- Bisage, Plašči za Toplo Pet Napihovalka Suknjič Bombažno Podlogo, Dodatno Toplo Pes Hoodie v Zimskem času Psa Suknjič Kuža, Plašči s Kapuco Pes Pet Oblačila

Novo

€8.48

/ €11.78

Na zalogi

To jjeza napihovalka jakna je izdelana posebej za nošenje v hladnem vremenu.V napihovalka jakna je zelo mehka in zagotavlja optimalno toploto za hladno vreme, medtem ko naredi vaš jjeza izstopajo iz množice.Obstaja 5 različnih velikostih in 2 barvi v možnost, lahko izberete barvo, ki vam je všeč.Mora veliko darilo za vaše krzno prijatelji.

Značilnosti:

De MODA za PROSTI SLOG: čiste barve pet napihovalka suknjič je preprost za prosti slog.Z lepe izdelave, čeden, šivanje, je pametno, oblačila, da hišne toplo.

De TOPLO: Z bombaža, notranji del, napihovalka jakna ima prednosti ni statično elektriko in je odlična v mehkobo, prepustnost, in toplo-vodenje, ki se zelo ustreza hišne ljubljenčke, da nosijo v mrzlem zimskem času.

De KAKOVOSTNEGA BOMBAŽA OBLOGE: to napihovalka suknjič je izjemno mehko, koži prijazno, medtem ko ohranja toplo.Poleg tega ne gre enostavno za premik in integrirati po pranju.

De PRIROČNO, DA NOSIJO: Z dve nogi rabo,-enostavno oblikovanje in pisavo zaponke, to je zelo priročno, da pustite, da vaš kuža dajo na in izklop.

De LEPE PODROBNOSTI: Rebro-pletene manšete, da je blizu, da je pes na noge imejte rokavi iz jahanje navzgor, ki je anti-mucke, mehka in zračna.

De poprodajnih STORITEV GARANCIJA: kakršne Koli težave, se obrnite na nas brez oklevanja.Čast, da vam služijo.

Specifikacije:

Postavka Ime: Jjeza Napihovalka Jakna

Glavna Barva: Rumena/Roza neobvezno

Notranji Material: Bombaž Obloge&Vodoodporni Material Zunanji Sloj

Velikost:

S: obseg Prsi: 32 cm; obseg Vratu: 23 cm; Krpo Dolžina: 20 cm; Primerno psa teža: 1.25-2 kg;

M: obseg Prsi: 37 cm; obseg Vratu: 26 cm; Krpo Dolžina: 25 cm; Primerno psa teža: 2-3 kg;

L Prsih obod: 42cm; Vratu obod: 29 cm; Krpo Dolžina: 30 cm; Primerno psa teža: 3-4.25 kg;

XL: obseg Prsi: 47 cm; obseg Vratu: 32 cm; Krpo Dolžina: 35 cm; Primerno psa teža: 4.25-6 kg;

XXL: obseg Prsi: 52 cm; obseg Vratu: 35 cm; Krpo, Dolžina: 40 cm; Primerno psa teža: 6-9 kg.

Package Informacije:

Paket Velikost: 20 * 20 * 5 cm

Package Teža: S: 100 g; M: 120g; L: 140 g; XL: 160 g; XXL: 190 g;

Polybag paket.

Opomba:

Lahko je nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja ali rahlo barva razlika zaradi fotografiranje pogoji.Hvala vam za vaše razumevanje.

Seznam Vsebine:

1 * Pet Napihovalka Jakna

1.Originalni izdelek slike so na voljo za stare stranke.

2.Debelo/dropshipping tako podprta, prosimo da nas kontaktirate, če potrebujete več razsutem stanju ceno ali hitrejši dostava.

3.Mi ladje po vsem svetu, ki jih na Kitajskem post,HK post EMS,DHL, Fedex,in tako naprej,glede na vašo izbiro pri dajanju naročil.mi smo nezmožen za nadzor dostavo časa,ker se obdelujejo s strani Tretjih oseb, storitev.

4.Storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo,zlasti med prazniki .

1. Če se kaj naredi, nezadovoljni in jezni, prosimo, obrnite neposredno na nas, preden zapustijo Povratnih informacij.Potrudili se bomo rešiti problem, dokler ga ne izpolnjuje.

2. Če ste zadovoljiti s točko, prosimo, dodajte naši trgovini najljubši seznam in pustite pozitivne povratne informacije (5stars) za spodbujanje nas! ?

3. Prosimo, ne puščajte koli negativna ali nevtralna povratne informacije ali odprete kateri koli spor, brez komunikacije z našo servisno ekipo, prepričani smo, da lahko rešijo problem za vas popolnoma na prijazen način !

Oznake: plašč pes pozimi, led majica, krpo pes, kawaii toplo, pes jakna, pes jakno za zimo, kawaii majica, pes splošno, pes napihovalka, plašč za psa

Sezona Pozimi
Poreklo CN(Izvora)
vzorec Drugo
Material Drugo

Napiši mnenje

- Bisage, Plašči za Toplo Pet Napihovalka Suknjič Bombažno Podlogo, Dodatno Toplo Pes Hoodie v Zimskem času Psa Suknjič Kuža, Plašči s Kapuco Pes Pet Oblačila

- Bisage, Plašči za Toplo Pet Napihovalka Suknjič Bombažno Podlogo, Dodatno Toplo Pes Hoodie v Zimskem času Psa Suknjič Kuža, Plašči s Kapuco Pes Pet Oblačila

To jjeza napihovalka jakna je izdelana posebej za nošenje v hladnem vremenu.V napihovalka jakna je zelo mehka in zagotavlja optimalno toploto za hladno vreme, medtem ko naredi vaš jjeza izstopajo iz množice.Obstaja 5 različnih velikostih in 2 barvi v možnost, lahko izberete barvo, ki vam je všeč.Mora veliko darilo za vaše krzno prijatelji. Značilnosti: De

Podobni izdelki