KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G

Novo

€222.98

/ €495.50

Na zalogi

KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G

Pls vljudno opozoriti: Ta obleka, prsi del je iz Silikona, polnjenje, ne svila bombaž polnilo, tako da je ta prsi več težji in realno, zelo najbližje realni ženske prsi!!

Marec 28th Big Prodaje kmalu, pls ukrepanje, predprodaji izdelek naši trgovini !!!

Naš material je tako elastičen in realistično, lahko izberete št zadrgo načrtovanja, tako enostavno rabo, ta obleka, iz vratu, ga bo tako seksi!!!

Dajte si popolna preobrazba in boste v življenju oseb, v nobenem trenutku!!!Ukrepajmo zdaj, in boste spoznali svoj dolg-v posesti fantazija!!!

Naša Obleka, od velikost, slog, oblikovanje ali najbolj pomembno, varstvo okolja, elastična surovin Medicinskega Silikona, TPE in zelo konkurenčna cena.Smo tudi Strokovno tehnologijo mojster in hitre proizvodnje in dobave hitrost, tako da smo najbolj konkurenčno na Bodysuit industrije.

SPOŠTOVANI, Izberite KOOMIHO, vam nikoli ne bo žal!!

Običajno smo poslali ta element z EMS, DHL Express storitev, lahko dobite na parceli kmalu, vendar smo po navadi 7 dni okoli, da poskrbi proizvodnje!!!Najlepša hvala za čakanje!!!

Funkcija:

-Elastični zaključek

-Elastični Material: iz medicinskega silikona, ki niso alergični, prijazen do kože, brez vonja, mehko in z veren dotik, stroj in s kože, naravne barve.

-Primerno za: Moške, ki želijo, da se ženska, kot crossdresser, transseksualci, transvestit, kostum igralec, povlecite kraljica ali pa samo za zabavo.

-Prilagodljiv Velikosti: Ta elastična silikonska hlačke pa je prilagodljiv.Pas se lahko raztegne 20 cm, brez kakršne koli poškodbe materiala.

-Silikonski prsni: prsi ta izdelek je polna silikona , draperije, kot so naravne joške, premakne živo s telesom, in tekme krivulje prsih, daje popolno prileganje in udobje.

-3G generacije funkcija nadgradnje: Visoko neck design, več skriti, Kolk dviganje zasnova da hip krivulja bolj polno

-Oblike telesa:Oblika vaš tip telesa v seksi ženska s C/D/E-pokal prsi, ravno ramo, S-oblikovan pas, realni popka in seksi zadnjico.

-Color: 1. Slonokoščena Bela, 2. Svetlo Bež, 3. Tan 4. Brown (prosimo, da nas kontaktirate, če želite, druge barve po meri.)

-Slog:

Basic&VG: Priti s a penis cevi in vaginalne cev za spolni odnos.

Basic&VG&PH: Priti s a penis cevi in vaginalne cevi in sramne dlake

Spoštovani, ta povezava trikotni obleka ima dve slog možnost, one je Osnovni&VG, in drugo, ki je Osnovno&VG&PH, razlika od njih je zunaj s seksi sramne dlake ali ne?V notranjosti bo enako, z vaginalno cev za seks in penis cev.Pls vljudno opozoriti!!!

Če imate kakršnakoli druga vprašanja, pls, vas prosimo, da se obrnete na prodajalca!!Najlepša hvala vnaprej!!!

-Opomba: privzeto ponaredek anus je ni mogoče odpreti.Če želite odpreti anus, vas prosimo, da nam sporočilo "Odpri Anus" v vaše naročilo.

Privzeta velikost pa je ne zadrgo, če želite strani zadrgo ali nazaj zadrgo, prosim, pustite sporočilo "Strani Zadrgo" ali "Nazaj Zadrgo".Dodaj zadrgo, da moram plačati dodatnih $15, pls obrnite na nas.

-Humanized: Ni treba, da jo izklopite tako, peeing, saj je ta postavka bo prišel z penis cev.Lahko storite vsak dan stvari, ki tako udobno, kot da je gola.

-Slog:

Basic&VG: Priti s a penis cevi in vaginalne cev za spolni odnos.

Zasebnost: da bi zagotovili zasebnost naših kupcev, smo ladjo tesno za vsako stranko, in na embalaži izdelka nima nobenih logotip.

Opomba: Če potrebujete neoviran sliko, prosimo, obrnite na nas preko postaje pismo.

Vzdrževanje:

-Očistite jih v mlačno vodo z blagim milom, zračno suhe ali z brisačo nežno.

-Hranite stran od vroče temperature, sonca, oster pointy stvari, pralni stroj, kemični material.

-Da se prepreči razbarvanje drugih oblačil, ne čisto izdelkov z drugimi oblačili.

Opomba:

-Normalno, je lahko odstopanje od 1-3cm za ročno merjenje silikonski izdelki.

-Ta izdelek je enostaven za barvanje.Zato ne nosim blede oblačil ali nakita.Umetni barvanje je ne vrača.

-Vsak izdelek je ročno izdelan, z veliko postopkov, ki jih naši umetniki, zato je neizogibno, da so nekatere majhne razlike v velikosti.In moramo 3-5 dni za pripravo izdelek po plačilu.

-Ne pozabite, da pozorno preberite navodila pred uporabo!

-Če ste ruski,prosim, pustite vaše polno ime.

Dragi Vsi KOOMIHO Prijatelj, Če ste lokalni posrednik ali trgovec na debelo, prosimo, obrnite na nas, mi lahko prednostno popust.Smo tovarne neposredno prodajo, lahko nadzor kakovosti, cena na enoto, in hitrost dostave.Če potrebujete drugih proizvodov iz naslednjih izdelka, brošure, smo lahko združite prodaji, uredimo mednarodna ekspresna dostava, lahko ne samo, da bi dobili svoje izdelke hitro, pa tudi cena je več preferencialnih!Ukrepi zdaj, pls počutim svobodno, da nas kontaktirate!!

Oznake: silikonske prsi bodysuit, lateks crossdress bodysuit, m kraljica, drag queen obleko, vagina za crossdress, false vagina, človek ponarejenega prsi, prsi silicij, 1 ponarejenega prsi, ponarejenega prsi

Številka Modela Trikotni Silikona, Obleka, 3G
Blagovna Znamka KOOMIHO
Široko Uporabo Za crossdresser, transseksualci, cosplay, povlecite kraljica ali pa samo za zabavo
Količina 1 KOS
Velikost Triangular bodysuit
Poreklo CN(Izvora)
Teža 6500-6900g
Nespodobno Sliko No
Material 100% Medicinskega Silikona, TPE
Slog Crossdresser Silikonske Prsi Bodysuit
Spolnost No
Postavka Vrsta Obliko Dojke

Napiši mnenje

KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G

KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G

KOOMIHO Trikotni Vagina Crossdresser Silikonske Prsi Obleka, Ponarejenega Prsi Oblike Hip Ojačevalec Silikonski Joški Drag Queen 3G Pls vljudno opozoriti: Ta obleka, prsi del je iz Silikona, polnjenje, ne svila bombaž polnilo, tako da je ta prsi več težji in realno, zelo najbližje realni ženske prsi!! Marec 28th Big Prodaje

Podobni izdelki