Vroče Prodaja Nakit, ki Stroj Električni Vosek Varilec Nakit Varjenje ghtool

Novo

€21.84

/ €33.60

Na zalogi

Opisi:

Trmast mehanizem, Izbiranje nadzor.

Najvišja Temp:180C,

Dvojno Napetost:110V ali 220V,

Neto Teža:1.00 kg,

Pakiranje teža: 1.30 kg.

Dimenzije: 170x100x75mm,

Pakiranje Velikost: 240*220*120 mm.

Slike:

Plačilo

1. Plačilo s kreditno kartico, moneygram, western union-a in bančnega nakazila(TT) je na voljo za www.meridian-sun.si.Če želite, druge plačilne pogoje, pls nam vedeti, preden boste oddati naročila.

2. Popolnoma plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni po dajanju vaše naročilo, sicer bo naročilo neveljavno ali preklicano v sistemu.

3. Prepričajte se, da ste izpolnili vse podrobne informacije, kot so kontaktna oseba, naslov, poštno številko in telefonsko številko pri polnjenju kupca informacije.

Paket

1. Vsi izdelki bodo skrbno pakiran in dobavljen, da vam v elegantno ohišje ali karton ali drug paket.

Dostava

1. Naročilo bo poslano v roku 3 delovnih dni po tem, ko polno plačilo, je bila potrjena.

2. Brezplačna dostava je navadno, ki jih na Kitajskem objavite, in bo trajalo 10 do 30days odvisno od destinacije.Tudi pls opomba paket mora biti manjša od 2 kg, če nad tem, kupec morali privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

3. Kupcu so odgovorni za vse zavarovalnice ,težave in škodo, ki jo povzročajo ladijski prevoz takšne nesreče, zamude ali druga vprašanja.Poleg kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.In blaga, bodo Označene kot "darilo" ali "vzorec" za vašo enostavno carinjenje in manj dajatev. (če želite, da razglasi, da je blago, kot drugi element name, ali določite vrednost za po meri, prosimo, da nas obvesti, ko se odločajo naročila)

Obvestilo: DHL/UPS/Fedex Express običajno traja približno 3-5 delovne dni do cilja.In to\'s približno 5-8 delovnih dni po EMS ali TNT.

Običajno Hongkong Post Air Mail in Hongkong Post Zraka Parceli traja 7 do 30 dni, da ladja po vsem svetu.Pls obrnite na nas, če ste zanimivo zgoraj dostava način, prav tako vam lahko dajo najboljšo rešitev na ceno.Smo poslali na način, ki je zagotovo mogoče slediti na ustrezni spletni strani.

Vrnitev

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, si lahko izmenjujete predmete, ki so v enem tednu se boste morali obrniti nam v roku 24 ur od prejema vašega nakupa.

2. Vse vrne prispevke, ki morajo biti v originalni pogoji, vključno polje in pribor.Človek, napake niso zajamčene, kot je zlomljena, opraskan in tako naprej.

3. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

4. Za vse elemente, prosimo, pošljite po EMS ali vaši lokalni pošti pošilja nazaj.

Povratne informacije

1. Kupec\ \ 's začetku potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2. Ker vaše mnenje je zelo pomembno za naše poslovanje\ \ 's razvoja, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To\'ll vzemite si 1 minuto, vendar je to 1 minuto je zelo pomembno, pomembno za nas.

3. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

1.Vse stroj, bodo uživali warranty2.Na voljo, da Bo Logotip Stranke.3.Vzorec ponudba je na voljo .PaymentWe sprejeti T/T,Western Union,,Alipal Dostava Policy1.Standard Storitev je Kitajska Post Registriranih Air Mail(15-60 delovnih dni).

Oznake: kovinski nakit varilec, injektor vosek, vosek niz nakit, nakit vosek, za goldsmith, varjenje goldsmith, goldsmith obdelovalni, vosek melter voskanje, goldsmith stroj, feris vosek nakit

Blagovna Znamka KYNGTY
Postavka Vrsta Nakit, Orodja In Oprema
Whatsapp 008618950366747
Številka Modela goldsmith
Nakit, Orodja In Opreme, Tip Rotacijski Orodja In Pribor
Postavka Premer 10
Značilnosti Izdelka Prenosni
Element Širina 10
Material Kovine
Postavka Dolžina 17
Postavka Višina 7.5
Element Teža 1.00 kg

Napiši mnenje

Vroče Prodaja Nakit, ki Stroj Električni Vosek Varilec Nakit Varjenje ghtool

Vroče Prodaja Nakit, ki Stroj Električni Vosek Varilec Nakit Varjenje ghtool

Opisi: Trmast mehanizem, Izbiranje nadzor. Najvišja Temp:180C, Dvojno Napetost:110V ali 220V, Neto Teža:1.00 kg, Pakiranje teža: 1.30 kg. Dimenzije: 170x100x75mm, Pakiranje Velikost: 240*220*120 mm. Slike: Plačilo 1. Plačilo s kreditno kartico, moneygram, western

Podobni izdelki