Oversky MXL-RX62H V2 RC Letalo Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servo za Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

Novo

€24.77

Na zalogi

Oversky MXL-RX62H V2 Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servos za Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

V MXL-RX62H V2 Serija sprejemniki je nova združljiv sprejemnik za mini letalo.Vključuje z 2 linearni servos, 2 neodvisni izhodni vmesniki, eno vgrajeno 3A brušena ESC izhod vmesnik in eno brushless ESC signal vmesnik.

Opis:

Blagovna znamka: Oversky

Zaporedna številka: MXL-RX62H V2 Velikost: 24.5*22.5*8.0 mm (brez napajalnega kabla in antena) Teža: 3.5 g (vključno z napajalni kabel in antena) Delovna napetost: 3.0~5.0 V CYRF6936 strojne opreme, različice: združljiv z SMX/2; CC2500 strojne opreme, različice: Združljiv z Futaba SFHSS, FRSKY-D8.

Kako začeti vgrajen čopič ESC: Ko je sprejemnik je vklopljen, vgrajen čopič ESC zaklenjena, in vgrajen čopič ESC, se lahko aktivira samo, če je plin, je na najnižji položaj.Ko je sprejemnik najprej preveri, da je plin, je potisnil na najnižji položaj, rdeča lučka LED utripa, kar pomeni, da vgrajen čopič je odklenjena in jo lahko aktivira.Če plin, ne more biti odklenjena, preverite, če je nižja plin, je razveljavljena ali kap, ni dovolj, in nato spremenite lopute za nastavitev in poskusite znova za odklepanje in aktivirajte vgrajen čopič ESC.

SMX/2 in FRSKY-D8 Vezava: Če je signal ne prejme v roku 10 sekund, ko sprejemnik je vklopljen, sprejemnik preklopi bingding način (LED spremembe iz slow bliskavica za hitro flash), nato pa sledite navodilom oddajnika, da se veže .Ko bingding uspešno, LED se v slow bliskavica, in ko je signal je prejel, LED je vedno.

Futaba SFHSS Vezava: 1) Nastavitev oddajnik Futaba v SFHSS način, nato izključite. 2) Povežite bingding kabel AIL in Obratno AIL terminali, nato pa vklopite sprejemnik za vstop zavezujoč način (LUČKA utripa). 3) vklopi oddajnik Futaba, in bingding je uspešno, ko se LED na sprejemnik spremembe iz flash enakomerno svetlo.

Pacakge Vključeni:

1x Oversky MXL-RX62H V2 Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servos

Oznake: rc plina letal, futaba univerzalni sprejemnik, rc servo, prejemanje frsky, dsmx, heli rc sprejemnik, 4px futaba, frsky sprejemnik 9, receptor frsky flysky, servo

Številka Modela Sprejemnik
Blagovna Znamka AIRFORTH
RC Deli & Accs Radijski Sistemi
Za Tip Vozila Helikopterji
Plastika Tip ABS
Material Plastični
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Sprejemniki
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Oversky MXL-RX62H V2 RC Letalo Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servo za Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

Oversky MXL-RX62H V2 RC Letalo Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servo za Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS

Oversky MXL-RX62H V2 Sprejemnik, ki je Integriran z Dvojno Servos za Frsky DS-MX DM-S2 FUTABA SFHSS V MXL-RX62H V2 Serija sprejemniki je nova združljiv sprejemnik za mini letalo.Vključuje z 2 linearni servos, 2 neodvisni izhodni vmesniki, eno vgrajeno 3A brušena ESC izhod vmesnik in eno brushless ESC signal vmesnik. Opis: Blagovna

Podobni izdelki