Novo Izvirno Barvo Kolesa Za Optoma HD27 DLP Projektor

Novo

€33.03

Na zalogi

Novo Izvirno Barvo Kolesa Za Optoma HD27 DLP Projektor

1. O izdelkih: mi Smo na debelo vse projektor deli, če ne najdete izdelke, ki jih želite, prosim, pustite vaše masaža.Hvala, ker ste. 2. Cena: smo Kot so trgovci na debelo, če si vzamete 5 kosov, smo vam lahko naše veleprodajne cene.Več kupite, cenejši so.To bo bolj ugodno. 3. Pošiljke: a.Uporabili bomo China Post Air Mail za brezplačno dostavo, to bo 15-35 dni v vaši državi.Če potrebujete predmeti v 7 dneh, prosimo, izberite DHL.b.Da bi vam prihranili nekaj po meri pristojbine, smo ponavadi bi radi razglasijo za "darilo" in 10-20USD enote na pošiljko, če imate kakšne posebne zahteve, pls pustite opomba v vrstnem redu. 4.Opomba: Če ste iz zda, Kanade, Avstralije, bomo ladjo iz elemente, ki ste jih ePacket, je le treba 7-15 dni.Če ste iz Brazilije, prosim, pustite vaše CPF številko za nas.Če ste iz ruske Federacije ali je vaš naslov spadajo oddaljena območja, DHL ne more ladje za vas.Bomo ladja iz postavke, da boste z EMS ali Fedex, namesto DHL. 5. Garancija: a.Vsi naši izdelki so v roku 3 mesecev garancije; b.Izmenjavo postavka bomo poslali po vrnil postavka prejel; c.Kupec je odgovoren za vrnitev poštnine. 6. Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo je zelo pomembno za nas.Prizadevamo si za 5-Star povratne informacije ocen.Če niste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, obrnite na nas pred odhodom nič manj kot 5/5 ocena in potrudili se bomo, da boste zadovoljni.

OPOMBA: Stranke v Rusiji mora navesti svoje ime in priimek, vključno s srednje ime!

Oznake: lamp projektor optoma, lučka optoma, dlp vzorec, everycom, diy lcd projektor, optoma, optoma projektor napajanje, color wheel optoma, komplet za projektor, xming s2

Blagovna Znamka Mownxih
Številka Modela hd27

Napiši mnenje

Novo Izvirno Barvo Kolesa Za Optoma HD27 DLP Projektor

Novo Izvirno Barvo Kolesa Za Optoma HD27 DLP Projektor

Novo Izvirno Barvo Kolesa Za Optoma HD27 DLP Projektor 1. O izdelkih: mi Smo na debelo vse projektor deli, če ne najdete izdelke, ki jih želite, prosim, pustite vaše masaža.Hvala, ker ste. 2. Cena: smo Kot so trgovci na debelo, če si vzamete 5 kosov, smo vam lahko naše veleprodajne cene.Več kupite, cenejši so.To bo bolj ugodno. 3.

Podobni izdelki