ROCK PI X Model B Win10 Intel Atom x5-Z8350 en potovalni računalnik SBC

Novo

€61.94

Na zalogi

Bundle1: Rock Pi X Model B 1GB+8GB eMMC

Bundle2: Rock Pi X Model B 2GB+16 GB eMMC

Bundle3: Rock Pi X Model B 4GB+32GB eMMC

Bundle4: Rock Pi X Model B 4GB+64GB eMMC

Bundle5: Rock Pi X Model B 4GB+128GB eMMC

Za prenos Orodja, Voznik in Vdelane programske opreme, uporabite to povezavo:

Uvod

Rock Pi X je x86 en potovalni računalnik, z drugimi besedami, da lahko deluje enako programsko opremo kot glavni namizni računalnik/prenosnik.Windows 10 in različnih Linux distribucij bo delo na ta svet.Intel Atom x5-z8350 z Windows 10 woud bo znosno za enostavne projekte, vendar ne pričakujte tega, da delujejo Crysis, obe različici!

Z eMMC flash možnosti za shranjevanje od 8 GB do 128 GB imamo dostojno raven shranjevanje za večino uporabnikov, vendar preudarni, kot eMMC je vgrajena v vozilu.Nadaljnja širitev možnosti so na voljo preko micro SD.En USB 3.0 vrata se lahko uporablja tudi z zunanjimi shranjevanje.Preostale tri USB vrata USB 2.0 , najboljše za tipkovnico in miško dolžnosti.USB C vrat zagotavlja moč in OTG support ki dodaja možnost, da hitreje USB C shranjevanje.Eno HDMI 1.4 vrata ponuja 4K na 30 Hz zagotavlja le zaslonskega izhoda, razen če ena skrita je v USB C vrata.Za razliko od Raspberry Pi Rock Pi X nima CSI (Kamera) ali DSI (Prikaz), vrata pa so 40 pin GPIO, ki je trdil, da je združljivo z Raspberry Pi.

Galerija

Plačilo

1. Če plačilo ni na voljo, bo vaše naročilo samodejno zapre.

2. Prodajalec odgovarja za vse zavarovalnice , težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dutycharged za svojo državo.

Dostava Izbira

Self-Help Dostava Vodnik

Pošiljko

1. Vse postavke, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila potrdijo.(Prej ste plačali, prej bomo ladja vaše naročilo.)

2. Če potrebujete hitreje pošiljki, prosimo, izberite DHL ali EMS ali FedEx IP(Dostava vozovnice plačajo sami).Ali bomo dostavili preko privzeti način.

3. Prosimo, poskrbite, da je vaš naslov za dostavo, ki je 100% pravilno

4. Mi ladje predmetov po vsem svetu z dobavni rok garancija

Stik z nami

1.Če imate kakršno koli zahtevo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate na prvi času vam bomo pomagali in rešili vašo težavo v roku 24 ur.

2. Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte in vam bomo odgovorili, kot soonas mogoče.

3. Garancijske storitve za nadomestilo samo, vsak problem, vljudno prosim pišite frist, bomo sprejeli vaše svetuje & zahtevo.

Vrnitev&Vračilo

1.Vračilo ali poslati nov za vsa naročila zaradi kakovosti izdelkov problem.

2.Sprejemamo vse neuporabljene element v svoji izvirni paket, kot se vrnete v roku 7 dni za dostavo.Kupci, ki mora zagotoviti številko za sledenje, posebnega razloga forthe vrniti.

3. če je kupec' s razloga vodi do vrnitve paketa, kupci morali plačati za krog dostava fare.

4. Povrnili vam bomo, da kupec po tem, ko smo prejeli vrne v svoje prvotno stanje paket.Ali kupci lahko odločijo, da so zamenjave.

Povratne informacije

1.Kot povratne informacije, je zelo pomembno, za nas , prosimo, vzemite si nekaj minut časa in pustite, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve .Prav tako bomo naredili enako za vas ASAP.Hvala!

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate pred odhodom ali negativen neutralfeedback.Bomo poskušali naše najboljše, da odpravite težavo, in da izpolnjujejo svoje potrebe.

Tehnična Podpora

Strokovna pomoč: [email protected] Skype: smartfire_cn

Produktov: [email protected]

Oznake: m5stack, modna obutev, punk rock, moški računalnik, banana pi, argone raspberry pi 4 kit, roseberry pi 3 zadevo, rca vtič, android sbc, rs485 usb

Blagovna Znamka youyeetoo
Demo Board Tip Intel X86
Številka Modela rock pi x
Procesor Blagovne Znamke INTEL
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Vmesnik USB OTG
Kapaciteta Pomnilnika 4 GB
Intergrated Funkcija Bluetooth

Napiši mnenje

ROCK PI X Model B Win10 Intel Atom x5-Z8350 en potovalni računalnik SBC

ROCK PI X Model B Win10 Intel Atom x5-Z8350 en potovalni računalnik SBC

Bundle1: Rock Pi X Model B 1GB+8GB eMMC Bundle2: Rock Pi X Model B 2GB+16 GB eMMC Bundle3: Rock Pi X Model B 4GB+32GB eMMC Bundle4: Rock Pi X Model B 4GB+64GB eMMC Bundle5: Rock Pi X Model B 4GB+128GB eMMC Za prenos Orodja, Voznik in Vdelane programske opreme, uporabite to povezavo: Uvod Rock

Podobni izdelki