2 v 1 Korak sušilec za lase Krtača na Vroč Zrak Glavnik Styler in za Lase Večfunkcijsko za Dom Salon Ravne Kodraste Lase Styling Orodje

Novo

€10.87

/ €15.53

Na zalogi

Več Izdelkov:

2 v 1 Večfunkcijsko Negativni Ion sušilec za lase Krtača na Vroč Zrak Glavnik Styler in Sušilnik za Dom Salon Ravne Kodraste Lase Styling Orodje

Podrobnosti:

Visoka kakovost ščetine za enostavno detangle in boljši oprijem vaše lase, zmanjšanje split oblikovanje in knotting.

Enostaven za uporabo: 1000W moči zagotavlja ravno pravo količino toplote, hitro ogrevanje in prihranek časa.

Negativne ione nasičena pretok zraka, pomagati, da bi lase gladko in lasje bolj svetleči, medtem ko se zmanjša frizz in statične.

3 Toplotne nastavitve načrtovanja, super za različne pričeske, visoko vročino nastavitev za debele lase, nizko toplotno nastavitev za fine tanke lase.

Kompaktna struktura in lahek, kar je idealno za domačo uporabo, potovanja, salon, počitnic in celo v pisarni.

Specifikacija:

Kurjava: upor žice

Paket velikost: za 38,5 x 9 x 11,5 cm/15.16 x 3.54 x 4.53 palčni

Napetost: 110/240V 50-60Hz

Temperatura: 60-120 stopinj Celzija

Moč: 1000W

Nadzor Temperature: vroči zrak + hladen zrak

Opomba: Zaradi ročnega merjenja, lahko pride majhnih odstopanj.

Na voljo slog: EU Vtič, AU Plug, UK Plug

Povejte nam, slog, ki ga želite, ko ga kupite, ali pa bomo poslali na naključno

Package:

1 x sušilnik za Lase Krtačo

1 x Uporabniški Priročnik

Plačilo >> 1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT in vse glavne Kreditne Kartice prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti izvršeno v 5 dneh po naročilu.

3. Če ne morete prevzem takoj po naročilu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

Pošiljko >> 1. Naročila, bo poslana v 4 delovnih dneh po polno plačilo se poravna.

2. Smo le ladja potrdila, da naslov, prosimo, da poskrbite, da vaše naročilo naslov je enak, kot je vaš naslov za dostavo.

3. Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

4. Če ne prejmete vaše pošiljke v času, prosimo, Obrnite na Nas pred začetkom spora , smo pa preverite problem in dala rešitev v 24 urah.

Garancija >> 1. 6 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).

2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v garancijskem roku, morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.

Vrnitev & Vračilo >> 1. Če je predmet, ki je v okvari, naj kupec se obrnite na nas, preden se je vrnil izdelka.

2. Če kupec ne bi radi, da se vrnete izdelek, mi bo celotno ali delno povračilo, ki temelji na podrobni položaj.

Povratne informacije >> Smo poskušali naše najboljše, da bi našim strankam vesel nakupovalno izkušnjo.Prosimo, da Nas kontaktirate, da odpravite vse težave, preden ste nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko dala rešitev v najkrajšem možnem času.

Oznake: krtača za lase lase, glavnik toplote, puhalo krtačo za lase, dvojno napetostjo krtača na vroč zrak, udarec sušenje ščetka srednje, otrok, sušilnik za lase, glavnik vroče, udarec za sušenje krtačo, hitro liss, glavnik vroče železo

Številka Modela Zrak Glavnik, Ščetka Za
Material upor žice
Postavka Vrsta Glavnik
Velikost 38.5 x 9 x 11.5 cm/15.16 x 3.54 x 4.53 inch

Napiši mnenje

2 v 1 Korak sušilec za lase Krtača na Vroč Zrak Glavnik Styler in za Lase Večfunkcijsko za Dom Salon Ravne Kodraste Lase Styling Orodje

2 v 1 Korak sušilec za lase Krtača na Vroč Zrak Glavnik Styler in za Lase Večfunkcijsko za Dom Salon Ravne Kodraste Lase Styling Orodje

Več Izdelkov: 2 v 1 Večfunkcijsko Negativni Ion sušilec za lase Krtača na Vroč Zrak Glavnik Styler in Sušilnik za Dom Salon Ravne Kodraste Lase Styling Orodje Podrobnosti: Visoka kakovost ščetine za enostavno detangle in boljši oprijem vaše lase, zmanjšanje split oblikovanje in knotting. Enostaven za uporabo:

Podobni izdelki