Avtomobilski Prtljažnik Ročaj Fotoaparata Za BMW X1 X3 X4 X5 F30 F31 F34 F07 F10, F11 F25 F26 E84 Auto Vzvratno Parkiranje Kamera Nepremočljiva Nightview

Novo

€33.03

Na zalogi

Opomba:

1. Zaradi različnih državah, modeli avtomobilov morda drugačne, prosim, pustite sliko in velikost(dolžina*Širina) vašega avtomobila prtljažnik ročaj, ko oddate naročilo. 2. Kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas prvič.

Primerna za:

BMW Serije 3 za obdobje 2011-2015, 5 Serije 2012-2016, X1 2016, X3 2016, X4, X5 BMW F30 F31 F34 F07 F10, F11 F25 F26 E84 Več modelov avtomobilov, prosimo, obrnite na nas.

Značilnosti:

1.Posebna oblika zamenjajte izvirni avtomobilski prtljažnik ročaj, odlično tekmo, brez škode za namestitev. 2.Nizko svetlobe kot nalašč night vision. 3.Lahko pomaga, da bi se izognili nesrečam, trajnost, je dobro. 4.Preklopno napajanje Nizko moč circuit design, majhne toplote, stabilno delo. 5.Nepremočljiva rating IP67. 6.170 stopinj velike širokega kota. 7.Vsak od naših izdelki morajo opraviti testiranje vibracij, aging zdravljenja, nepremočljiva test, visoke in nizke temperature test UV-test, nepropustnost za zrak test in vrsto vozila standard test.

Tehnični Parametri:

Slikovni senzorji: HD Barve COMS PC1058 Ločljivost(TV Vrstice): 600 Učinkovitih slikovnih točk: 960*576 TV standard: NTSC / PAL (Neobvezno) Objektiv kot (Si.): 170deg Minimalna osvetljenost: 0.1 Lux Video izhod: 1.0 Vp-p, 75Ohm, RCA moški AGC / BLC / White balance: Auto Napajanje: DC 12V Moč:

Paket Vključuje:

1*Poseben Avto Pogled Od Zadaj Kamero 1*1.2 m Napajanje žice 1*6 m Video žice 1*Preračun žice

Posebno povezavo za BMW Android Zasloni

Povezave za naše BMW android zaslon s kamero zadaj, je drugačen.Vam ni treba, da ga priključite na vse zadnje luči.Samo to storiti v nadaljevanju slika prikazuje.

Nadgradnje:

Da, kot lahko vidite iz spodnje slike, ki smo nadgradnje na kamere kabli.S temi manjše BMW head vtičnice, to je bolj učinkovito, ko ga namestite, ker bo lažje priti skozi ozke cevi v avto.

Povezava za drugi avto zaslon:

Če želite uporabljati s to digitalno kamero za druge android zaslon, ki ga ne kupujejo od nas, prosimo glejte spodaj povezave ali vprašajte nas pred vrstnem redu.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.Ponujamo tudi 12-mesečno brezplačno vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec je treba tudi plačati stroškov delov, ki se zamenjajo.Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.Izdelek se lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki zaradi razlogov, kot so svetlobni učinek, monitorji, itd.Fotografija je samo za referenco.V spletno nakupovanje, ne vidite element, ki v živo.Zato je pomembno, da si razjasni vsa vprašanja, dvome ali posebne potrebe, preden ste naročilo.Ko paket prispe, lahko bi morala zavrniti prijavo, da sprejme pošiljke, če najdete kakšne znake poškodb ali da izdelek, ki je lomljen ali zdrobljen, ali se lahko razlikujejo od opisov izdelkov, kot so količina, barva, oblika, dodatki, itd.Kot alternativa, si lahko zaprosijo za dostavo osebja za izdelavo potrdila za škodo in o tem obvesti lastnika trgovine takoj.Kupec je priporočljivo, da odprete paket za pregled predmeta pred dostave osebje odstopa.Če je izdelek poškodovan ali pa ni v skladu z opisi izdelkov, lahko zavrne prijavo in vrne paket desno stran.

Oznake: bmw f30, amd x4, f30, bmw e84, F10, f34, gps bmw x1 (e84, bmw f25, bmw f36, bmw f11

Shell Materiala Plastični
zaporedna številka
Objektiv Material Plastični + Steklo
Tip Alarma Vozila, Varnostne Kamere
Vodilno Črto Da,
Žice ali Brezžično Žice
Vrsta Materiala Plastični
Dolžina Video Kabel 6M
Blagovna Znamka carnavi

Napiši mnenje

Avtomobilski Prtljažnik Ročaj Fotoaparata Za BMW X1 X3 X4 X5 F30 F31 F34 F07 F10, F11 F25 F26 E84 Auto Vzvratno Parkiranje Kamera Nepremočljiva Nightview

Avtomobilski Prtljažnik Ročaj Fotoaparata Za BMW X1 X3 X4 X5 F30 F31 F34 F07 F10, F11 F25 F26 E84 Auto Vzvratno Parkiranje Kamera Nepremočljiva Nightview

Opomba: 1. Zaradi različnih državah, modeli avtomobilov morda drugačne, prosim, pustite sliko in velikost(dolžina*Širina) vašega avtomobila prtljažnik ročaj, ko oddate naročilo. 2. Kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas prvič. Primerna za: BMW Serije 3 za obdobje 2011-2015, 5 Serije 2012-2016, X1 2016, X3 2016,

Podobni izdelki