Mens Čevlji Blazine Čevlji Mens Copati Športni Čevlji PVC Visoko Elastična Edini Off Zunanji Beli Znamko Čevlji 2020

Novo

€8.27

/ €16.21

Na zalogi

VELIKOST OPIS

Prosimo, upoštevajte, da ročno velikost bo o napaki, 1-5 mm.Če vaše noge dobili maščobe ali širše, izberite velikost, ki je za enega ali dva večja kot običajno.Prosim izmerite dolžino stopala po metodi spodaj, in izberite velikost glede na dolžino stopala.Ne izberite temelji na lokalnem velikosti, in ne, ne mislim na velikost.

1. Pripravite prazen papir in svinčnik.

2. Dajo noge na papirju, seveda.Posebna pozornost mora biti namenjena za bosih nog in ne bombažne nogavice.

3. Pero je treba navpično ali poševno 15° do narišite obris stopala.

4. Ukrep vaša stopala dolžino.

PLAČILO

Trenutno lahko plačila z Boleto, Visa, MasterCard, QlWl, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney in bančno nakazilo.

Več možnosti plačila bodo na voljo na www.meridian-sun.si v prihodnosti.

PREVOZ

Vse naše elemente, ki bodo dobavljeni za kupca naslov, ki ga je kupec, prosimo, potrdite vaš naslov pred plačilom.

Po plačilu je končana, bomo pošlje blago v roku 7 delovnih dni. (Dopust se lahko podaljša)

DLIVERY ČAS

Ker so kupci iz različnih držav, prosim, pustite sporočilo, da se pozanima o posebnih čas dostave.Vendar upoštevajte, da čas dostave nudimo je samo za referenco in ne kot dokaz sporov.Ne moremo nadzorovati, ali je post office zamudo.Prosimo, bodite potrpežljivi in bomo ostanite v stiku z vami in post office.

VRNE

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Če zaprosijo za vrnitev in vračilo v 15 dneh po prejemu izdelek iz kakršnega koli razloga.Prosimo, da vrne izdelek v določenem času, bomo potrdili po prejemu izdelka in nato povrnili.Vendar pa buyershould prepričajte se, da so postavke, ki se vrača v prvotno stanje.(Vse vrnitev shipping stroški so odgovoren kupec.)

BARVNA NEUSKLAJENOST

100% dejanske slike.Vendar pa je zaradi razlik v svetlosti zaslona oprema odklon in osebne razumevanje barve, dejanski izdelek lahko so barvne razlike s fotografijo.Na koncu, prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.Seveda, Če vam ni všeč, Smo sprejeli vrne in nadomestila.

SERVCE POVRATNE INFORMACIJE

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite povratne informacije in 5 zvezdic, če ste satisfiedwith naše ltems in storitev.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, prosimo, menijo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: ženski tekaški, moški zavezat, somar čevlji moški, plesti moških zavezat, moški čevelj, mens zavezat 2020, mens offwhite, jordan off white, off čevelj bela, nike zoom

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Tehnologija Zoom Air
Podplat Materiala EVA
Spol MOŠKI
Zgornja Višina Srednja rez
Poreklo CN(Izvora)
Zgornji Material Usnje
Za Razdalja 5km
Raven Praksi Začetnik
Primerno Mesto, Trdi Sodišče
Blagovna Znamka POSKUSITE JADE
Funkcija Dihanje
Zapiranje Tip Čipke-Up
Številka Modela AS1212

Napiši mnenje

Mens Čevlji Blazine Čevlji Mens Copati Športni Čevlji PVC Visoko Elastična Edini Off Zunanji Beli Znamko Čevlji 2020

Mens Čevlji Blazine Čevlji Mens Copati Športni Čevlji PVC Visoko Elastična Edini Off Zunanji Beli Znamko Čevlji 2020

VELIKOST OPIS Prosimo, upoštevajte, da ročno velikost bo o napaki, 1-5 mm.Če vaše noge dobili maščobe ali širše, izberite velikost, ki je za enega ali dva večja kot običajno.Prosim izmerite dolžino stopala po metodi spodaj, in izberite velikost glede na dolžino stopala.Ne izberite temelji na lokalnem velikosti, in ne, ne mislim

Podobni izdelki