Retro Video Igre, Ura Stenska Ura Retro 80. letih Igra Vinil Zapis Stenske Ure Gameboy vprašaj Blok Stenski Dekor Watch Igralec Darilo

Novo

€16.15

/ €18.99

Na zalogi

Vinyl LP Snemanje Retro Stenska Ura

Smo na naši ure iz starih , ki se uporablja vinilnih plošč.

Hvala za našo strast do glasbe, smo dali novo življenje za rabljene in pozabili vinilnih plošč, ki smo jih funkcionalen, lep in velik iskal del vaše notranje zadeve.

Tudi za vse eko-prijazni ljudje - uporabe vinil kot uporaben material, zmanjšuje porabo novih surovin.

Še vedno, ljubitelji glasbe ne bi smel biti strah - ustvarjamo našo ure iz evidenc, ki niso več za igro - to je, zakaj albumi imajo lahko zelo manj praskami.

SPECIFIKACIJA:

Vse ure so narejene iz 12 inch (30 cm) recikliranih vinilnih plošč.Dejanski velikosti po izrežemo se razlikuje glede na obliko.Ura Obraz je Nalepka Vinil Zapis Oznaka Pošlje Naključno Vrsta baterije: 1 x AA Baterije (Niso vključene)

URA MEHANIZEM:

Mi uporabljamo visoko kakovostne tiho plava bilance mehanizmov.Ne bi želeli, da se moti vaš spanec.Vaš dober nočni spanec je zelo pomembno za nas.

EMBALAŽA

Ura je poslal v trajno, estetsko embalažo iz recikliranega papirja.Vse, kar je strokovno zavit, uporabljamo stiropora znotraj zaščitne distančniki, da bi za svoj izdelek, da prenesejo vse izzive, med pošiljko :).Smo si prizadevajo, da bi vaš paket dosegel svojega cilja čim prej in nepoškodovane.

IZBOLJŠANJE VAŠEGA DOMA VIDEZ

Odlično darilo za vsako priložnost in dobro dekoracijo za spalnico, otroški sobi, dnevna soba, bar, trgovina, kavarna, restavracija in strank.

LED Osvetlitev Funkcija:

Krmilnik deluje vklop/izklop in načini luči.Je majhen in zelo priročen.Daljinski Krmilnik zahtevajo CR2025 baterije (NISO vključene) za delovanje.Luči sami imajo zelo lep sijaj.Tam so na voljo 7 barvo in 3 načini osvetlitve.V primeru, da ste naročanje ura z osvetlitvijo, boste dobili -vinil ura z led linearni; -IR RGB LED daljinsko upravljanje; -1.8 metrov kabla USB; -Na 5V ac bo poslano tudi skupaj glede na vaš naslov za dostavo.

Dobrodošli Meri, Da

VŠEČ IDEJA, VENDAR NE KOT MODEL?LET ' S MAKE A NEW ENO SKUPAJ! – Samo nam sporočite, kaj bi radi videli na vaše posebne uro in bomo pripravili novo zasnovo za vas.Naša oblikovalska ekipa bo skica uro, v večini primerov v roku 24 ur.Boste lahko pregledali, komentar in prosite za revizijo (če je potrebno), dokler ne boste v celoti zadovoljni s design.

Oznake: gameboy color, časovnik, ura igralec, avermedia živo igralec prenosni 2, dekor igralec, gameboy pin, velike stenske ure retro, Stikalo Čas, gameboy advance rumena, igra prestavi quartz

Premer 30 cm
Širina 30cm
Material Drugo
vzorec povzetek
Obrazec En Obraz
Kombinacija Loči
Telo Material Drugo
Stenska Ura Vrsta Drugo
Vrsta Stenske Ure
Motivity Tip KREMEN
Primerno Umestitev Dnevna Soba
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela GIT-1176
Vrsta Prikaza Iglo
Funkcija Starinski Slog
Slog Klasična
Oblika GEOMETRIJSKI

Napiši mnenje

Retro Video Igre, Ura Stenska Ura Retro 80. letih Igra Vinil Zapis Stenske Ure Gameboy vprašaj Blok Stenski Dekor Watch Igralec Darilo

Retro Video Igre, Ura Stenska Ura Retro 80. letih Igra Vinil Zapis Stenske Ure Gameboy vprašaj Blok Stenski Dekor Watch Igralec Darilo

Vinyl LP Snemanje Retro Stenska Ura Smo na naši ure iz starih , ki se uporablja vinilnih plošč. Hvala za našo strast do glasbe, smo dali novo življenje za rabljene in pozabili vinilnih plošč, ki smo jih funkcionalen, lep in velik iskal del vaše notranje zadeve. Tudi za vse eko-prijazni ljudje - uporabe vinil kot uporaben

Podobni izdelki