4" Tri Detelja Objemka, iz Nerjavečega Jekla 304 3A Standard, Sanitarni Brewer Strojne opreme

Novo

€6.52

/ €6.93

Na zalogi

Se uporablja za povezavo dveh tri-clamp pribor skupaj, da bo sanitarne povezavo. 304 nerjaveče jeklo.Za 4" tri-clamp pribor.

DA, ZDRUŽIMO DOSTAVA!Če imate kakršno koli vprašanje, na ceno ladijskega prometa, prosimo, da nas kontaktirate po www.meridian-sun.si E-poštni pred nakupom predmet(ov).PLAČILO:

Sprejemamo samo Depozitni.Kreditno Kartico je enostavno, da bi plačilo na Depozitni.Dostava in računske naslove, ki se mora ujemati.

Plačilo mora biti poslana v roku 5 dni po koncu dražbe.Drugače item(s) bo relist in neplačane primeru bo obravnavala.DOSTAVA:

Vedno smo ladje predmet (- e), v roku 5 delovnih dni(sobota & Holiday, ki niso vključene) po prejemu plačila.Postavko(e), ki bodo dobavljeni z register air mail s številko za sledenje.

To traja približno 15-20 delovnih dni za ladje, ZDA, Kanada, velika Britanija, Avstralija in Japonska 20-30 delovnih dni v druge države.6-8 tednov, da ladja Brazilije, Španije, Italije ali druge države druge države, ni določeno.

Dostava čas, morda pod vplivom Carinski zamudo, počitnice,dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.

Prepričajte se, ali ste se strinjali z dostavo čas pred nakupom.

Če bi radi, da izberejo katero koli drugo hitreje Izražena, prosimo, kontaktirajte me pred nakupom.POVRATNE informacije:

Zavezujemo se, da bomo vaše Postive Povratne informacije po prejemu vašega plačila.Če iz kakršnega KOLI RAZLOGA ne boste občutek, ki smo jih zaslužili

Postive Povratne informacije, vas prosimo, da nas kontaktirate po www.meridian-sun.si E-pošto, Bomo sporoči čim prej, da odpravite težavo.

Bomo zapustili pozitivne povratne informacije za vse nakupe in cenili, ki ste delili vaše odlične izkušnje z drugimi www.meridian-sun.siers!GARANCIJA:

Zagotavljamo vam, da vse opise artiklov so točni.V primeru, da je izdelek poškodovan ali ste prejeli napačen element,

kontaktirajte nas preko www.meridian-sun.si E-pošti.Z veseljem vam bomo odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.NAPOVEDI:

Vrne ali izmenjave, sprejete pa so na najbolj NEUPORABLJENE predmete, v roku 14 dni od prejema, vendar stranka hav eto plačati dodatne stroške pomorskega prometa.

Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete izdelek (- i).Prosimo, Upoštevajte,:

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up

– ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.

Pogosta VPRAŠANJA 1 Q: Kako lahko plačam za moje nakupovanje?A: sprejemamo samo Depozitni.Kreditno Kartico je enostavno, da bi plačilo na Depozitni. 2 Q: Ali predmet (- e) dostava s številko za sledenje?O: Da, vse elemente, ia dostava s številko za sledenje v vsako naročilo, in si lahko ogledate status pošiljke na ustrezni spletni strani. 3 Q: Če hočem, da se sredstva za povečanje prostornine nakup, koliko veleprodajno ceno?A: Če stranke želijo, da večino nakup, vas prosimo, da nas kontaktirate po www.meridian-sun.si E-pošte, vam bomo najboljšo ceno. 4 Q: ali moram nekaj podobnih proizvodov, toda ne morem ugotoviti, v vaše trgovine,lahko določijo, da?A: Da, lahko pošljete sliko nam.Bomo poskušali naše najboljše, da ugotovite, in odgovor je cena za vas.Tudi, sprejemamo po meri izdelka.Prosimo, miniquest poskuse na naši spletni trgovini www.fcpmcl.com za mnoge druge elemente.

Oznake: xlr izhod za slušalke, baker tri clamp prirobnica, kave, kozarec za kavo, 304 kuhinja, nerjavno triclamp, brewer kave, pivovarna doma, 2 triclamp, Homebrew, objemka tri

Material Nerjaveče Jeklo
Certificiranje CIQ
Vrsta Bar Dodatki
Bar Dodatki Tip Cocktail & Snack Pladnji
Blagovna Znamka Pivo Morski Pes

Napiši mnenje

4

4" Tri Detelja Objemka, iz Nerjavečega Jekla 304 3A Standard, Sanitarni Brewer Strojne opreme

Se uporablja za povezavo dveh tri-clamp pribor skupaj, da bo sanitarne povezavo. 304 nerjaveče jeklo.Za 4 tri-clamp pribor. DA, ZDRUŽIMO DOSTAVA!Če imate kakršno koli vprašanje, na ceno ladijskega prometa, prosimo, da nas kontaktirate po www.meridian-sun.si E-poštni pred nakupom predmet(ov).PLAČILO: Sprejemamo samo Depozitni.Kreditno

Podobni izdelki