Ciklonski prah zbiralec 99.9% visoko zmogljivost v prahu za lesnoobdelovalnih sesalniki filter

Novo

€24.59

Na zalogi

plastični cevi ni vključena, če želite kupiti cevi,

prosimo, kliknite to povezavo:

Če prejel zdrobljen, prosimo, obrnite na nas, mi bomo ponovno pošlji.

Materia:ABS

Teža:540g

Velikost:336x154mmx196mmInlet in vtičnice premer:50 mm

Delovanje:

Xaster (X50) ciklon zbiralec praha je patentiran izdelek, ki ima strukturo notranjega vijak,dovod zraka je 6 stopinj kota s telesom,vnos povečanje obsega za 30% več od NAS izdelka,to pomeni,z enako učinkovitostjo ,Xaster bo prihranite 30% porabe energije in učinkovitost lahko dosežejo 99.99%.

priporočamo uporabo 1-2kw sesalnik za povezavo .

Testno Okolje:

Da bi dobili blizu verodostojno pogled na zbiralnik, prosimo, oglejte si ta videoposnetek, da vedo, kako to zbiralec praha dela: v.youku.com/v_show/id_XNzQzODg2MTEy.html (prosimo, kopirajte povezavo do vaše brower) V tem videu,testni material je les v prahu.

Dostava :

10-35 dni, da ZDA/EU/AU, 20-60days v druge države,30-90 dni, da Afrika/South America/Bližnjem Vzhodu

Dostava čas se lahko razlikuje veliko različnih državah, v različnih letnih časih, kar pa je izven našega nadzora, prosimo, dovolite, morebitne zamude zaradi nepričakovanega dostava spremembo dejstev na dolge razdalje dostava.Če paket ne bo prispel pred promissory rokom ,se obrnite na nas, da preverite stanje pošiljke,če je izkazalo izgubil,bomo poslati ali vračilo kupnine.

Pogoji prodaje:

V 30 dneh Vrnete sprejeti(Povratna, ladijski promet pristojbina plača odgovoren strani).

Če je predmet, ki ste ga prejeli poškodovan,ali si ne želite obdržati,se obrnite na nas,Bomo poskušali ponuditi najbolj učinkovite rešitve.

Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete.Vse negativne povratne informacije, levo, preden se obrnete se ne prispeva k reševanju težave.

Oznake: ogljikov krilne, pompom orodje, filter paket, prah lesa, prah mlinček, tiho vakuumske, cyclon zbiralec praha, izvleček fan, pompom set za kavo, prah, izpušni

Vrsta Izdelka Drugo

Napiši mnenje

Ciklonski prah zbiralec 99.9% visoko zmogljivost v prahu za lesnoobdelovalnih sesalniki filter

Ciklonski prah zbiralec 99.9% visoko zmogljivost v prahu za lesnoobdelovalnih sesalniki filter

​ plastični cevi ni vključena, če želite kupiti cevi, prosimo, kliknite to povezavo: Če prejel zdrobljen, prosimo, obrnite na nas, mi bomo ponovno pošlji. Materia:ABS Teža:540g Velikost:336x154mmx196mmInlet in vtičnice premer:50 mm Delovanje: Xaster (X50) ciklon zbiralec praha

Podobni izdelki