Urbanroad DC 12-24V Dvojna Vrata USB Avto Polnilec Cigaretni Vžigalnik-Vtičnico za izmenični Tok Splitter 5V 3.1 Za IPhone 6 6S 7 Samsung

Novo

€3.30

/ €4.58

Na zalogi

Značilnosti:

1. Primeren za vse mobilni telefon, tablični RAČUNALNIK, in avto električnih naprav.

2. Dvojno USB avto polnilec, tok in visoko visoko zmogljiva, hitro polnjenje, zanesljiv izdelek.

3. Iz ognjevarnih materialov, visoko temperaturno odporne in odporne proti koroziji, vzdržljiv in robusten, ni enostavno, da bi, nepremočljiva in dustproof.

4. Z modro LED indikator, naredi dajatev hitreje in varneje.

5. V preklopite obliki, modi, stilu, ki je primerna za vsak mobilni telefon, tablični RAČUNALNIK, in avto električnih naprav.

Barva: Črna

Material: ABS

Vhodna napetost: DC 12V-24V

Izhod: 2 x 5 v DC 3.1 (maksimalna)

Kazalnik: Modra LED / Rdeča LED / Zelena LED / Bela LED /LED Oranžna

Paket je vključeno:

1PC Avto Dvojna Vrata USB priključek za Polnilnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU.(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v Ocenjeni dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in se backto, da boste čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo z garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.meridian-sun.si!

1. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in po svoje

2. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vse komponente, pribor vključen, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

3.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Če Ste Zadovoljni Z Našim Izdelkom, Prosim, Pustite Polno zvezd in Dobre Povratne informacije Za nas.Vaše Povratne informacije bo spodbujal nas je, da je Bolje V Nadaljnje.Hvala!

Oznake: tiguan dvojna vrata usb avto polnilec, avto vtičnico splitter, vzdušje rcm, vpn, avto polnilec gori, iphone 6 slabo polnjenje vrata, za sansung, avto monitor, avto polnilnik z dvojno usb, galaxi

Vhodna napetost 10-19V
Število Izhodnih Vmesnikov 2 Z USB
Blagovna Znamka Urbanroad
Izhodna napetost 5V

Napiši mnenje

Urbanroad DC 12-24V Dvojna Vrata USB Avto Polnilec Cigaretni Vžigalnik-Vtičnico za izmenični Tok Splitter 5V 3.1 Za IPhone 6 6S 7 Samsung

Urbanroad DC 12-24V Dvojna Vrata USB Avto Polnilec Cigaretni Vžigalnik-Vtičnico za izmenični Tok Splitter 5V 3.1 Za IPhone 6 6S 7 Samsung

Značilnosti: 1. Primeren za vse mobilni telefon, tablični RAČUNALNIK, in avto električnih naprav. 2. Dvojno USB avto polnilec, tok in visoko visoko zmogljiva, hitro polnjenje, zanesljiv izdelek. 3. Iz ognjevarnih materialov, visoko temperaturno odporne in odporne proti koroziji, vzdržljiv in robusten, ni enostavno, da

Podobni izdelki