500 g mešanih elektronskih komponent paket kristalnega oscilatorja tranzistor transformator čip CBB elektrolitski kondenzator

Novo

€17.69

Na zalogi

Opomba: slika je samo za referenco!Predmete in slike, ki so drugačne!Obstaja majhno število razstaviti, kratke noge, nekateri so bila porušena, ali zaostanke rje, ampak vsaka vrečka bo dal večjo težo, če naletite na slab, lahko neposredno izgubili!Po izgubi slabo, teža ne bo manj kot 100 gramov!Lahko bi ga imenovali videz, hvala vam! (Ni vsak čas tam so diode ali tranzistorji!Le včasih!) Prosimo, upoštevajte,: naključno, ni posebne nekaj notri, je naključno!Dragi prijatelji, prosimo, upoštevajte,: ki jih potrebujete za nakup določenega modela komponente, prosim, ne kupiti ta paket ta paket je naključno!Lahko greš v naši Trgovini poiščite model, ki ga potrebujejo, jo dodajte v zahtevanih točk za nakupovalni voziček, in mi ladja predmete, ki ste jih naročili.In ta paket je naključno poslani, potrebujete poseben model, prosim, ne streljaj, ta paket je le za vsakogar, Da eksperimentirate in igrajo, igrajo!Hvala! (Ni vsak čas tam so diode ali tranzistorji!Le včasih!) Opomba: slika je samo za referenco!Predmete in slike, ki so drugačne!Predvsem upori in kondenzatorji, itd., obstaja tudi nekaj kratkimi nogami komponente, ki so razstaviti ali izreži.Občasno je lahko majhno število diod triodes. (Ni vsak čas tam so diode ali tranzistorji!Le včasih!) Prosimo, upoštevajte,: sestavni deli za vsak paket, niso enake, so naključno naložen!Hvala~!Komponente, ki so bili preizkušeni in so v REDU kvalificirano izdelkov, vendar so ti deli so večinoma na zalogi, in obstaja nekaj kratkimi nogami komponente, ki so razstaviti ali izreži.Pin ni posebno nova, tako da se ravna po funt!Če želite določiti izdelka.Določite, proizvod, sestavni del ponudbo, prosim, pustite sporočilo, se obrnite na mene.

velikan

1. - Eno leto garancije .

2. - Če je predmet, ki je v okvari, da ob prejemu mora biti v roku 7 dni od datuma prejema za izmenjavo novo (Kupec mora vrniti vse je originalno in nepoškodovano postavk ponovno saleable pogoj).

3. - Dobavljamo brezplačno popravilo storitev v enem letu od nakupa Za prvi 1 mesec Bomo plačali na en način ladijskega stroškov (od nas na lokacijo).Po 1 mesecu od nakupa kupec morali plačati na dva načina ladijskega stroškov.

4. - tisti, ki smo dobili vrnjene artikle vam bomo poslali nadomesti tiste, nazaj v najkrajšem možnem času.

5. - Naš velikan ne razširi na vse izdelke, ki so fizično na ali pod ZN - normalnem od pogojev, ki so posledica zlorabe ali nepravilne namestitve na dele.

Plačilo

1. - tako, da oba oba oba oba Prosimo, poskrbite, da bo vaš plačilni račun, ki je na voljo, preden boste ponudbo element.

2. - Vsa plačila morajo biti potrjeni v roku 7 dni po prejemu izdelka.Če ste prepričani, da imajo težave pri plačevanju predmet ne pišite nam najprej bomo pomagali icolve to.

3. - Če imate kakšne posebne zahteve o podrobnostih elementa tako, da oba oba oba oba prosim, pustite opomba v vaše naročilo.

Pošiljko

1. - Mi lahko ladja izdelkov vse na svetu.

2. - DHL, FedEx, TNT, UPS EMS China Post Hong Post so na voljo.

3. - Element, ki bodo poslana z 3 dni po identifikatorji plačilo.

4. - tako, da oba oba oba oba Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov za dostavo in kontaktna telefonska številka pravilna, ko vam ponudbo element.

5. - Lahko spremljate stanje vašega izdelka na spletnem mestu, ko so dobavljeni ven.

Uvoz Davkov ali Dajatev,

1. - Uvoznih dajatev, davkov in drugih prej se je zgodilo v vaši strani niso vključeni v ceno izdelka.Ti viri so zagotovljena s strani kupca.

2. - tako, da oba oba oba oba Prosimo, preverite z vami državi?S Carinskega urada, da ugotovi, kaj ti dodatni stroški bodo pred nakupom.

3. - ne potrdili podrobne informacije o dostavi račun.Za primer, kako mucicrice moramo napisati na račun, tovorni list ali kako opisati predmet, itd...

Povratne informacije

1. - Kot vaša povratna informacija je zelo pomembno, da se naš razvoj smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Najlepša hvala za vaš čas.

2. - Naš program bo pustil nazaj enako povratne informacije, da ste po svoje pozitivne povratne informacije.

3. - tako, da oba oba oba oba Prosimo, da nas kontaktirate, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije bomo poskušali naše najboljše, icolve od težav.

Najlepša hvala za vašo podporo in vam lep dan!

Oznake: polje tranzistor, komplet protoboard, elektrolitski kondenzator industrijske, remot kristalnega oscilatorja, 16 MHz, prenosne elektronske komponente, aktivno kristalnega oscilatorja kit, kondenzator cbb, komponente, elektronske, digitalni kompleti za elektroniko

Izguba Moči STANDARD
Paket DIP
Vrsta STANDARD
Številka Modela Crystal oscillator tranzistor čip transformator
stanje Nova
Uporaba STANDARD
Blagovna Znamka KEEZEL
IC Tip Drugo
Obratovalna Temperatura STANDARD
Napajalna Napetost STANDARD

Napiši mnenje

500 g mešanih elektronskih komponent paket kristalnega oscilatorja tranzistor transformator čip CBB elektrolitski kondenzator

500 g mešanih elektronskih komponent paket kristalnega oscilatorja tranzistor transformator čip CBB elektrolitski kondenzator

Opomba: slika je samo za referenco!Predmete in slike, ki so drugačne!Obstaja majhno število razstaviti, kratke noge, nekateri so bila porušena, ali zaostanke rje, ampak vsaka vrečka bo dal večjo težo, če naletite na slab, lahko neposredno izgubili!Po izgubi slabo, teža ne bo manj kot 100 gramov!Lahko bi ga imenovali videz, hvala vam! (Ni

Podobni izdelki