Tanko vinil Fotografija lesena Tla okolij Računalnik Natisnjeni Novorojenčka Fotografija Ozadja za Foto studio Tla-654

Novo

€7.18

/ €12.39

Na zalogi

Profil izdelka:

Material: vinil in Oxford krpo

vrsta: digitalni tisk

Lastnosti: Tanka, lahka in prenosna,unwashble, Lahka absorpcijskega , Non-reflective , št žep,brezšivne, računalnik pripravljen za realizem

Za: poroke, za odrasle, otroke, počitnice stranka, komercialna dela, oglas, zaslonu, itd.

Mi lahko prilagodite velikost za vas, in smo Vinil krpo in Oxford krpo ti dve lastnosti, če ste zaskrbljeni zaradi Vinil krpo bo nabrati, poglej Oxford to, to mora biti za vas

Vrste opomnik :

Zložen dostava brezplačno.vendar pa je lahko valjani ladje s papirnato cev,

torej, ne gube,če lahko plačati dodatne stroške pomorskega prometa.to je lahka in prenosna, zaradi česar je enostaven za visijo na ozadju stojijo.

Mednarodne stranke, prosimo, upoštevajte, da je vaše naročilo vsota ne vključuje nobenih carinskih pristojbin ali dajatev.Te provizije so odgovoren kupec in niso vključeni v vaš račun dostava ali skupaj.

Tako, da po meri

Po meri ozadju pomeni, da po meri velikosti, imamo večje velikosti, kot so 2x3 metrov, 3x5 metrov, 3x6 metrov, 4x5 m, 5 x 5 metrov, 6x6 metrov, in tudi večje velikosti, ki jih lahko naredimo.Tako dolgo, kot si želijo, ne, ne moremo!

Če imate posebne velikosti potrebe, katero koli od naših okolij se lahko naročite po meri velikih.Prosimo, da nas kontaktirate.Prav tako, smo lahko natisnete morebitne visoke ločljivosti slike, ki jo dobavi.

Obljubimo, da bomo ponujajo najbolj ugodne in konkurenčne cene, trendiest, najvišje kakovosti kulise z NAJHITREJŠI preobrat krat na trgu!

A B O U T O U R B A V K C D R O P S

Naše kulise so natisnjene na mat, močan, vzdržljiv, trganje odporni vinil uporabo ne-onesnaževanje črnila in najsodobnejše tehnologije.So prenosni dovolj, da se na lokacijo.Ko ste končali s vaš photoshoot, preprosto roll up ozadje za preprosto in enostavno shranjevanje!

Ne pozabite, da te kulise, ne more biti stroj.vendar imamo še eno nepremočljiva platno kulise.prosimo, kontaktirajte nas, če potrebujete.Ne pozabite, da je vsak računalnik, zaslon je umerjen drugače.Barve je lahko nekoliko drugačna oseba.

Če vaše ozadje se zgodi, da nabrati ali gubam, določijo ali visi ravno za 24-48 ur.tudi, Toplote z likalnik na zadnji element, potem bo spet gladko.

Povratne informacije

Prosim, pustite me 5 star pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z njim, ko boste dobili točke.Če imate kakršno koli vprašanje, Prosimo, obrnite na nas.Bom odgovor v 24 urah in poskusil moje najbolje, da reso l ve vse težave.

Najlepša hvala!

Oznake: tla vinil, tla parket, parket vinil, tla vinil lesa, ozadje nadstropje, talne ploščice, les, ozadje fotografije lesa, tla lesa, vinil lesa, Nadstropje

Vrsta Spray Naslikal
Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Fotografija kulise Lesena tla
Material Platno
Slog Otroci
Številka Modela Tla-654
Ključne besede Fotografija Ozadja
Znak novorojenčka
Tkanina Oxford Ne gubam Stroj
Tema Otrok okolij
Prednosti Brezšivne
Blagovna Znamka MOCSICKA

Napiši mnenje

Tanko vinil Fotografija lesena Tla okolij Računalnik Natisnjeni Novorojenčka Fotografija Ozadja za Foto studio Tla-654

Tanko vinil Fotografija lesena Tla okolij Računalnik Natisnjeni Novorojenčka Fotografija Ozadja za Foto studio Tla-654

Profil izdelka: Material: vinil in Oxford krpo vrsta: digitalni tisk Lastnosti: Tanka, lahka in prenosna,unwashble, Lahka absorpcijskega , Non-reflective , št žep,brezšivne, računalnik pripravljen za realizem Za: poroke, za odrasle, otroke, počitnice stranka, komercialna dela, oglas, zaslonu, itd. Mi lahko

Podobni izdelki