3 mm 925 Sterling Srebro Gruče Krog Roza CZ Ziron Tenis Zapestnice Pulseras Pulseira Bracelete Ženske, Nakit Dekle, Prijatelj Darilo

Novo

€24.03

/ €33.85

Na zalogi

Iz okoljskih razlogov, kupci kupujejo več izdelkov naenkrat, bomo dal izdelkov v eno darilo polje ali nekaj darilne vrečke.Če imate embalaža zahteve, vas prosimo, da nas sporočila vnaprej.

Da bi olajšali uporabnikom, da si ogledate izdelke, slike, ki imajo učinek povečevalno izdelkov, prosimo, kontrast, velikost in sliko modela nošenje.Za ljudi, ki niso zelo prepričani o velikosti, prosim, pustite sporočilo za nas.

Pogoj 100% Nova

Material 925 Funt Iver z belo zlato prevlečeno&CZ

(Brez Niklja Plating,Alergije Brezplačno)

Dolžina 18 cm-21,5 cm

Package: darilo polje

Zakaj magnet lahko sesati Vzmetne sponke?

Nekateri kupci kupili ogrlica, ki se uporablja magnet je, da sesati vzmetne sponke in zdi se lahko zanič, da dokaže, da so naši izdelki ne sterling silver.Kaj želimo povedati, da je naš material je zagotoviti, da srebro, ampak sponke spomladi ne more biti z sterling silver.Ker vsi vemo, da je tekstura sterling srebro je zelo mehko, če je pomlad, ki se uporablja tudi za proizvodnjo srebra ni pomlad učinek, zato pomlad je izdelana iz jekla.Del magneta, ki lahko sesajo je spomladanski del sponke.Prosimo, da se zavedajo.Kako Ohraniti Sterling Srebrni Nakit?

1. Srebro in zlato ne more nositi ob istem času, bo privedlo do srebrna, rumena

2.  za kopanje ali plavanje je treba takoj odstraniti vse vrste nakita za preprečevanje nastanka alkalno izdelkov fluorid nakit reakcija se pojavi, medtem ko izogibanje izgubo nakit slip.

3. Izogibajte se stiku s hair spray, parfum, izdelki za nego kože, žveplo, mila, itd., zaradi kemičnih snovi, ki v svojih sestavin, ki jih bo privedla do srebrni nakit in drugi nakit dolgočasno ali celo črno.

4. Vaja, suho in grobo bi se izognili nosi nakit, ali enostavno za pospešitev nakit nositi, in nakit, ki jih povzročajo napad deformacije ali zlom.

5. Poskusite se izogniti stiku z drogami.

6. Ne glede na to, srebra ali drugih nakit, je najbolje, da odstranite ves nakit, preden grem spat, naslednji dan po dnevu ustrezno izbiro pribor za oblačila, ki se dobro navado, da nosi nakit.Še posebej več, uhani, težje vrsta svetlobe verigi, več občutljivo modeli nakita, tako dolgo, kot je skrbno vzdrževanje, lahko nosite dolgoročno zmanjševanje človekovih poškodbe in nepotrebno vzdrževanje.

O nosil črno srebrni nakit problem

Zakaj nekateri ljudje bi srebra na črno, nekateri ljudje niso očitni?

Ker je vsaka oseba, ki je endokrinih struktura ni isto, nekateri ljudje znoj vsebuje več kisline, so nekateri manj, nekateri ljudje imajo višje amoniaka in vsebnostjo vode, zato je nošenje srebro ima drugačen rezultat, kislina preprosto črni, kisline, To ni enostavno črno, in celo nekateri ljudje, ki izločajo močne olje bo prinesel svoje shiny shiny srebro, srebrni nakit večina Platinum površinski plasti (razen za majhen del srebrne barve okraski), ampak tudi, če je premaz je potrebno tudi Skrbno vzdrževanje.Črna rešitev, Če srebrni nakit črno ne hitenja na pranje s srebrno pranje, po vsem, je kemična gospodarstvo, nakit ima tudi nekaj koroziji, obrišite srebro krpo in zbadanje je vaša prva izbira, lahko tudi dal srebrni nakit Koks znotraj mehurček, ali uporabljate zobno pasto za čiščenje, po pranju, morate vedeti, da uporabite bombažno krpo za čiščenje vode zgoraj.

Kako prepoznati, čistega srebra in ne-čisto srebro izdelki

1, označi.Srebrni nakit mora biti označena s srebrno začetnice ("S" ali "Funt") znamke.Standardni srebrni znak je S925. Celotno srebrni znak je S990. Vendar pa obstaja veliko držav ne tiskajte na srebrni nakit.

2, barva.Srebrni nakit večinoma rumenkasto belo srebro, je bila mehka kovinski lesk.Ne bo tako svetlo kot iz nerjavečega jekla, ampak tudi zato, ker enostavno oksidacije, v času, barva bo postalo temno rumeno-belo.rodij prekrita srebrne barve bo bolj svetlo, več barve hrambe.Najbolj sterling srebrni izdelki, rodij, platirani.

3, težka teža.Gostota srebro je 10.53 g / cm3. smallerThan platina, zlato, ki so večji od bakra, z nobene strani-obesek občutek.Iglo lahko označite, lahko bend.Ta metoda se lahko razlikujejo od platinum mojster, K belo zlato ali srebro imitacije srebrni nakit.

4, acid test.Srebro izpolnjuje vse kislina bo spremenila barve, ali celo prekinjena.Če kapljico koncentrirane klorovodikove kisline je dodal, da se notranjost srebrni nakit, belo vzreditelju srebro klorid obori je takoj nastala.Druge plemenite kovine nimajo tega pojava.Platinum (pozlačeno srebro, ki se razdeli test plating.

5, zvok rima.Po standardni srebrni nakit ciljne zvok topa, ne odklonijo, ne tipko za pomikanje.

6, odbijal: Srebrni nakit izgubil na terenu odbijal manjše, in kovinske zlitine, vrže na tla, bo odklonijo.

Oznake: jewelri, goro zapestnica 925, Srebro 925, diamond tenis, kerastase šampon, priložnostne ženske, zapestnica za ženske tenis, windshow nakit, majica, 925 diamond tenis zapestnica

Glavni Kamen Cirkon
Kovine Tipa SREBRNA
Vrsto Certifikata NGTC
Spol ŽENSKE
Velikost 18cm-21cm width 3mm
Kovinskega Žiga 925,Funt
Blagovna Znamka windshow
Darilo Za VALENTINOVO, VELIKA NOČ, ROJSTNI DAN ZAHVALNI DAN BOŽIČ OČKA
Priložnosti Stranka
Obliko\vzorec KROG
Slog Trendy
Številka Modela AAS054 black cz tenis zapestnica
Zapestnice Tip Verige & Link Zapestnice
Strani Kamna NOBEN

Napiši mnenje

3 mm 925 Sterling Srebro Gruče Krog Roza CZ Ziron Tenis Zapestnice Pulseras Pulseira Bracelete Ženske, Nakit Dekle, Prijatelj Darilo

3 mm 925 Sterling Srebro Gruče Krog Roza CZ Ziron Tenis Zapestnice Pulseras Pulseira Bracelete Ženske, Nakit Dekle, Prijatelj Darilo

Iz okoljskih razlogov, kupci kupujejo več izdelkov naenkrat, bomo dal izdelkov v eno darilo polje ali nekaj darilne vrečke.Če imate embalaža zahteve, vas prosimo, da nas sporočila vnaprej. Da bi olajšali uporabnikom, da si ogledate izdelke, slike, ki imajo učinek povečevalno izdelkov, prosimo, kontrast, velikost in sliko modela nošenje.Za

Podobni izdelki