USB Žična Konzole za Xbox En Krmilnik Blazinice za Xbox Enega Slim Controle PC Windows Mando Palčko

Novo

€18.04

/ €30.06

Na zalogi

Funkcija:

1).Deluje na XBox Ene Konzole in PC za Steam platforme. 2).Občutek naslednje generacije igre z novimi standard v žično krmilnik. 3). 2.16 m dolge žice vam omogoča, da uživajo Nonstop izkušnjo iger na srečo. 4).Vključevanje 3,5 mm slušalke vrata za ŽIVO igro. 5).Kot nalašč za Xbox Eden / Ena S / One X Serijo. 6).Deluje tudi na PC/Windows za Prenosni računalnik 7 / 8 / 10 Serije. 7).Močne vibracije povratne informacije za Popolno in Resnično izkušnjo.

Podpora Xbox Eno Serijo:

Podpora Xbox Eden / Ena S / One X Konzole. 2 tlaka točke sproži, 2 vibracijskimi motorji in 8-smerno puščico tipko, ki vam pomaga ostati v nadzor, in se počuti kot na bojišču.

Podpora Win 7/8/10:

Razširjene 2.16 m (85" žico), vam omogoča, da sedite in uživajte v igri malo naprej iz konzole.Enostaven za namestitev - Po priključite v RAČUNALNIK, da lahko začnete.Pogon-prosta, Plug and play.

Dvojno Vibracij:

Zasnovan 2 vibracij motorjev za to gamepad, lahko izkušnje, veselje, igro bolje.močne vibracije povratne informacije za osebno izkušnjo iger na srečo.

Hi-občutljive Gumb:

Vse je minilo natančno ponovi tipk test, zagotoviti dobro delovanje gumbov, hi-senzibilnost in natančnost interaktivni gumb, vam najhitrejši izkušnjo iger na srečo.

Paket Vključuje:

2.16 m Žično Krmilnik * 1

Oznake: nadzor igre, klasični pro, nadzor nes, dexp gamepad, torba za ps4 slim, palčko usb, ena xbox, gamepad windows 7, Nadzor, nadzor pc

barve Črna / Bela
Združljiv Znamko/Model Microsoft
Žično Dolžina 2.16 m / 85inch
MicroSoft Model Xbox Eno
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za XBOX ENO
Vrsta Vmesnika USB
Blagovna Znamka LEVCOECAM
Združljiv za Xbox Eden/Ena S/One X | Windows 7 / 8 / 10
Paket No

Napiši mnenje

USB Žična Konzole za Xbox En Krmilnik Blazinice za Xbox Enega Slim Controle PC Windows Mando Palčko

USB Žična Konzole za Xbox En Krmilnik Blazinice za Xbox Enega Slim Controle PC Windows Mando Palčko

Funkcija: 1).Deluje na XBox Ene Konzole in PC za Steam platforme. 2).Občutek naslednje generacije igre z novimi standard v žično krmilnik. 3). 2.16 m dolge žice vam omogoča, da uživajo Nonstop izkušnjo iger na srečo. 4).Vključevanje 3,5 mm slušalke vrata za ŽIVO igro. 5).Kot nalašč za Xbox Eden / Ena S / One X Serijo. 6).Deluje

Podobni izdelki