ODLIČNO ELITE SPANKER Lov Molle EOS Torbica Zunanji Večnamenski Taktične Orodja Komplet Vojaške Trdna Pasu Zadrgo Vrečke

Novo

€22.44

/ €24.93

Na zalogi

Funkcija:

Vzdržljiv Material.To Orodje vrečka je izdelana iz Cordura Najlon, YKK zadrge,lahek in vzdržljiv.

Pripomoček Molle torbica.Obe sprednji in zadnji vreča so molle sistemov,je lahko pritrjena na druge taktične orodja ali druge opreme, prav tako lahko pritrjena na ta vrečka z molle traku ali privoščljivosti posnetke.Več žepi in molle gume sestavljajo resonable blok,lahko postavite veliko eos orodja in razlikovati preprosto,majhno vrečko, vendar je lager zmogljivosti.

Ločljive gume pannel.To admin torbica ima odstranljivo gume pannel,lahko enostavno dostopa do manjših predmetov na njem.Če včasih sploh ne potrebujejo tako veliko predmetov,lahko fleksibilno ločeno celotno pannel iz torbica.

Vsestranski funkcijo.Lahko se uporablja kot različne profesionalno orodje molle torbica je dal svojo potrebo skupaj, veliko za nekoga, ki želi združiti vse svoje žep izvajajo člen v eno področje, namesto da so se širijo okoli.PS: Vsi izdelki v trgovini, razen za posebna navodila.Ne vsebujejo nobenih dodatkov ali predmetov.Ta uprava torbica je kot nalašč za EOS ali za dolgoročno napotitev/potovanja.

Trajne in prenosni EOS orodje vrečko,je ležala ravno design omogoča enostavno orodje za nakladanje,poskrbite, da imate dovolj prostora za vse vaše orodje, medtem ko še vedno ostaja okreten.Vam taktično prednost z uporabno taktično vrečka design.

Zadrgo žep in molle plošča

Zadrgo prostor, žep za ravno element.

Spredaj s 3 vrstice molle trakovi,namenjeni za pritrditev dodatne koristne molle vrečka na plošči, da razširi svoj prostor za shranjevanje.

Dvosmerni YKK zadrge

Pripomoček molle torbica z dvema-način YKK zadrge v potegne vam omogoča, da hitro zip vojaško vrečka zaprta iz obeh obeh straneh ali dostop samo eni strani taktični paket brez popolnoma odprl.

Molle modul & D-obroč, sponke

2 sponke trakovi za pritrditev taktične orodja, kot dodatno zunanjo ali torbici nosite kot običajno torbica za varno bistvene prestav.

3 vrstic molle jermeni za prilagajanje vgradnjo,ki se prilagaja na vaš različne opreme.

Trajno 500D Cordura Najlon materiala ,EOS organizator admin torbica utemeljeno blokov več pocket design.Celo ko je polna vaše EOS (vsakdanje izvajanje) postavke,to ni preveč težko, da se počutijo kot chore, da ga nosite vsak dan,kamorkoli greste.

1.Glavni prostor in notranjega pocket, ki je kot nalašč za shranjevanje mobilni telefon, taktično pero, keychain, GPS naprave, digitalne fotoaparate, medicinska oprema, strelivo, paracord ali potrebne pripomočke, ki jih potrebujete.

2.Molle gume so v dobrem položaju, ki zagotavlja varno prijem za vse svoje predmete.Ti elastična zank, ki so primerna za veliko orodij,imajo vse na svojem mestu.

3.Snemljiv elastična igralni plošči se lahko odstrani, če včasih ne želite, da ga nosite.

Ta vsestranski EOS kit torbica je molle trakov in malo žepi, ki so idealne za organizacijo orodja in orodja, da bi si želeli, da nosijo vsak dan.

1.Kot taktično prilogo vrečka,lahko imajo mobilni telefon,GPS naprave,zemljevid,svetilko,zanka taktično peresa,noži itd.

2.Kot prvo pomoč bil reševalec vrečka,lahko imajo medicinske dobave boste potrebovali,ne-tkane gaze,varnostne zaponke,prožne tkanine povoji,prva pomoč trak,travme pad,protivnetna zdravila,za enkratno uporabo rokavice.

Velikost Zaslona

Prikaz Izdelka

Barvni Zaslon Hvala za vaš prihod!Želim vam srečno nakupovanje!

Oznake: torba ženske, ptica na prostem, vrečko rami, airsoft m4, Nahrbtnik, primeru iphon, eos orodje, multitul, vrata ličila vrečko, denarnice, ženske

Slog Multifunkcijski EOS vrečko
Velikost 8.7inch*1.7inch*6.8inch
Material CORDURA
barve BLK/COB/RGN/GRY/MC/MCB
Vrsta Taktično Večnamensko Vrečke
Vrste šport Lov
Blagovna Znamka ODLIČNO ELITE SPANKER
Število EP126
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

ODLIČNO ELITE SPANKER Lov Molle EOS Torbica Zunanji Večnamenski Taktične Orodja Komplet Vojaške Trdna Pasu Zadrgo Vrečke

ODLIČNO ELITE SPANKER Lov Molle EOS Torbica Zunanji Večnamenski Taktične Orodja Komplet Vojaške Trdna Pasu Zadrgo Vrečke

Funkcija: Vzdržljiv Material.To Orodje vrečka je izdelana iz Cordura Najlon, YKK zadrge,lahek in vzdržljiv. Pripomoček Molle torbica.Obe sprednji in zadnji vreča so molle sistemov,je lahko pritrjena na druge taktične orodja ali druge opreme, prav tako lahko pritrjena na ta vrečka z molle traku ali privoščljivosti posnetke.Več

Podobni izdelki