Hibridni TPU Primeru Prst Trak Primeru Anti-spusti Anti-scratch Robustno Ohišje Za iPhone 7/8 Plus

Novo

€2.85

/ €4.39

Na zalogi

Opis

Zasnovan tako, da vaša telefon zaščitena iz vsakodnevno uporabo.Naš izdelek je popolnoma vodilnih fit in ščititi vaš telefon pred dirts, prah in praske.Šok absocing mehko TPU ohišje z dvojno plast design, ki se lahko tudi prepreči, da bi zaslon telefona iz krekinga ali da je poškodovana, ko nenamerno padec zgodi.V tem primeru telefon ponuja veliko več kot samo varstvo, ampak tudi deluje kot multi-funkcionalne trak nosilec in stojalo s prstom trak in oporo.Posebne barve olajšave vzorec daje telefonu svež videz in je videti elegantna in eleganten.

Funkcija

- Material: TPU

- Velikost: 16 x 8 x za 0,9 cm

- TPU ohišje je združljivo z iPhone 7/8 Plus neopazno.Enostavno namestitev in odstranitev.

- Šok absorpcijo dual-layer telefon primeru funkcije šok, ki absorbira notranji oblazinjenje, plus strani, platno, in kotu zaščito.Lahko tudi prepreči, da bi zaslon telefona iz krekinga ali da je poškodovana, ko nenamerno padec zgodi.

- Mat hrbtni pokrovček daje prijeten občutek na dotik.Preprečiti vaš telefon iz prstnih odtisov, praske, prah in madeže.

- Natančna izrezi omogočite enostaven dostop do vseh funkcij vrata in gumbi.Postavljeno ustnice, da bi se izognili zaslon praskami.

- Prihaja z slideable elastični trak in vgrajen v oporo, ki so pripravljeni za uporabo in kadarkoli.Večnamenski silikonski prst prstan band in kovinsko oporo ponuja več kotov gledanja.

1 x Telefon primeru

Oznake: kaj engrave zapestnica, vittotia kolesarske pnevmatike, belušno prevoz vijaki, belušno izreza vrhovi otroci, usb 31 ženski tip 1m, motorna kolesa 65 buymov, debelo navaden čevlji, flat baraclet watch, rebrasto bombažne spodnje hlačke

Blagovna Znamka Foxnovo
Združljiv Blagovne Znamke Apple iphone
Vrsta Opremljena Primeru
Funkcija Nepremočljiva

Napiši mnenje

Hibridni TPU Primeru Prst Trak Primeru Anti-spusti Anti-scratch Robustno Ohišje Za iPhone 7/8 Plus

Hibridni TPU Primeru Prst Trak Primeru Anti-spusti Anti-scratch Robustno Ohišje Za iPhone 7/8 Plus

Opis Zasnovan tako, da vaša telefon zaščitena iz vsakodnevno uporabo.Naš izdelek je popolnoma vodilnih fit in ščititi vaš telefon pred dirts, prah in praske.Šok absocing mehko TPU ohišje z dvojno plast design, ki se lahko tudi prepreči, da bi zaslon telefona iz krekinga ali da je poškodovana, ko nenamerno padec zgodi.V tem primeru

Podobni izdelki