MAT COVERSMALETERO AUDI A4 B8 AVANT (DRUŽINA) Od leta 2008

Novo

€40.52

Na zalogi

1.-Izdelani iz polietilena (izhajajo iz visoko kakovostnega pvc) je prilagodljiv in varen material, zelo težka in okolju prijazno in za okolje.To ni vonj, zato je zelo priporočljivo tudi za prevoz živali.

2.-anti-umazanija rob z 5 cm višina v celotnem obodu, izogibanje umazanijo za tapetništvo avtomobila.

3.-belušno anti-slip površina za povečan oprijem.Visoka kakovost materialov, ki se uporabljajo za proizvodnjo, zagotavlja neprepustnosti in odpornost do dejavnikov, kot so olja, barve, maščobe, goriva, itd.

4.-V celoti po meri za vsako vozilo, ni univerzalna, zato vam zagotavljamo, da se prilega obliki vaš prtljažnik.

5.-V nekaterih modelih zagonsko stražar je trepalnice, enostavno perforirano, ki vam omogočajo, da uporabite zagonski oprijem podpira, za prijemanje ali podobno.Idealen trunk Protector za zaščito našega avtomobila.Zelo enostaven za čiščenje, preprosto izvajati pritisk vodo ali mokro bayonet in z minimalno vzdrževanje, bo vedno kot prvi dan.Montaža je zelo enostavno, čisto preprogo iz vaš prtljažnik in dal na vrhu je.Imate vprašanja ali potrebujete pomoč?Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Izdelek se uporablja pri tehnične lastnosti in dopolnjuje opisano s strani proizvajalca, slika se lahko razlikuje od končni izdelek podal.

Oznake: audi a3, Elantra, 28 objektiv, kajmanski strani vent, spyder, audi a4 b5 emblem, fotoaparat žice, armrest skoda odlično, audi q5 notranje trim iz nerjavečega jekla, seat toledo 4

Napiši mnenje

MAT COVERSMALETERO AUDI A4 B8 AVANT (DRUŽINA) Od leta 2008

MAT COVERSMALETERO AUDI A4 B8 AVANT (DRUŽINA) Od leta 2008

1.-Izdelani iz polietilena (izhajajo iz visoko kakovostnega pvc) je prilagodljiv in varen material, zelo težka in okolju prijazno in za okolje.To ni vonj, zato je zelo priporočljivo tudi za prevoz živali. 2.-anti-umazanija rob z 5 cm višina v celotnem obodu, izogibanje umazanijo za tapetništvo avtomobila. 3.-belušno anti-slip

Podobni izdelki