 1Set
Material Ogljikovo Jeklo
Vrsta Bodeče ribe kavelj
Fit Ribolov Pribor
Palica 3.6 m ribiško palico

Napiši mnenje

11# črv trnkom Bodeče Trnkom Krap Velika Šablona Ribolov Trnkov longcast Texas Ploščad Ribolov Črv Vabe blaga za odpravljanje Ribolova 1set

11# črv trnkom Bodeče Trnkom Krap Velika Šablona Ribolov Trnkov longcast Texas Ploščad Ribolov Črv Vabe blaga za odpravljanje Ribolova 1set

Dragi prijatelj, Dobrodošli v naši trgovini!Večina Kupcev je težave je čas poštnine,naša brezplačna dostava je Ekonomsko ladje način, da je le Sledenje na Kitajskem, ko je po zraku v vaši državi, ne Sledi torej, če vam je .želite hitreje in sledenje vseh časov, predlagamo, da izberete Standardna Dostava Poti 1.Ko prikazuje sledenje

Podobni izdelki