PS4 Pro Slim Igra Sytem Potovalna Torba Platno Primeru Zaščito Ramo Torba, Torbica za Sony Konzole PlayStation 4 in Pribor

Novo

€12.50

/ €13.89

Na zalogi

Vroče Predmeti

Fotografije Kažejo

Značilnosti

•Glavni žep hrani in ščiti Za PlayStation4 Sistem za PS4 / PS4 Slim / PS4 pro sistem igre

•Priročen očesa notranja žepa za igre

•Sprednji žep ima 2 DualShock4 brezžičnih krmilnikov, za PlayStation Fotoaparat, Napajalni kabel, HDMI in USB kabli

•V celoti oblazinjena primeru za maksimalno zaščito

•Nastavljiv ramenski trak

•Priročno za prevoz ročaj Vrečko le, konzolo ali kontrolorji ne vključena O Nas

Spoštovani Kupec

Smo strokovno in video igre, opremo prodajalec.Nudimo različne video igre pribor z dobro kakovostjo in pošteno ceno.Vaš visoko zadovoljstvo je naš cilj in se bomo poskušali naše najboljše, da bi se vam zdi.

Če vam je všeč predmet,prosimo, dodajte na vaši "Seznam Želja",Če vam je všeč naša trgovina,prosimo, da ga dodate na svoj "Store Seznam".Najlepša hvala!!!

Bomo poskušali naše najboljše, da odpremo svoje package med processting čas! :)

Ko je vaš element, ki je prišla, smo cenijo, če si lahko vzamete trenutek zapustiti pozitiven (5 zvezdic) povratne informacije o naših izdelkov in storitev!

Če ste nezadovoljni s katerega koli vidika naših izdelkov ali storitev, se najprej obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali spor,se bomo potrudili, da odpravite težavo. :)

S Spoštovanjem!

Toplo Nasveti

1. Ko je povezava vsebuje veliko stilov izdelkov,prosimo, da nam sporočite točen model/color/postavka ŠT.želite, (lahko pa pustite sporočilo na strani, da) ali bomo poslali naključno.

2. Pravi predmet, morda nekoliko differect iz svoje'appearace iz webiste zaradi različnih shooting agle,svetloba,ločljivost zaslona in različnih proizvodnih serij,če lahko ne strinjate,vas prosimo, da ne kupite.

3. Če ste kupce iz Rusije, Peruja ali v Sudanu, Prosim zapišite vaše ime in priimek, vključno s prvo ime, srednje ime in priimek, ali vaš paket bi zadržali na po meri v vaši državi.

4. Vse države, ki imajo različne davčne politike za theirown.Če je davčna potrebno na lokalni meri,kupce, ki so odgovorni za davek na carinsko na vaši strani.Prosimo, poskusite razumeti in jo plačali, da bi dobili paket.Hvala .

5. Neregistrirani Aail Pošte kot Yanwen Gospodarske Air Mail se bo le sledljiv na Kitajskem, ko je bilo poslano v tujino, ne bo prišlo do nadaljnjih informacij.Če ne morete sprejeti,ga lahko dodatno plačati pristojbino za Registrirane Air Mail ali ne bo naročil.

6. Če ne vidite informacije o sledenju na www.meridian-sun.si, prosimo, obiščite www pika 17track dot net/sl/.Ponavadi je treba 3-7 dni pokazati sledenje podatkov.Bodite potrpežljivi.

7. Če še niste prejeli pošiljko v roku 40 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

Pogosta VPRAŠANJA:

Kako oddati naročilo?

1. Ko ste našli izdelek, ki vam je všeč, da preverite specifikacije proizvodov, kot so velikost in barvo.Lahko najdete tudi podrobnejše informacije, na primer velikosti tabele, če ste se pomaknite navzdol strani izdelku podrobnosti.

2. Ko ste pripravljeni, da se naročilo, kliknite "Kupi Zdaj" in naprej na blagajni, ali lahko dodajate izdelek v košarico, prvi in nadaljujte nakupovanje.

3. Če želite kupiti vse elemente v vašo košarico, preprosto kliknite na gumb "Kupi Vse", da se naročilo

Kako plačam za red?

Sprejemamo Alipay(www.meridian-sun.si Depozitni), Western Union in T/T vnaprej.

Sprejemamo plačilne metode, ki jih www.meridian-sun.si Depozitni v nadaljevanju:nakup prek www.meridian-sun.si app, smo vam na voljo za Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Bilance, QIWI, Boleto, bancontact, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.meridian-sun.si Žep.

Nakup preko spletne strani/PC,smo vam na voljo za Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.meridian-sun.si Žep

Ko lahko ladjo iz moje naročilo?

Običajno pošljemo element, ki v roku 3 delovnih dan po polni prejemu plačila.Nedelje in prazniki niso vključeni.Poskrbite, da boste dobili parcelo hitro ,moramo si dal pravilen naslov za dostavo,ime,poštna številka in telphone/številka mobilnega telefona.Odgovorni ste za vse dodatne ponovno odpremo in ravnanje stroškov, ki so povezani z daje napačno dostava info.

Kdaj lahko dobim parceli?

Ponavadi to traja 10-60 delovnih dni za dostavo po različnih državah.(Prazniki niso vključeni)

Vendar, včasih parcela je lahko zaljubljen v carinski za daljše obdobje v nekaterih državah, kot so Rusija,Italija, Francija,Nizozemska

,Nemčija, Argentina in Brazilija.Če se to zgodi,odpremo bi se lahko malo z zamudo.In morda se boste morali obrniti na po meri, če želite preveriti, ali davek, ki je potrebna za sproščanje parceli.Za to stanje,se bomo pomagali razširiti zaščito čas, da zaščitite svoje pravice.

Oznake: pokrov ps5, ps4 slim oprema horizontalna, ps4 slim kože zelena, postaja sony playstation 4, playstation 3 deli, dodatna oprema, ps4 nalepka, igra ps4, compelit ps4 konzolo playstation 4, 4 play station, vrečko ps5

Blagovna Znamka GMAXFUN
Združljiv za konzolo PS4 za PS4 slim konzole za PS4 pro konzole krmilniki
SONY Model PLAYSTATION4
Številka Modela M. S. 000243/245/246
Design torbici
Poreklo CN(Izvora)
Združljiv Znamko/Model Sony
Vrsta torba
barve Črna,Siva

Napiši mnenje

PS4 Pro Slim Igra Sytem Potovalna Torba Platno Primeru Zaščito Ramo Torba, Torbica za Sony Konzole PlayStation 4 in Pribor

PS4 Pro Slim Igra Sytem Potovalna Torba Platno Primeru Zaščito Ramo Torba, Torbica za Sony Konzole PlayStation 4 in Pribor

Vroče Predmeti Fotografije Kažejo Značilnosti •Glavni žep hrani in ščiti Za PlayStation4 Sistem za PS4 / PS4 Slim / PS4 pro sistem igre •Priročen očesa notranja žepa za igre •Sprednji žep ima 2 DualShock4 brezžičnih krmilnikov, za PlayStation Fotoaparat, Napajalni kabel, HDMI in USB kabli •V

Podobni izdelki