Loverxu Vestido De Noiva Pol Rokav Čipke Letnik Poročne Obleke 2021 Seksi Iluzijo Appliques Kapela Vlak Linije Poročne Obleke

Novo

€260.13

/ €371.62

Na zalogi

Opombe, preden jih kupite predmete

1. Cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,tančico in petticoat.

2. Mi standardnih dimenzij in po meri izdelane velikosti,cena je enaka, prosim, pustite nam vaše measurments če se odločite za "custom made", prosimo, glejte spodaj za merjenje navodila.

1) Popoln Bankrot = centimetrov centimeter ali

2) Pas =

3) Boki =

4) Dolžina od ramen do ramen =

5) Dolžina ramen do tal = (od ramen do tal s svojimi čevlji na)

6) Armseye(armhole)=

7) Višina= (iz vrh glave, da se tla z čevlje)

8) Obleka barva =bela ali slonokoščena

9) Obleko nazaj=čipke gor ali zadrgo

Fotografije Kažejo

Material

vse naše poročne obleke,poročne obleke,poročna obleka,večerna obleka,maturantski ples obleka,obleka za družico,stranka obleko,mati neveste obleko in druge poročni dodatki tkanine je, Saten, šifon, taffeta, tila, organza, žamet itd.Vse z uporabo visoko kakovostnega materiala.

če stranka zahteva, kot saten svila, bombaž.Trudimo se, najboljše, da izpolnjujejo naročnikova zahteva.

Barve

lahko izberete katero koli barvo, ki jo želite iz barvna karta ,potem povejte nam, barve, števila.

Od računalniških zaslonov so kromatične aberacije, še posebej med CRT zaslon in zaslon LCD zaslon, ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografije si videl.

Velikost Podrobnosti

Kako Meriti

Vračilo in vračilu

Prosimo, da potrdite svoje naročilo (desno velikost, barvo, slog) premislite, preden se odločite, da boste oddati naročila.Vse naloge so urejene po vaši potrditvi naročila.

Kot vedno, če je problem, ali če je predmet, ki je nezadovoljivo, prosim, obrnite na nas najprej za hitro in atisfactory resolucija, taka kot je, vračilo ali zamenjavo, še en nov element za vas.

Vljudno prosim, da nas kontaktirate za vrnitev na prvi roku 48 ur po prejemu element.

Vrne element, ki mora biti v brezhibnem stanju, kot je bila poslana, ni bila spremenjena, in ni bila rabljena.Če obstaja kakršen koli prah, umazane lise, spremembe in tako naprej, mi se ne nudijo vračilo denarja.

Nudimo BREZPLAČNO POPRAVILO na vašo obleko!Vendar poštnina, da ga pošljete nazaj in ponovno ladjar stroškov, da vam bodo tako na svoj račun.

To je potrebno, da predmet ali obleke, se vrne k nam v roku 14 dni po vrnitvi na zahtevo sprejet.

Povratne informacije

Vaše mnenje je za nas zelo pomembno, vas prosimo, da nas 5 zvezde, če si zadovoljen z obleko,se najprej obrnite na nas, če obstaja kakršen koli težav.lahko pošljete e-pošto ali klepet z nami na črto,vse e-poštne bo treba odgovoriti v roku 1 delovnega dneva,če ne boste prejeli naš odgovor,vljudno prosim znova pošljete vašo e-pošto,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Hvala !

Oznake: tin obleke, obleko sre, eb satenasto obleko, afriške dashiki obleko maxi, kratka poročne obleke 2021, mint čipke aplicirano, haljo ženske, obleka ženske, gala obleke žogo obleko, obleko kawaii

Slike Dejanske Da,
Dekoracijo Čipke
Silhueta A-LINIJE
Nazaj Design Gumb
Poročno Obleko Tkanine Čipke
suknia slubna abiti da sposa
poroka oblek Nevesta Obleko
Izrez zajemalka
Rokav Slog Redni
Vlak Kapela Vlak
Poreklo CN(Izvora)
Zgrajena v Modrc Da,
Rokav Dolžina(cm) Pol
Princesa poročno obleko poročne obleke turčija
Za Nosečnice Da,
boho poročno obleko trouwjurk
Številka Modela linija poročno obleko
Pasu Naravni
Poročna Obleka Vestido de noiva
Blagovna Znamka Loverxu
Modni Element Iluzija
haljo de mariee Gelinlik
Postavka Vrsta Poročne Obleke
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
plus velikost poročno obleko casamento

Napiši mnenje

Loverxu Vestido De Noiva Pol Rokav Čipke Letnik Poročne Obleke 2021 Seksi Iluzijo Appliques Kapela Vlak Linije Poročne Obleke

Loverxu Vestido De Noiva Pol Rokav Čipke Letnik Poročne Obleke 2021 Seksi Iluzijo Appliques Kapela Vlak Linije Poročne Obleke

Opombe, preden jih kupite predmete 1. Cena je samo za obleko, ki ne vključuje nobenih dodatkov, kot so rokavice,jakna,tančico in petticoat. 2. Mi standardnih dimenzij in po meri izdelane velikosti,cena je enaka, prosim, pustite nam vaše measurments če se odločite za custom made , prosimo, glejte spodaj za merjenje navodila. 1)

Podobni izdelki