Kovanega Železa Lestenec Razsvetljave v Zaprtih prostorih Mansarda Lestenci Za Dnevna Soba Spalnica Kuhinja Black LED Letnik Skandinavski Retro Lustre

Novo

€148.12

/ €194.90

Na zalogi

Dobra kakovost, Najboljšo ceno, Dobre storitve, Dobrodošli v naši trgovini.

Velikost:8Lights Diameter65cm height60cm Verige length100cm(lahko prilagodite)

12Lights Diameter75cm height65cm Verige length100cm(lahko prilagodite )

Material: Kovina Lightsource: E14 LED Žarnice Telesa, Barva: Črna, kot je fotografija Certifikat: CE/ROHS Garancija: 3 Leta Napetost: 110V/120V/130V/220V/230V/240V Vse lahko uporabite Lestenec Razsvetljavo, Lustre, Industriel ,Letnik ,Doma Dekor, Nordijsko, Lestenci Strop, Keramiko e Pendentes Par Sala de Jantar, kakšne Težave, vas Prosimo, obrnite na storitve za stranke,vam Bomo odgovorili v prvem času. Pismo kupec iz naše trgovine:

1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in polno ime pravilno, tako da lahko prejema blaga, v času;

2. Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni iz 2-7 dni, ko da je plačilo je bilo confrimed, prej ste plačali, prej boste dobili element.

3. Online free shipping cena vključuje samo izdelek stroški in kurirske brezplačno .ne vključuje vse davke, ali po meri, se obračuna pristojbina, ki je lahko predmet stranka v državi.Bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, da se blago, ampak mi nismo za to odgovorni.

4. Če imate kakršnakoli vprašanja o naših predmete ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate prvi, hvala !

Pošiljko

1. .Smo večinoma China air mail pošti na način dostave in Nekaj več primerna izbira po pošti.

2. Morebitne uvozne dajatve, se kupca odgovornost.Ne bomo prevzeti nobene odgovornosti.

3. Prosimo, preverite Dostava in provizij, preden jo kupite .Prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen naslov za dostavo.Ne bomo pripisali odgovornost za izgubljeno, poškodovano ali ukradeno pošte.Prosimo, plačilo za zavarovanje, da bi se izognili teh situacijah.Sobota, nedelja & Prazniki ni na voljo za ladijski promet.

Poprodajne storitve

1. Ko ste prejeli paket, prosimo, odprite in preverite, preden jo podpišete.Ne podpiše, če predmeti so razdeljeni in prosite dostave podjetja, da je "škoda potrdila".V nasprotnem primeru bo ne daje nobenih jamstev in nadomestila, hvala za razumevanje!

2. Dragi Prijatelji, če imate kakršnakoli vprašanja ali pripombe o naših izdelkih ali politik, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate preko red sporočilo ali pustite nam e-poštni naslov .vam bomo odgovorili vam v roku 24 ur.

Povratne informacije

1. Vaše zadovoljstvo in pozitiven odziv je zelo pomembno za nas, prosim, pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

2. Zadovoljstvo strank je najbolj pomembno zameno za nas .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, naj tudi vam pomagamo rešiti to.Zavedamo se vaše počutje in bodo poskušali po naših najboljših močeh rešiti vaš problem.

3. Trudimo se, da zagotavljajo najvišjo Raven Storitev za Stranke.Bomo zelo cenim vaše 5-STAR POZITIVNE povratne informacije in prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.

Oznake: letnik država lestenec, lestenci črna, naloga luči, lučka mansarda, lestenec, kuhinjo, mansarda, dekor mansarda, lestenec za otroke sobe, krog lestenec mansarda, mini lestenec, lestenec za državo

Vir Napajanja AC
Napetost 90-260V
Preklop Vrsta NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Lestenci
Značilnosti starinski lestenec
Garancija 3years
Lestenci Železo svetilka telesa
Blagovna Znamka BIBOTE
Vrsto Namestitve Semiflush Gori
Vir Svetlobe LED Žarnice
Slog Tradicionalni
Osnovna Vrsta E14
Vrsta Odtenek Shadeless
Je Zatemniti No
Certificiranje ROHS
Odtenek Smer up
Telo Material Železo
Zaključek Železo
Številka Modela lestenec D302
Je Svetil Vključeni No

Napiši mnenje

Kovanega Železa Lestenec Razsvetljave v Zaprtih prostorih Mansarda Lestenci Za Dnevna Soba Spalnica Kuhinja Black LED Letnik Skandinavski Retro Lustre

Kovanega Železa Lestenec Razsvetljave v Zaprtih prostorih Mansarda Lestenci Za Dnevna Soba Spalnica Kuhinja Black LED Letnik Skandinavski Retro Lustre

Dobra kakovost, Najboljšo ceno, Dobre storitve, Dobrodošli v naši trgovini. Velikost:8Lights Diameter65cm height60cm Verige length100cm(lahko prilagodite) 12Lights Diameter75cm height65cm Verige length100cm(lahko prilagodite ) Material: Kovina Lightsource: E14 LED Žarnice Telesa, Barva: Črna, kot je fotografija Certifikat:

Podobni izdelki