Za Xbox En Brezžični Gamepad Daljinski upravljalnik Mando Controle Igre Za Xbox En PC Joypad Igra Palčko Za Xbox nikogar LOGOTIP

Novo

€19.99

/ €24.68

Na zalogi

Razlike med temi krmilniki Prosim, poglejte sliko natančno, drugačen model so nekatere razlike v funkciji, če imate še vedno težave, se obrnite na nas!

Brezžični Krmilnik

Ta igra krmilnik ima odlične samodejna povezava.Uporaba visoko zmogljivih žetonov, se gamepad v igri ima boljšo stabilnost, visoko precizne 360° Rockerji, zamuda, ki je skoraj nič, podpira vse vrste naprav android.Podpora za Xbox eno in PC.S človeškim telesom krivulja design, ne boste počutili utrujeni, tudi če ste zasvojeni z igro za dolgo časa.

Vibracije Funkcija

Smo namenjeni 2 vibracij motorjev za to gamepad, tako da lahko izkušnje, veselje, igro bolje!Močne vibracije povratne informacije za osebno izkušnjo iger na srečo, Naj igralec občutek, kot da so na bojišču.

Podpora Za Xbox Eno

Ta krmilnik lahko podporo za Xbox En/Slim/X, posebej zasnovane za uporabo z za Xbox Ena konzola z natančno postavitev, idealen kot zamenjava ali dodatni krmilnik.

Podpora PC

To gamepad tudi podporo PC,združljiv za WINDOWS XP, WIN7, za WIN8 in za WIN10 operacijski sistem(Obvestilo: Če želite krmilnik deluje na PC, prosimo, uporabite sprejemnik)

Napajanje Shranjevanje

Nizka moč infrardeče povezave!Ta krmilnik potrebuje dveh AAA baterij.Zaradi varnostnih vprašanj med prevozom, naš paket ne pošlje baterije.Stranke potrebujejo, da bi jih kupili na svojih lokalnih trgovinah.

Ergonomska Oblika

V gamepad je izdelana s 3D rocker, 360° visoke natančnosti .Udobno navzkrižno tipko načrta za bolj prilagodljiv in natančen volan!Ergonomski ročaj, Non-slip teksturo, mat občutek, dolgoročno prijem ni utrujen.Ta krmilnik-slog veselje pad zagotavlja končni nadzor za vaše najljubše igre.Določanje položaja, občutljivost in natančnost so zelo visoke.

Visoko Občutljiv Gumb

Vsi krmilniki je opravil strogo ponovite tipk test, zagotoviti dobro delovanje gumbov , zagotavljanje stabilnosti in v bistvu nič igro zamudo.Visoka kakovost pritisk občutljivih D-Pad, 360° brez mrtvih pas palčko, visoko senzibilnost in natančnost interaktivni gumb, vam najhitrejši izkušnjo iger na srečo.

Stabilno Dolgo Vrsto Povezave

Zrel brezžična tehnologija zagotavlja stabilno povezavo brez odlašanja, in ponuja razpon do 8 metrov (26.3 metrov), zaradi česar je mogoče uživati igranje iz daleč stran sobe.

Tehnične Specifikacije

Package:

Oznake: android bluetooth gamepad, xbox 360 controlls, gamesir x1, big krmilnik xbox, palčko, ena xbox, veselje con nintendo stikalo, Nadzor, palčko pc, nadzor pc

Blagovna Znamka TECTINTER
Združljiv Znamko/Model Drugo
Certificiranje CE
Funkcija 2 Za xbox eno controle
Funkcija 9 Mando Za Xbox Eno
Funkcija 7 Brezžični gamepad
Funkcija 1 Za Xbox eno Gamepad
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela za XBOX EN Brezžični Krmilnik
Funkcija 10 Za Xbox En PC Joypad
Funkcija 3 Za Xbox eno Joypad
Funkcija 4 Brezžični Daljinski upravljalnik Za xbox eno
Funkcija 11 Za controle xbox eno
Funkcija 6 Igre Za Xbox Eno
Paket No
Vrsta Blazinice
Funkcija 8 Za xbox en krmilnik
200000571 200002850,200002850,200002850,200002850,200002850
Funkcija 5 za xbox eno Palčko

Napiši mnenje

Za Xbox En Brezžični Gamepad Daljinski upravljalnik Mando Controle Igre Za Xbox En PC Joypad Igra Palčko Za Xbox nikogar LOGOTIP

Za Xbox En Brezžični Gamepad Daljinski upravljalnik Mando Controle Igre Za Xbox En PC Joypad Igra Palčko Za Xbox nikogar LOGOTIP

Razlike med temi krmilniki Prosim, poglejte sliko natančno, drugačen model so nekatere razlike v funkciji, če imate še vedno težave, se obrnite na nas! Brezžični Krmilnik Ta igra krmilnik ima odlične samodejna povezava.Uporaba visoko zmogljivih žetonov, se gamepad v igri ima boljšo stabilnost, visoko precizne 360° Rockerji,

Podobni izdelki