6MBP50RA120-55 IGBT Moudle Novo Izvirno Resnično Distributer Brezplačno Ladje 1PCS/VELIKO JINYUSHI ZALOGI

Novo

€73.71

Na zalogi

1.Če potrebujete obrazcu za to postavko.Prosim tudi samo vas prosimo, da contacet nas.

2.Kupite lahko tudi količino, ki jo potrebujete in smo lahko spremenite količino in ceno, prav primerna za vas!Na primer, lahko kupite 1PCS ali 2PCS,bomo samo spremenite ceno za vas!

1.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange.

2.Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste oddali naročilo.

3.To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Kupec je odgovoren za vse nadaljnje poštnine.

1. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po tem, ko smo potrdite plačilo.

2. Prosim, povejte mi, vaš trenutni naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno.

3. Pred naročilom vas prosimo, obrnite na nas, da potrdite svojo prednost pošiljke način.Običajno to traja 7-30 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

4. Včasih bi bilo več, ker je slabo vreme, izguba časa v carinjenje.Zato prosim, počakajte potrpežljivo, če ne prejmete vaš element na čas.Če ne prejmete izdelek v roku trideset dni, se, prosimo, obrnite na nas in potem bom lažje spremljanje to.

1. Prosimo, potrdite prejema blaga po tem, ko ste jih dobili.

2. Če imate kakršno koli vprašanje za izdelke boste prejeli, prosimo, obrnite na nas v času in bomo poskušali naše najboljše, da bi rešila težave in da ste zadovoljni.

3. Vas prosimo, da nas je 5 Star pozitivne povratne informacije.Hvala za vaš čas!Dobrodošli spet obiščite!

EMAX ELEKTRONSKI CORPORATION, LIMITED, ki je po vsem svetu vodilni distributer, ki zagotavlja vse na enem dobavni verigi rešitve za zadovoljevanje vse vrste zahtevne elektronske komponente in 2G 3G 4G GPS/GSM Moudles.

Naš bogat popis razpoložljivost je dopolnjen s pomočjo globalne mreže doma in v tujini dobaviteljev, ki zagotavljajo našim strankam najboljšo možno cen na materiale, kot tudi prepričani, dostop do zastarela, pomanjkanje, nujna in težko najdejo komponente.

Prepričani smo, da lahko slove vse vaše težave, na elektronskih komponent!Prosimo, ne oklevajte v Stik z nami.Ste lahko prepričani, naše najboljše pozor!!!

Oznake: podpora mobilnega dona, rumena bright crystal, trikotnik modra jopica, usb original čast 10, trikotnik varnosti svetlobe, vw passat ntsc fotoaparat, žensko oko makup krtačo, debele zvezke, tesnila, usb oscilloscope 2 ch

stanje Nova
Vrsta igbt modula
Obratovalna Temperatura -40~+90
Napajalna Napetost 100% Nov Original
Blagovna Znamka JINYUSHI
Uporaba Računalnik
Izguba Moči 100% Nov Original
Številka Modela 6MBP50RA120-55

Napiši mnenje

6MBP50RA120-55 IGBT Moudle Novo Izvirno Resnično Distributer Brezplačno Ladje 1PCS/VELIKO JINYUSHI ZALOGI

6MBP50RA120-55 IGBT Moudle Novo Izvirno Resnično Distributer Brezplačno Ladje 1PCS/VELIKO JINYUSHI ZALOGI

1.Če potrebujete obrazcu za to postavko.Prosim tudi samo vas prosimo, da contacet nas. 2.Kupite lahko tudi količino, ki jo potrebujete in smo lahko spremenite količino in ceno, prav primerna za vas!Na primer, lahko kupite 1PCS ali 2PCS,bomo samo spremenite ceno za vas! 1.Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange. 2.Pokvarjena

Podobni izdelki