Igra Kuža patrol (ŠAPA Patrol) prva generacija Nebo

Novo

€10.25

Na zalogi

Igra Kuža patrol (ŠAPA Patrol) prva generacija Nebo

Sem lahko močan, pogumen in hkrati lepa?Pes iz neba igra niz "Kuža patrol" ima neverjetno pritožbe, vendar v istem času, ko je pogumen in pogumen v reševalnih operacijah.Poleg tega, da je psiček dekle, set vsebuje helikopter in posebno značko.Izdelano iz kakovostne plastične igrače.

Številke so maksimalno podrobno in po videzu podobna pravi junaki vseh znameniti animirani seriji "Tačko Patrol".Lepo Nebo je roza oči in primerno roza obleko za njih.Na hrbtni strani je bilo odpiranje nahrbtnik.Ker dekle-kuža opravlja funkcijo Odrešenika v nebo, nato pa kot prevoza je helikopter.To je večnamenski: ima propeler, kolesa premikanje in krila premikanje.Poleg tega je helikopter je inercialni in je glasbena osvetlitev.Zahtevana velikost baterija vključena.

Očarljivo nebo iz prve generacije igrače helikopter, ki ga lahko kupite v spletni trgovini saimox, kar samo nekaj kliki.Odlična cena za dobro kvaliteto.Dostavni pogoji v Sankt Peterburgu, in v Moskvi v Rusiji določite v sporočila na strani ali po telefonu.

Oznake: šapa patrol slika reševanje rex, šapa patrol nastavite igrača, zvezdnato nebo, lepilo nebo, patrulja kuža igrača, slika šapa patrol rocky, baloni šapa patrol rocky, kuža patrol patrollet, dekle, fant kopalke, patrulja šapa igrača

Blagovna Znamka NOBEN

Napiši mnenje

Igra Kuža patrol (ŠAPA Patrol) prva generacija Nebo

Igra Kuža patrol (ŠAPA Patrol) prva generacija Nebo

Igra Kuža patrol (ŠAPA Patrol) prva generacija Nebo Sem lahko močan, pogumen in hkrati lepa?Pes iz neba igra niz Kuža patrol ima neverjetno pritožbe, vendar v istem času, ko je pogumen in pogumen v reševalnih operacijah.Poleg tega, da je psiček dekle, set vsebuje helikopter in posebno značko.Izdelano iz kakovostne plastične igrače. Številke

Podobni izdelki