4pcs Zgosti Pregleden silikagel Baby Proti Trčenju Tabela Kotu Varnost Zaščitni Ovoj

Novo

€4.20

/ €8.38

Na zalogi

Baby tabela kotu proti trčenju, mehko in elastično, 5-krat krepitev elastičnost, anti-zaščita proti trkom, z 3M lepilom, enostaven za čiščenje.Material skozi izvoz, spremljanje ROHS za varstvo okolja certificiranje, varno in non-toksične, je mogoče kupiti na enostavnost.

Produktne lastnosti:

okolju prijazno PVC materiala, brez vonja, mehkejši in debelejši.Ta izdelek se uporablja v les, steklo, aluminij zlitine, keramične opeke, marmor, kovina, cementa in drugega pohištva, kotne in drugih gospodinjskih aparatov.Sam izdelek z dvojno stranicami lepilo lahko nalepite na namizje, da se prepreči otroka pred nenamernim odrgnine.

Velikosti

Opis izdelka velikosti, vključno z različno število kosov na zalogi različnih velikosti.

OPOMBA:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike. 2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

ČE IMATE KAKRŠNAKOLI VPRAŠANJA,PROSIMO, OBRNITE NA NAS,VAM BOMO ODGOVORILI V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU,HVALA VAM ZA VAŠE RAZUMEVANJE!

Oznake: mala najlon valja kolesa, 120 okrogel prt, jasno desk mat, 2020 ekstrudiranje, Profil, konec namizni set, kotu zaščita za prenosnik, profil iz aluminija, čelada mehko, pismo roller

Vrsta Kotu Oklepajih
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
DIY Dobave Lesnoobdelovalnih

Napiši mnenje

4pcs Zgosti Pregleden silikagel Baby Proti Trčenju Tabela Kotu Varnost Zaščitni Ovoj

4pcs Zgosti Pregleden silikagel Baby Proti Trčenju Tabela Kotu Varnost Zaščitni Ovoj

Baby tabela kotu proti trčenju, mehko in elastično, 5-krat krepitev elastičnost, anti-zaščita proti trkom, z 3M lepilom, enostaven za čiščenje.Material skozi izvoz, spremljanje ROHS za varstvo okolja certificiranje, varno in non-toksične, je mogoče kupiti na enostavnost. Produktne lastnosti: okolju prijazno PVC materiala,

Podobni izdelki