Papiga Kletko Ugriz Igrače Ptica Žvečilni Igrača Lesenim Ptica Papiga Igrače za Mala in Srednje Papige in Ptic

Novo

€7.66

/ €9.00

Na zalogi

Papiga Kletko Ugriz Igrače Ptica Žvečilni Igrača Lesenim Ptica Papiga Igrače za Mala in Srednje Papige in Ptic

PAPIGA BISTVENE IGRAČA: ptica igrača omogoča bistveno telesno dejavnostjo ohraniti vaše pero prijatelji stabilno in vesel, in izboljšati svoje zdravje.Obstaja več multi-barvne bloke v tej enotni igrača za privabljanje vaš tič.Ti bloki so urejene v več plasti, da plezati in raziskovanje.Ptice tudi ljubezen do untie bombaž vrvi vozlov, ki satiates njihov naravni nagon, da žveči.

VARNO ZA ŽVEČENJE: Naše žvečiti igrače so narejene iz čistega natual les & bombaž vrvi, vsi so barvane z užitni pigmenti, in zaključili s čisto ročno izdelan, ki so bolj ugriz resistand in trajne.

kot nalašč za velikost malih in srednje velikih ptic.Predlagano je za budgies, parakeets, cockatiels, conures, golobčka in drugih podobnih velikih ptic.Zagotoviti vaš tič je kot nalašč povišana kraj za žvečenje in vzpenjanja.

KLJUN KLESAN: Papiga je kljun vodi raste, da ostri.če je njen kljun je dolg lahko vplivajo na zmožnost papiga jesti in škodo njeno zdravje.Naša papiga žvečiti igrače, ki vsebujejo barvne lesenih blokov in druge opreme v različne oblike, da bi pritegnili vašo papiga žvečiti, pomoč vaše pero prijatelje, da preen in vplivajo na njihov kljun.

NAJBOLJŠA DARILA ZA VAŠE PAPIGA: je izdelana v svetlo barvo, ki se zlahka pritegne papige' pozornost v kratkem času in da bo igral s temi igrače za dolgo časa dnevno, imejte papige zaseden, manj destruktivni in so bolj zabavno, ur.

Ko ptice v naravi, ki jih lahko igrate z druge ptice, ali uveljavljati v drevesa.Ko so ptice v zaprtih prostorih, ptice igrača zagotavljajo bistvene telesne dejavnosti tako, da naše pernate prijatelje ostanejo zdravi.

Primerna za vse majhne do srednje ptic.

Ustreza večini kletke, jekla kavelj poveže s kletko enostavno.

vsi izmed njih so barvane z užitni pigmenti, in zaključili s čisto ročno izdelan, ki so bolj ugriz resistand in trajne.

barva:Barvo Naključno

Naključne barve ni mogoče izbrati

Material:Leseno

Velikost: 13 cm x 35 cm/5.12 x-palčni palčni 13.78

Vsebina Paketa:

1x Velika Papiga Žvečilni Igrača

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Oznake: luknje kavbojke, črno, pol hoop earings, lase kovinski plakat, gtx 970 nakup indija, gtx titsn x vode, garmin luči 530, girla suknjič vrečke, ključnih verige niti, zvezdišče usb 3 0 white

Feature10 Ptice
Feature6 vrtec za velike calopsita
Feature5 Papiga igrače
Feature1 Velika Papiga Žvečilni Igrača
Feature3 papiga kletko
Feature2 ptičje kletke papiga
Feature7 velika ptičje kletke
Feature8 ptičje kletke
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Ptice
Feature4 kletke ptice in ptice
Feature9 igrače za ptice
Material Les

Napiši mnenje

Papiga Kletko Ugriz Igrače Ptica Žvečilni Igrača Lesenim Ptica Papiga Igrače za Mala in Srednje Papige in Ptic

Papiga Kletko Ugriz Igrače Ptica Žvečilni Igrača Lesenim Ptica Papiga Igrače za Mala in Srednje Papige in Ptic

Papiga Kletko Ugriz Igrače Ptica Žvečilni Igrača Lesenim Ptica Papiga Igrače za Mala in Srednje Papige in Ptic PAPIGA BISTVENE IGRAČA: ptica igrača omogoča bistveno telesno dejavnostjo ohraniti vaše pero prijatelji stabilno in vesel, in izboljšati svoje zdravje.Obstaja več multi-barvne bloke v tej enotni igrača za privabljanje

Podobni izdelki