LANFEI Šport Vaja Pasu Trener Telo Oblikovalec Rokavi Moški Savne Hujšanje Fitnes, hujšanje Telovnik Shapewear Vroče Neoprenske kurjenje Maščob

Novo

€11.39

/ €18.08

Na zalogi

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve

Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu

Celotno vračilo ali poslati za problem, da

1.ODLIČNO TKANINE : 80%Neoprenske+20%Najlon, Vadbe športne majice iz neopren materiala, ki je kot nalašč za hujšanje, neoprenske tkanine, da ste znoj več in gorijo dodatnih trebuh maščobe in vitko telo, kot pas trener korzet .to fit dolgo trupa ali kratek trup.kot stiskanje znoj srajco.

2.ŠPORT MAJICA DESIGH : zadrgo zaprtje spredaj design primerno, da dajo na in izklop, se tesno prilegajo okoli vaš želodec, širokih trakov bo tlak off ramenih, vam močno nazaj naramnicami podporo, kot tudi pravilno držo in abs, kot ste uvježbavanje.

3.PRIMEREN ZA : Ta teče šport majica je zelo elastično.Ali je joga, fitnes, vadba, tek, gibanje-s tem povezane dejavnosti ali priložnostne obrabe, se lahko enostavno nadzorovati.Najboljša izbira za šport dekleta.

4.Ukrepi : Savna joga shapewear majica s kratkimi rokavi, ki je enostaven za raztezanje udov, vas toplo s toplotno weightloss obleko, izruga vratu skladu z zadrgo je preprosto, da na povečanje abs trebušne mišice za trening vadbo .in izdelka, material je iz lateksa, neoprena ,tako da je malo gume vonj ,in lahko, da je izdelek v zračen prostor, da se znebite vonj .

1 kos neoprenska majica .

Če imate kakršne koli zahteve ,kot so barve ali velikosti težave ,se najprej obrnite na nas ,si bomo prizadevali, da prenoči ste ,hvala !!!

Opomba : Ročno merjenje bo ima 2-3cm v razliko ,in 1 inch = 2.54 cm

1. Lahko vam padec ladijskega prometa?

mi lahko pošljete blaga, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov.

2.Kako lahko sledenje moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en ( Kopirati brskalnika, da odprete ).

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se najprej obrnite na nas ,potem smo vam lahko pomagajo razširiti.Tako vaš paket zaščiten z www.meridian-sun.si .

1.Sprejemamo Paypal, Depozitni, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetno kartico, WebMoney, bančno nakazilo, kreditne kartice in vse lahko plačate na www.meridian-sun.si.

2.Depozitni je najboljši varno plačilo za vas.

3.To je plačilo center za pomoč : http://help.www.meridian-sun.si/categories_Payment.html.(Kopirati brskalnika, da odprete)

4.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

3.Izdelki so poslane za www.meridian-sun.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

4.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, Fedex.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: znoj telovnik, savna majica s kratkimi rokavi, maščobe gorilnika telovnik, oblikovalec, za moške shapewear, pas slim, pas trener sa, korzet slim, spa parnik, ponaredek mišice majica

Poreklo Shenzhen,Kitajska(Celinska),100% nov prihod,visoka kakovost,super stretchy
Funkcija Znoj, Savna,Hujšanje,Trebuh Pas Trener,Hujšanje,Maščobe Burnning
Velikost človek ŠPORT tank zgornji del S,M,L,XL,2XL Hujšanje Pasu Trener Vroč Znoj Savna Shapewear
Material Spandex
Priložnosti Fitnes vadbo, Fitnes, Šport Joga Teče Slim vroče toplotne Savna obleka vrh
Materail 80%Neoprenske+20%Najlon, Vroče Telo SAP,Visoka Elastičnost
Številka Modela Moški Body Shaper Neoprenske Vroče SPA Termo Šport Vrh Joga Majica SF8031
Majice Ime Moški Hujšanje Tekaške Fitnes Gym Telo Oblikovalec Pasu Trener šport brezrokavnik
Spolnost No
Postavka Vrsta Šport,Body shaper,Pas trener,
Nespodobno Sliko No

Napiši mnenje

LANFEI Šport Vaja Pasu Trener Telo Oblikovalec Rokavi Moški Savne Hujšanje Fitnes, hujšanje Telovnik Shapewear Vroče Neoprenske kurjenje Maščob

LANFEI Šport Vaja Pasu Trener Telo Oblikovalec Rokavi Moški Savne Hujšanje Fitnes, hujšanje Telovnik Shapewear Vroče Neoprenske kurjenje Maščob

naša trgovina podpira DROPSHIPPING in DEBELO, storitve Ni na računu ,blagovne znamke ,promocijski material v paketu Celotno vračilo ali poslati za problem, da 1.ODLIČNO TKANINE : 80%Neoprenske+20%Najlon, Vadbe športne majice iz neopren materiala, ki je kot nalašč za hujšanje, neoprenske tkanine, da ste znoj več in

Podobni izdelki