Podajalnik Ptic Hummingbird Podajalnik Ptic, Ostriž Za Na Prostem Teras Ročno Pihano Steklo Hummingbird Podajalnik

Novo

€27.05

/ €32.20

Na zalogi

Pet podajalnik ptic hummingbird napajalni dvorišče na prostem, pitne vodnjak

Bullet Točk:

1、PRITEGNILI HUMMINGBIRD: svetle barve, da hummingbird napajalni bolj privlačna za hummingbirds.

2、ENOSTAVNO IZPOLNITE NEKTAR: Featuring prozornega stekla, širok usta rezervoar in dveh del znanja omogoča videnje in dolivanje nektar preprosta.

3、PITNE: Naše podajalnik ptic ima 4 cvet korita za hummingbirds za počitek in pijačo, in je vsebuje 1 ant jarkom, 1 kovinsko kljuko, 1 bombažna vrvica za opaljivanje tega 1 majhno krtačo.

4、PREMIUM MATERIAL: Ročno pihano steklo je zelo močan, debel in trpežne, in ne zbledi.

5、PAZI: Pustite ptice živijo in uživajo pitno vodo, in potem si lahko ogledate ptic iz okna, teraso ali krova.Zelo dobro darilo umetnosti.

Značilnosti:

1. PRITEGNILI HUMMINGBIRD: svetle barve, da hummingbird napajalni bolj privlačna za hummingbirds.

2. ENOSTAVNO IZPOLNITE NEKTAR: Featuring prozornega stekla, širok usta rezervoar in dveh del znanja omogoča videnje in dolivanje nektar preprosta.

3. PIJAČA: Naše podajalnik ptic ima 4 cvet korita za hummingbirds za počitek in pijačo, in je vsebuje 1 ant jarkom, 1 kovinsko kljuko, 1 bombažna vrvica za opaljivanje tega 1 majhno krtačo.

4. PREMIUM MATERIAL: Ročno pihano steklo je zelo močan, debel in trpežne, in ne zbledi.

5. PAZI: Pustite ptice živijo in uživajo pitno vodo, in potem si lahko ogledate ptic iz okna, teraso ali krova.Zelo dobro darilo umetnosti.

Specifikacija:

Ime: Hummingbird Napajalni Razpršilnik Vode

Barva: naslikal

Material: steklo + metal + plastike

Velikost: približno 22 *16 * 16 cm/8.66*6.30*6.30 palčni

Primeren za: hummingbirds in drugih poudaril,-zaračunavajo ptic pitne vode, perching uporabo

Seznam Vsebine:

Hummingbird Podajalnik * 1

Kavelj * 2

Konoplja Vrv * 1

Majhen Čopič * 1

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: papiga ostriž, ptičja podajalnik ptic, vitraž podajalnik ptic, sconces pihano steklo, podajalnik ptic na prostem, napajalni veverica, podajalec za čebele, HUMMINGBIRD, podajalnik ptic prosto živečih, vintage ročno pihano steklo

Ime
Velikost
Funkcija Samodejno
Material
Barve

Napiši mnenje

Podajalnik Ptic Hummingbird Podajalnik Ptic, Ostriž Za Na Prostem Teras Ročno Pihano Steklo Hummingbird Podajalnik

Podajalnik Ptic Hummingbird Podajalnik Ptic, Ostriž Za Na Prostem Teras Ročno Pihano Steklo Hummingbird Podajalnik

Pet podajalnik ptic hummingbird napajalni dvorišče na prostem, pitne vodnjak Bullet Točk: 1、PRITEGNILI HUMMINGBIRD: svetle barve, da hummingbird napajalni bolj privlačna za hummingbirds. 2、ENOSTAVNO IZPOLNITE NEKTAR: Featuring prozornega stekla, širok usta rezervoar in dveh del znanja omogoča videnje in dolivanje

Podobni izdelki