CAMEWIN 6038 Badminton Lopar 30T Ogljikovih Vlaken Badminton Lopar

Novo

€18.17

Na zalogi

CAMEWIN 6038

Teža: 84±2g

U Specifikacija: 3U G4

Flex: Srednje

Balance (dobroimetje): 290+/-5 mm (Celo Bilance)

MaxTension: 28lbs

Gred Material: 30T Visoko Modul Grafit

Okvir Material: Grafit

Okvir Tip: Slim Box

Dolžina: 675 mm

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Kako plačati?

1. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

2. Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma, ki ste ga prejeli.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!

1. 3 mesece omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen predmetov, poškodovane ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem obdobju.Morate povejte nam, kaj je napaka.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljiti z našimi izdelki in storitve.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Oznake: badminton yonex, badminton lopar, badminton očesce, fronton lopar, otroci badminton lopar torba, elastični trak tenis žogo, ogljikovih vlaken nalepka, badminton prijem trak, camewin kolena, padel tenis

Lopar Ročaj Debelina S3(3.375 Palca)
Igrajo Classificaiton Nadzor nad žogo Tip (Obrambni in Žaljivo)
Material Gredi ogljika
Blagovna Znamka CAMEWIN
Primerna Igralec Strokovno Vmesne & Senior
Strune Premer 0.66 mm
Strune Funkcija Eastic & Trajne
Ravnotežje 290+/-5 mm
Teža (g) W3(85-89 g)
Lopar Trdote zmerno
Priporočljivo Potegnite Funtov 25-27 lbs (Srednje/Visoko Funt Amaterski Senior)
Ročaj material PU
Dolžina (cm) 67.5

Napiši mnenje

CAMEWIN 6038 Badminton Lopar 30T Ogljikovih Vlaken Badminton Lopar

CAMEWIN 6038 Badminton Lopar 30T Ogljikovih Vlaken Badminton Lopar

CAMEWIN 6038 Teža: 84±2g U Specifikacija: 3U G4 Flex: Srednje Balance (dobroimetje): 290+/-5 mm (Celo Bilance) MaxTension: 28lbs Gred Material: 30T Visoko Modul Grafit Okvir Material: Grafit Okvir Tip: Slim Box Dolžina: 675 mm 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse

Podobni izdelki