Vezenje Nebesa Uradnika Blagoslov Diamond Slikarstvo Mozaik Navzkrižno Šiv Handcraft Darilo Za Dekoracijo

Novo

€6.93

/ €14.74

Na zalogi

Specifikacija

*Material: Nosorogovo+Platno *Barva: Kot fotografija *Velikost: Prilagodite je na voljo *Vaje: Polni krog vrtanje, z dodatno 30% diamant *Opomba: Ta element brez okvirja.

Značilnosti

*Tehnologija: Barva s diamond sami, ni končal slikarstvo. *Kako izbrati velikost in po meri foto: 1.Obliko,velikost,vzorec zagotavljajo prilagodite.Izberite velikega in visoko kakovostno fotografijo, ne zamegljen in pixellated. 2.Večji obraz obrok v fotografijo, obraz učinek je bolj jasno. 3.Večje velikosti,boljši učinek.

Prikaz Izdelka

Pogosta VPRAŠANJA

*1.Kje so vaše predmete, pošiljajo iz?Kitajska *2.Kje imaš ladje?Delamo podporo dostava po celem svetu in brezplačno dostavo v večini držav. *3.Kako dolgo moram čakati, dokler moje naročilo je poslano ven?Park element, ki bodo poslali v roku 3 delovnih dni.Prilagodite bi traja približno 3 delovne dni, da proces v naši tovarni in nato poslana. *4.Ko bo dobim svoje naročilo po naročilo?Standardna dostava po navadi traja 2-4 tedne in odvisno od tega, kako hitro carinski v vaši državi proces pakete.Naročila pod USD, 5 lahko pošljete po cainiao super gospodarstvo globalno, je potrebno o 35-55 dni in glede na podrobne destintion državi. *5.Kako narediti diamond slikarstvo? 1).Preverite šifra diamantov in ustrezen simbol; 2).Odtrgajte del zaščitni film, ki zajema platno,ne vsi,saj je lepilo na platnu bo postala umazana in izgubijo svoje viskoznosti.Pretresite diamond nežno, tako da 5D stran obrnjena navzgor. 3).Dip vaše pero z voskom.To pomaga diamond držijo pero, da jih poberem. 4).Stick diamantov na ustrezni simbol platno za pero; 5).Po prebarvane površine so sticked z diamanti, prilagodite robu diamanti s vladar urediti diamanti lepo, nato pa pritisnite diamanti pravilno, da bi bilo podjetje, ga pod vašo blazino ali težke knjige na vrhu; 6).Dal diamond slikarstvo v primeren okvir, če je potrebno.Gifting, da ljubljeni tisti ali visi na, da bi svojo hišo iskrico.

Oznake: cosplay hua cheng, cosplay duha, diamond barve nebesa, cosplay xie lian, diamond slikarstvo nebesih dom, tian guan ci fu, diamond slikarstvo kuža nebesa, cheng, tian guan, diamond slikarstvo luz

Okvir No
Vrsta Debelo No
Obrazec Enotni
Nastavite Vrsto Da,
Številka Modela DP1122923
Poreklo CN(Izvora)
Število Barv 1-30
Material Platno
Zunanje Embalaže, PAPIRNATA VREČKA
Uporaba Slike
Diamantno Obliko KROG
Lepljenje Površine Polno
Slog kitajski stil
Platno Pakiranje Metode Zavihal
obrti Obrt
Vzorec Tipa PORTRET

Napiši mnenje

Vezenje Nebesa Uradnika Blagoslov Diamond Slikarstvo Mozaik Navzkrižno Šiv Handcraft Darilo Za Dekoracijo

Vezenje Nebesa Uradnika Blagoslov Diamond Slikarstvo Mozaik Navzkrižno Šiv Handcraft Darilo Za Dekoracijo

Specifikacija *Material: Nosorogovo+Platno *Barva: Kot fotografija *Velikost: Prilagodite je na voljo *Vaje: Polni krog vrtanje, z dodatno 30% diamant *Opomba: Ta element brez okvirja. Značilnosti *Tehnologija: Barva s diamond sami, ni končal slikarstvo. *Kako izbrati velikost in po meri foto: 1.Obliko,velikost,vzorec zagotavljajo

Podobni izdelki