18pcs 3w led svetilka kroglice 18x3w led Par luči RGB 3in1 ravno par led dmx512 disco luči poklicne fazi dj oprema

Novo

€20.65

Na zalogi

Guangzhou Aicheng Technology co.Ltd.je strokovni predelovalnih dejavnostih podjetja, smo zbirka R&R, proizvodnjo in trženje.Ker družba je bila ustanovljena v guangzhou, Kitajska, smo osredotočeni na neodvisne raziskave, razvoj in proizvodnjo LED osvetlitev izdelkov in opreme.

Glavni paleto izdelkov za razsvetljavo, v to podjetje je bilo vključeno: Plastika PAR luči, moving head light, stenska podložka, zunanji nepremočljiva PAR luči, STORŽEV, in nekateri stranka preconcert razvoja za komercialno razsvetljave izdelka.

Naše podjetje ponuja različne izdelke, ki lahko izpolni svoje multifarious zahteve.Trenutno podjetje proizvodov, ki so bili izvoženi v Evropi, Ameriki, Avstraliji, Bližnjem Vzhodu in Afriki in tako naprej, kar je bilo več kot 120 državah in območjih.Prosimo, sporočite nam vaše zahteve in bomo zagotovo imeli zadovoljivo cena in visoka kakovost izdelka za vas.

1. Q: ali ste tovarniško ali trgovsko podjetje?

O: mi Smo pravi proizvajalec profesionalnih razsvetljavo.

2. Q: Če je vaš tovarni, ki se nahaja?Kako sem lahko obisk tam?

O: Naši tovarni, ki se nahaja v Mestu Guangzhou, guangdong, Kitajska, približno 25 minut stran od Baiyun Letališča .Vse naše stranke, od doma ali v tujini, so toplo dobrodošli, da nas obiščete!

3. Q: Kako priti cenik?

A: Pls e-pošte ali klicati ,da bi nam z elementi imena, ki so vam všeč, skupaj z vašimi podatki(ime,priimek, podrobnosti, naslov,telefon,ipd), bomo poslali, da vas asap.

4. V: ali imate certifikat?

A: Da, lahko ponudimo CE/ROHS/FCC potrdil, da vaše zahteve.

5. Q: Kakšna je način dostave in deliery čas?

O: Naši izdelki se lahko pošiljajo po Morju, Zraku ali jih Express.Katera metoda se uporabi, je na podlagi teže in velikosti paketa in z upoštevanjem stranke requirements.By morje: 20-40 dni.

6. V: ali Lahko uporabljam lastno špediter za prevoz proizvodov, za mene?

O: Da, če imate svoj špediter v Guangzhou in po vsej Kitajski, smo lahko pošljemo blago na vaš špediter in pustite, da vaš špediter ladje izdelkov za vas.In potem vam ne bo treba plačati prevoza do nas.

7. V: Kakšen je način Plačila?

A: Mi lahko sprejmete T/T, Western Union ali obisk tovarne v Denar kot plačilno sredstvo, 50% polog pred proizvodnjo, ravnotežje, pred dobavo

8. Q: Kako naročiti?

A: vljudno Prosim, sporočite nam, kaj iščete po e-pošti ali phonecall, bomo potrdili PI s skupno ceno.Želimo, da veste, pod: informacije za Dostavo-ime podjetja, podrobnosti, naslov, telefon, destinacijo, prevoz način ; informacije o Izdelku: predmet število, velikost, količino, logotip, ipd.

9. Q: Kako se vaše tovarne ne glede nadzora kakovosti?

A: Kakovost je prioriteta.GAGA Lahka ljudi vedno Plačati več za nadzor kakovosti od samega začetka do konca.Tudi, nudimo 1 leta garancije za vse naše izdelke.

Oznake: dmx led, skupna anoda rgb ravno, led 18x3 komponente, dmx li, led par rgb, dj, krmiljenje dmx, ssd rentgenske disk, led vijim, 12x12w

Kanali 3/6ch
Funkcija DMX512, Zvočno Aktivno, AUTO
Postavka Vrsta Razsvetljavo Učinek
Priložnosti Strokovno Fazi & DJ
Številka Modela 18x3 w RGB 3in1 LED Par Luči
Napetost 110V-230V, 50 / 60Hz
Svetloba Body Material Sintetični plastike
Preverjanje pristnosti Z oznako CE. ROHS
Slog DMX Stopnji Svetlobe
Zorni Kot 25 stopinj (45 prilagodljiv)
Moč 54W
Velikost 18x18x11cm
Materiali ABS
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Svetloba, Barve RGB 3in1

Napiši mnenje

18pcs 3w led svetilka kroglice 18x3w led Par luči RGB 3in1 ravno par led dmx512 disco luči poklicne fazi dj oprema

18pcs 3w led svetilka kroglice 18x3w led Par luči RGB 3in1 ravno par led dmx512 disco luči poklicne fazi dj oprema

Guangzhou Aicheng Technology co.Ltd.je strokovni predelovalnih dejavnostih podjetja, smo zbirka R&R, proizvodnjo in trženje.Ker družba je bila ustanovljena v guangzhou, Kitajska, smo osredotočeni na neodvisne raziskave, razvoj in proizvodnjo LED osvetlitev izdelkov in opreme. Glavni paleto izdelkov za razsvetljavo, v to podjetje je bilo

Podobni izdelki