Prihranek Prostora Namizje Kozmetični Ličila Za Shranjevanje Predal Polje Šminka Primeru Manjše Izdelke Majhnih Predmetov Polje Namizje Ličila Organizator

Novo

€4.86

/ €8.09

Na zalogi

Opomba:1 D ue različne nastavitve zaslona,morda malo barve napake s pravimi izdelki.

2. Zaradi ročnega merjenja, morda malo velikost napake s pravimi izdelki.

Plačilo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

Pošiljko

1)Nomally naročila, bo poslana pravočasno v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko plačila potrdijo.

2)Prosimo, preverite vaše podatke skrbno.Za kupce iz ruske Federacije, se je potrebno, da poskrbite, da vaše Ime, Patronymic ime in priimek, vse v redu, v nasprotnem primeru paket bo poslan nazaj.

3."Brezplačna dostava" ali je samo za blago, ki je lažji od 2 kg in bo odpremljeno, ki jih na Kitajskem Post Air Mail, ki jim je mogoče slediti na spletu.Če smo ladje, ki jih druge načine, vas bomo o tem obvestili.

4.Če potrebujete druge načine pošiljanja, se obrnite na nas.Podpiramo, da vam najbolj idealno in priročen način dostave.

5.Za ladijski promet dni, ne moremo zagotoviti dostave časovni okvir, če je poštni urad je vse nepričakovane zamude zaradi dopust, vreme, carinskih ali drugih razmere.

Garancija & Garancije

Obljubljamo, nikoli ne pustite, da naše stranke izgubili denar in bodo veseli, da sprejme nazaj/zameno za vse postavke, ki so nakup v naši trgovini.

Naslednje zahteve, ki morajo biti izpolnjeni, preden boste pošiljanje elementa(s) nazaj na nas:

- Izdelek(i), mora biti v novo in izvirno stanje, kot si ga prejel.

- Škatle in oznake je treba vrniti skupaj z vašim predmet(ov).

- Ladijski promet pristojbina je nepovraten. (Nov ladijski promet pristojbina se plača kupci sami)

Povratne informacije

1.Smo zavezani k zagotavljanju najboljših storitev, vaše zadovoljstvo je naš cilj in vaše dobre povratne informacije so za nas zelo pomembni.

2.Pri nakupu naših izdelkov, Kupec se strinja, da nas kontaktirate v primeru negativnih izkušenj pred odhodom negativno ali nevtralno povratne informacije, ki nam priložnost, da odpravite težavo.

Prosim, pustite nas pet zvezdic, pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvam.Bomo veseli, da storijo enako za vas.

Če vam ni jasno, o zahteve, navedene zgoraj, se obrnite na nas.

Vrne in Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: polje ličila organizator, polje mala, organizator za mala plastika, jum šminka primeru, majhen nabor predali, celotno šminka primeru, mini pločevinke polje, seksi majhne kositer polje, polje mala plastika, 40 šminka organizator

škatla za shranjevanje ličila organizator
Plastika Tip PP
Zmogljivosti 24L
Blagovna Znamka Wishfly
Uporaba Manjše Izdelke, Ličila Orodja
Padec ladijskega prometa Da,
Številka Modela B27
prodaja Trgovina Na Debelo, Trgovina Na Drobno
Izdelek Urad Organizator
barve Kot Slike
Velikost 22*11*10.5 cm
Slog Sodobno
Funkcija Okolju Prijazno
Oblika Pravokotnik
Tehnika Sijajni
Predalčni Količina 00
Material Plastični
Po meri Da,
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar

Napiši mnenje

Prihranek Prostora Namizje Kozmetični Ličila Za Shranjevanje Predal Polje Šminka Primeru Manjše Izdelke Majhnih Predmetov Polje Namizje Ličila Organizator

Prihranek Prostora Namizje Kozmetični Ličila Za Shranjevanje Predal Polje Šminka Primeru Manjše Izdelke Majhnih Predmetov Polje Namizje Ličila Organizator

Opomba:1 D ue različne nastavitve zaslona,morda malo barve napake s pravimi izdelki. 2. Zaradi ročnega merjenja, morda malo velikost napake s pravimi izdelki. Plačilo 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti

Podobni izdelki