2021 Moda za Ženske Elastične Platforma Čevlji Spredaj Zadrga Visoko-Top Rider Čevlji Velike 41-43 Kolena in Škornji Ženske Črna Toplo Delo Nova

Novo

€24.72

/ €38.02

Na zalogi

Kako izbrati pravilno velikost?

1.Ukrep vaša stopala dolžine kot fotografija.

2.Najti "NAM Velikost" od velikosti grafikon za vaša stopala dolžina!

3.Prosimo, da ne ukrepa vložek dolžino,ki je drugačen od stopala dolžino.

Opomba:

1.Meritve so največje velikosti, prosimo, dovolite napaka približno ± 5 MM .Primerjajte velikost grafikona z nogami dolžina skrbno pred naročilom.

2.Prosimo, glede na našo velikost grafikona, da izberete najbolj primerno velikost!To je zelo pomembno,hvala vam za vaše razumevanje in sodelovanje!Želim vam srečno nakupovanje!

3.Če ne veste, kako izbrati pravilno velikost ali imate kakšno vprašanje o tem izdelku,se obrnite na nas ,mi vam bo dala zadovoljivih odgovorov, kakor hitro.

Smo zelo paziti na pakiranje vsako podrobnost, da se zagotovi varna pošiljke za vas .Zato obrnite paket, preden se prijavite, da ga prejmete, če je zlomljena ali poškodovana, si lahko posnamete s prevoznikom.Ob istem času, lahko posnamete fotografijo, in da nam pošljete, bomo rešiti problem za vas na prvič.

Dostava Kitajske Post Air Mail, po navadi o 15-60 delovnih dni (Brazilija 90 dni) pridejo.Če potrebujete elemente, nujne, prosimo, izberite način dostave EMS/DHL za brezplačno, in plačati dodatne stroške prevozov (čas poštnine 5-7 delovnih dni).To je zelo hitro.Torej, dobrodošli na moji trgovini, da bi našli predmete, ki vam je všeč.

1. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 7 dni po tem, ko je prejel.Ne odpirajte spora brez komunikacije.

2. Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 15 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Stopite v stik z našim po pomožno osebje, preden jo vrne.

3. Če je kakovost težave ,vas prosimo, da sliko za nas.Bomo rešiti to za vas roku 24 ur .

4. Če ne morete prejeti paket v roku 60 dni ,se bomo vrnili vaš denar (Brazilija 90 dni).

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, Prosim, pustite nas 5 zvezdic povratne informacije.

2. Če imate kakršne koli težave ali vprašanja v zvezi z vašo transakcijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom vse vrste povratne informacije.

3. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 24 ur,Če ne boste prejeli naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email ali pritožbo naš manager.

Oznake: Bluetooth Interkom, santa škornji črni, jip, boot spredaj zadrgo, luštna črna sneg škornji, gleženj biker boot, temno modra sneg škornji, boot z zadrgo na sprednji strani, sopihanje škornji črni, kamen rider

Sezona Pozimi
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Številka Modela LL-H8530808
Zgornji Material PU
Poreklo CN(Izvora)
Podplat Materiala Gume
barve črna
Boot Višina Kolena-Visoko
Višina Pete Srednja (3 cm-5 cm)
Višina Perona 3-5 cm
Material Gredi PU
Pete Vrste Kvadratni pete
Toe Obliko Krog Toe
Zapiranje Tip ZIP
Obloge Materiala Mikrovlaken
Vzorec Tipa Trdna
Slog Sneg Škornji
Blagovna Znamka YANQIN
S Ploščadi Da,
is_handmade No
Značilnosti Toplo
Uporabite množice dekle,ženske,ženske,mladi,ženske
Boot Tip Sneg Škornji
Vitez čevlji Delovni Čevlji
Vložek Materiala PU
Modni Element zadrgo

Napiši mnenje

2021 Moda za Ženske Elastične Platforma Čevlji Spredaj Zadrga Visoko-Top Rider Čevlji Velike 41-43 Kolena in Škornji Ženske Črna Toplo Delo Nova

2021 Moda za Ženske Elastične Platforma Čevlji Spredaj Zadrga Visoko-Top Rider Čevlji Velike 41-43 Kolena in Škornji Ženske Črna Toplo Delo Nova

Kako izbrati pravilno velikost? 1.Ukrep vaša stopala dolžine kot fotografija. 2.Najti NAM Velikost od velikosti grafikon za vaša stopala dolžina! 3.Prosimo, da ne ukrepa vložek dolžino,ki je drugačen od stopala dolžino. Opomba: 1.Meritve so največje velikosti, prosimo, dovolite napaka približno

Podobni izdelki