Palčke Polje Za Ovalne Posode Škatla Za Shranjevanje, Začimbe Sef Varno In Okolju Prijazno Živilo Polje

Novo

€5.67

/ €7.55

Na zalogi

Bullet Točk:

1、Visoko kakovostnega Materiala: narejen je iz živilskih PP materiala, ki se lahko v neposrednem stiku s hrano, varno in zdravo, in ne bo vplivalo na vaše zdravje.

2、Prozoren Pokrov: lahko jasno vidite, ali začimbe, je kmalu zmanjkalo.Integriran pokrov design lahko prepreči iskanje pokrov, ko ste zaposleni v kuhinji.To lahko prepreči madeže olja, vode, pare, prah in mrčes vstop, tako da lahko Shranite svoje začimbe varno, kuhati svojo hrano,

3、Eno Mrežo za En Okus: Vsak začimbe polje ima štiri majhne oddelke, jih lahko dajo v skupno začimbe, kot so sol, poper, sladkor, začimbe, škrob, začimb v prahu, itd., to bo dober pomočnik za vaše kuhanje.

4、Eno Mrežo za Eno Merico: v Vsaki mreži, začimbe in kozarce, ki je opremljena z mrežo za majhne bele žlice, ki lahko prepreči vaše kuhanje iz vonj.Majhne bele žlice so primerne velikosti in se ne zavzamejo več prostora v vaši kuhinji.

5、Votel, Spodaj: Se chopstick polje vsebuje votle dnu particijo, ki lahko odteče preostala voda madeži na posode, ki prepreči rast bakterij, preprečuje plesni in zaščitite higiene živil.

Tehnični podatki: Material: PP+PS

Velikost: približno 26*9*12 cm/10.24*3.54*4.72 palčni

Karton velikost: približno 57*41*56 cm/22.44*16.14*22.05 palčni

Pripomočki: štiri majhne bele žlice (začimbe polje vnesite)

Slog: začimbe polje, paličica polje

Barva: Nordijska modra, Nordijska roza, Nordijska bela

Namen: vsebujejo različne začimbe/kraj palčke, žlice in druge posode.

Seznam Vsebine:

Začimbe Polje*1(Vključno S Štirimi Majhnimi Belimi Žlice)

ali

Palčke Polje*1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5 .Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Oznake: samurai stojalo, kitajski snack box, knjiga varno, paličica set, bela ovalni polje, polje varno, polje plastike, geocaching dnevnik, varnost polje ogenj dokaz, eu skrivnost, sef

Zmogljivosti Drugo
Obremenitev Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba Namizna
Tehnika Sijajni
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Palčke Polje
Specifikacija Other
Material Plastični
Izdelek Drugo
Slog Sodobno
Oblika KROG

Napiši mnenje

Palčke Polje Za Ovalne Posode Škatla Za Shranjevanje, Začimbe Sef Varno In Okolju Prijazno Živilo Polje

Palčke Polje Za Ovalne Posode Škatla Za Shranjevanje, Začimbe Sef Varno In Okolju Prijazno Živilo Polje

Bullet Točk: 1、Visoko kakovostnega Materiala: narejen je iz živilskih PP materiala, ki se lahko v neposrednem stiku s hrano, varno in zdravo, in ne bo vplivalo na vaše zdravje. 2、Prozoren Pokrov: lahko jasno vidite, ali začimbe, je kmalu zmanjkalo.Integriran pokrov design lahko prepreči iskanje pokrov, ko ste zaposleni v

Podobni izdelki