Goldenwarm Kabinet Ročaji Oblači Predal Potegnite Zlato Omare Potegne Kuhinja Ročaji Trdne Aluminijeve Zlitine Pohištvo Strojne Opreme

Novo

€12.03

/ €13.37

Na zalogi

Goldenwarm je iskreno blagovne znamke.Nahajamo se v Suzhou na Kitajskem.

Tovarne nenehno dobavo veliko število visoko kakovostnih izdelkov.

Izberite nas,vam boljše življenje !

Značilnosti Izdelka:

[MERJENJE]: Luknjo Centrov:128mm(5inch);Celotna Dolžina:192mm(za 7,5 palca);Višina:18mm(za 0,7-palčni);Širina:13mm(za 0,5 palca),prosimo, izberite primerno velikost ročaj, da shranite čas.

[PAKET]: kot bi Jo dobili, kabinet ročaji,ujema dve dolžina 1" in znašala 1,57" M4 standardnih vijakov, ki se ujemajo različne debeline kabinet,če potrebujete druge velikosti vijakov,prosimo, obrnite na nas,mi bi pomagal zamenjati.

[VEČFUNKCIJSKO]: Povsem primeren za različne sloge omare,predale,omare,pohištvo,zaradi česar vaš dom videti zelo elegantno in moderno.

[MATERIAL]:goldenwarm zlato kabinet ročaj izdelan iz visoko kakovostnega Aluminija Zlitine,finshed z mat črn,čvrst in lep, ko se namestitev.

[ODLIČNO STORITEV]: Mi bo potrpežljivo odgovor vas, če imate kakršna koli vprašanja.Če niste zadovoljni z našimi element, prosimo, obrnite na nas in mi bi vam pomagajo rešiti to bolje.Ne oklevajte.Le kupiti.

Paket vključuje :

Kabinet ročaji in pripadajoči vijaki

Ogledate si lahko podrobnosti v naslednjih slikah

Več izdelkov, ki vam bodo morda všeč

O Ladijski ponujamo standardne dostave, način za ZDA stranke, ki običajno traja 7-15 delovnih dni, da pridejo.Mi ladje pakete s številko za sledenje za vse države,prosimo, dovolite 2-4 tedne, da poda, če paket ne prejme v 4-5 tednih, se obrnite na nas.Bomo poslati ali nadomestilo za vas.Braziliji, Argentini, Izraelu, Nemčiji,ruski Federaciji in Ukrajini stranke vljudno prosim, počakajte za nekaj tednov (običajno okrog 40-55 delovnih dni).O uvozne dajatve, prosimo, preiskave lokalnem po meri za podrobnosti,je, ki niso vključene v ceno in ladijski promet pristojbina.Sprejemamo padec ladijskega prometa, da smo lahko pošlje blago do kupca.

Politika vračanja lahko nudimo povračilo denarja, in zahtevo za vračilo je na voljo samo, zahteve najkasneje v 15 dneh po pošti prejeli &vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.Nudimo vračilo če je predmet, ki je razdeljeno na njegov prihod, vse, kar morate storiti je, da nam pošljete jasne slike za prikaz prolem.Neustrezne razmere morajo biti opazil v roku 7 dni po dobavi.Za Vse, ki Niso prodajalec napako razlog, kupec mora plačati za ladijski promet pristojbina za zamenjavo ali ponovno odpremo.Pridržujemo si pravico, da zavrne vsako vrne ali nadomestilo za objektivnih razlogov.

Storitve za stranke Smo res v ponos, ne samo na pestrost izbire na voljo, vendar tudi na raven storitev za stranke imamo v ponudbi.Naša izkušena ekipa so na voljo ponedeljek - petek usmerjanja ali svetovanja.Prosimo, pišite nam prek www.meridian-sun.si sporočilo.Vam bomo odgovorili na vsa sporočila v roku 24 ur od ponedeljka do petka.Če pošiljate e-poštna sporočila, ki nam bo običajno odgovor v enem delovnem dnevu.

O Povratne informacije, Če so zadovoljni z našim izdelkom, prosim, pustite 5 zvezdic in deliti s prijateljem.Če imate kakršnekoli težave glede naročila se obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, ali odprite sporu na prvi in pomagali vam bomo rešiti. (v 24hour) Bomo poskušali naše najboljše, da se odpravite težave, smo prepričani, da je komunikacija je boljši način, da rešite problem in da se boste počutili zadovoljni z nakupom.

Stik z nami, vas Prosimo, da nam pišite ali stik z www.meridian-sun.si če imate kakršno koli vprašanje .vam bomo odgovorili v 24 urah.

atin niklja omare potegne t bar omare potegne kabinet kuhinja potegne

Oznake: ročaj pohištvo vitage, rose zlata polica kuhinja, zlato gumb, furnitur ročaj, gumb zlato, 96 mm, kovinsko pohištvo, stoli, srebrni salon ročaji, kuhinja handl, pohištvo okraski strojne opreme

Slog Sodobno
Smola-vrsta Specifikacije 128mm
Blagovna Znamka Goldenwarm
DIY Dobave Kovinarstvo
Skupna Dolžina 127mm/150mm/162 mm/192mm/224mm/256mm/288 mm/320 mm
Vrsta Pohištveni Ročaj & Bunka
Center za Center 96 mm/1/128mm/160 mm/192mm/224mm/256mm
Širina 13mm(0.5inch)
zaključek barve Zlato
Material Aluminij Zlitine
Višina 18 mm(za 0,7-palčni)
Za Omare,omare,predale,omare
Poreklo CN(Izvora)
Vijaki 1*M4*25 mm(1")&1*M4*40mm(znašala 1,57")
Številka Modela LS7024GD
Certificiranje NOBEN

Napiši mnenje

Goldenwarm Kabinet Ročaji Oblači Predal Potegnite Zlato Omare Potegne Kuhinja Ročaji Trdne Aluminijeve Zlitine Pohištvo Strojne Opreme

Goldenwarm Kabinet Ročaji Oblači Predal Potegnite Zlato Omare Potegne Kuhinja Ročaji Trdne Aluminijeve Zlitine Pohištvo Strojne Opreme

Goldenwarm je iskreno blagovne znamke.Nahajamo se v Suzhou na Kitajskem. Tovarne nenehno dobavo veliko število visoko kakovostnih izdelkov. Izberite nas,vam boljše življenje ! Značilnosti Izdelka: [MERJENJE]: Luknjo Centrov:128mm(5inch);Celotna Dolžina:192mm(za 7,5 palca);Višina:18mm(za 0,7-palčni);Širina:13mm(za

Podobni izdelki