10Pcs/Veliko 20mm Cvet Okrasnih Pearl Zlitine Zlata Gumbi za Lase Lok DIY Dodatki, Poročni Dekoracijo, Vabila Gumbi

Novo

€3.26

/ €3.79

Na zalogi

10pcs/veliko 20mm Cvet Okrasnih Pearl Zlitine Zlata Gumbi za Lase Lok DIY Dodatki, Poročni Dekoracijo, Vabila Gumbi

Velikost: 20 mm

Package: 10pcs.

Barva: Rose Zlata z White Pearl & Clear Okrasnih.

Gumbi Tip: Flatback ( lahko uporabite močno lepilo za lepljenje)

Uporaba: Poročno Vabilo Kartice Decorateion; DIY Dekle Oblačila, Lase in Čevlje, Pribor; DIY Poročni Šopek in tako naprej.

Obvestilo: 1.Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, ki je barva lahko razlikuje od slike. 2.Prosimo, dovolite 1-3cm razlike zaradi ročnega merjenja. 3.Če naročilo znesek, ki je več kot USD120,Bomo ladja blaga s Fedex, DHL ali za brezplačno dostavo. 4.Če izdelki imajo veliko barv, lahko izberete barve od spodaj barvna shema,Vendar vas prosimo, pripombo, barve, števila in količine v vašem naročilu, lahko pa pustite sporočilo na nas, potem pa bomo poslali predmete, kot je vaše zahteve, v nasprotnem primeru bomo ladja barve v naključno.

Vračilo & Return 1. Vse obrti, ki so ročno izdelani tako, napake so neizogibne.Prosimo, razumite, da ne kakovost vprašanje. 2. Če je predmet, ki prispe do vas zdrobljen, se nemudoma obrnite na nas, mi boste pomagali rešiti problem popolnoma. 3. Če ste preprosto ne želite element vašega naročila želite vrniti, nas, prosimo, kontaktirajte & vrnete v roku 5 delovnih dni.Kupci plačati vrnitev takse.(predlog: da package čim manjša, ladijski promet pristojbina $5 spodaj).Bomo vračilo denarja, ko bomo prejeli predmet, ki ga vrne.Povratne informacije Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, ki bi jih motilo, da bi trenutek, da pustite nas pozitivne povratne informacije?To bo odlična spodbuda za nas, da se obdržati na tekoč.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, sporočite nam, mi lahko narediš bolje s svojim dober nasvet.Komunikacija je Vedno Najboljši Način za Reševanje Problemov.

Oznake: uhan 20 mm zlato, gumb zlata 10 mm, ukv-modul z zaslon, bluetooth odbor z stikalo, gumb za vklop 20 mm, audio bluetooth pcb, bluetooth modul z mikrofonom, carty 20 mm zlato, bluetooth modul pcb, gem gumb 20mm

Tehnika Prevleka
Slog flatback
Gumb Vrsta Pripni Gumb
Dekoracijo Okrasnih
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika Cvet
Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela BT-003
Vrsta Izdelka Gumbi
Kovina Tip Medenina
Moq 10 kosov
Blagovna Znamka REDCHERRY

Napiši mnenje

10Pcs/Veliko 20mm Cvet Okrasnih Pearl Zlitine Zlata Gumbi za Lase Lok DIY Dodatki, Poročni Dekoracijo, Vabila Gumbi

10Pcs/Veliko 20mm Cvet Okrasnih Pearl Zlitine Zlata Gumbi za Lase Lok DIY Dodatki, Poročni Dekoracijo, Vabila Gumbi

10pcs/veliko 20mm Cvet Okrasnih Pearl Zlitine Zlata Gumbi za Lase Lok DIY Dodatki, Poročni Dekoracijo, Vabila Gumbi Velikost: 20 mm Package: 10pcs. Barva: Rose Zlata z White Pearl & Clear Okrasnih. Gumbi Tip: Flatback ( lahko uporabite močno lepilo za lepljenje) Uporaba: Poročno Vabilo Kartice Decorateion;

Podobni izdelki