Parka Ženske novega modela, Pozimi puhovka Ženske Plašč Dolgo Hooded Outwear Ženski Parka Debel Bombaž, Oblazinjeni 2020 Ženski dol Coats

Novo

€28.90

Na zalogi

Dobrodošli na moji trgovini Opis:

Preverite podrobnosti artikla

Postavka Pogoj:100% Čisto Nov

Postavka Material:Bombaž

Postavka Package :1 X Bluzo 1 palca=2.54 cm

To je Azijski velikost, ki je manjši od Evropske/ruske velikosti.

Prosimo, izberite strogo, glede na velikost grafikona.

1-2 cm ročno merjenje tolerance, ki je neizogibna

Slike so na fizični izdelek.Vendar pa je dejanska barva se morda razlikujejo od katerih na zaslonu.

Pošiljko: China Post Navadne Majhne Paketni Plus (uradno priznana online shipping način, lahko spremljali vaše naročilo samo, medtem ko je še vedno na Kitajskem)

Kitajska Post Registriranih Air Mail (uradno priznana online shipping metoda, s sledilno Številko za sledenje pošiljke je logistika, info)

ePacket (posebno linijo med države, pošta, s sledilno Številko za sledenje pošiljke je logistika, info, še hitreje kot Kitajska Post Registriranih Air Mail, vendar je veliko cenejši od hitrega express)

Opombe:

1) Po ruski Lokalni Pošti je napoved, vse pakete, v ruski Federaciji morali vnesti prejemnikovo ime in priimek drugače pošiljko, se bo vrnil!

2) O velikosti in barve razlika, moramo razjasniti tiste naslednje:

a) Zaradi različne meritve, prosimo, sprejmite 1~2 cm napak;

b) Različnih zaslonih lahko prikaz različnih barv, tudi če je iste barve.Zato, prosim, sprejmite ustrezne barvne razlike.Zahvaljujemo se vam za razumevanje!Želimo vam prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini!

3) PROSIM, NE PUSTI NEGATIVNE POVRATNE informacije, ali ODPRITE SPORA!Namesto tega, bi lahko, prosim, obrnite na nas najprej rešiti se lahko pojavijo težave.Potrudili se bomo rešiti težavo, če sploh.Najlepša HVALA ZA VAŠE SODELOVANJE in vrste razumevanje!

• Pogoji Storitve

• Pošiljanja :

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Preverili bomo izdelkom skrbno in pošiljanje elementov v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.

Mi ladje po vsem svetu prek China Post Registriranih Air Mail, Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus, ePacket, HK Post,Singapur Post, Swiss Post, DHL, FEDEX, UPS, TNT, itd.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

• Napovedi :

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

• Garancija In Vzdrževanje :

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za retu rn.Če se kateri koli del je req uired, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, ple ase nam pošljite številko za sledenje.A takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

• Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pošiljko: China Post Navadne Majhne Paketni Plus (uradno priznana online shipping način, lahko spremljali vaše naročilo samo, medtem ko je še vedno na Kitajskem )

Kitajska Post Registriranih Air Mail (uradno priznana online shipping metoda, s sledilno Številko za sledenje pošiljke je logistika, info )

ePacket (posebno linijo med države, pošta, s sledilno Številko za sledenje pošiljke je logistika, info, še hitreje kot Kitajska Post Registriranih Air Mail, vendar je veliko cenejši od hitrega express )

Oznake: ženske parka z roza krzno kapuco, ynzzu elegantno, zimski plašč jakna ženske tiskanja risanka, pravega krzna za kapuco ženske, ayunsue plašč navzdol, navzdol plašč kariran pozimi, navzdol plašč ženski zimski tiskanje, raca navzdol plašč ženske roza, modra krzno parka, navzdol plašč oversize bela

Oblačila Dolžina Redni
Polnjenje Bela gos
Spol ŽENSKE
Material Bombaž
Hooded Da,
Vrsta Tkanine Batik
Starost Starosti 18-35 Let
Teža 1
Številka Modela GH3655
Dol Vsebino 95%
Snemljiv Del NOBEN
Slog Priložnostne
Zapiranje Tip zadrgo
Dol Težo 150 g-200 g
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vrsta Široko-vitka
Vzorec Tipa Trdna
Debelina Debele (Pozimi)

Napiši mnenje

Parka Ženske novega modela, Pozimi puhovka Ženske Plašč Dolgo Hooded Outwear Ženski Parka Debel Bombaž, Oblazinjeni 2020 Ženski dol Coats

Parka Ženske novega modela, Pozimi puhovka Ženske Plašč Dolgo Hooded Outwear Ženski Parka Debel Bombaž, Oblazinjeni 2020 Ženski dol Coats

Dobrodošli na moji trgovini Opis: Preverite podrobnosti artikla Postavka Pogoj:100% Čisto Nov Postavka Material:Bombaž Postavka Package :1 X Bluzo 1 palca=2.54 cm To je Azijski velikost, ki je manjši od Evropske/ruske velikosti. Prosimo, izberite strogo, glede na velikost grafikona. 1-2

Podobni izdelki