Anet BMG Neposredno Iztiskanje Dual-Drive PLA Filamentov hranjenje BMG Klonirali 3D Tiskalnikov Deli Kit za Anet A8 Creality CR10

Novo

€6.08

/ €16.43

Na zalogi

Anet Dual-Drive Iztiskanje BMG Izvod za Anet A8 Creality CR10

Mi sami so strokovni na tem področju, zato smo vedno razmišljati naprej in izberite najboljše za vas.Če vaš tiskalnik podpira open source nadomestne dele, poskusite to in boste imeli različne izkušnje.

DVAKRAT PRESTAVE, DVAKRAT ZABAVA

Konvencionalna iztiskanje ponavadi samo en pogon orodja in vodnik ležaj, ki povzroča, da nima griping sile z žarilno nitko in povzroči slabo kakovostjo tiskanja.Dve pogonskih kolesih oprijem nitke iz vsake strani, ki zagotavljajo trden in zanesljiv vir v hotend.Od skupno materialov, kot so PLA in ABS prožne filamentov, kot TPU ali TPE, dual-pogon orodja za Iztiskanje lahko poda dosledno tok žarnice z žarilno bodisi v neposredni pogon ali Bowden konfiguracije.

ENOSTAVNO NASTAVLJIVA NAPETOST

V Ekstruder je zasnovan z odpiranje gumb na strani, ki ima eno dvojno-pogonski zobniki.Ta gumb je zaprta z pomladi-napeti thumbscrew.To thumbscrew omogoča natančno napetosti pogona orodja za pravilno imajo na nitke, s sposobnostjo, da sprostite pritisk in preprosto vstavite ali odstranite nitke.

Vse, kar morate storiti je, da potegnite stran od iztiskanje, tako da spomladi bo stisniti ravno dovolj, da sprostite pritisk na gradiva, dajanje v najem vi enostavno krmo neposredno v hotend.

VEČ MOŽNOSTI NAMESTITVE

V ekstruder je izdelana za namestitev z vgradnjo reže na dnu za E3D hotend ali utora za držalo za Bowden cevi.Luči-teža slog Dual Drive iztiskanje je uporabno za direktni pogon konfiguracije.To je zato, ker to pomaga zmanjšati orodje glavo teže.Imajo lažji glavo pomeni, tiskalnik, ki lahko premika hitreje, medtem ko ne žrtvovanja exactness ali kakovost tiskanja, ker wobble.

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

• Premer nitke podpirajo: 1.75 mm • * Teža (brez motorja): 75 g • E-korak vrednost: 415 • Združljiv koračnih motor: Nema17 (5mm gred) • Sklopka Razmerje: 3:1

KAJ JE V ŠKATLI

• Dvojni Pogon Iztiskanje • Thumbscrew tensioner • Vmesnik orodja (za vgradnjo na steper gred) • Tri pritrdilne vijake • Motor Montažo Adapter

DVOJNI DISK, Iztiskanje Namestitev

To je preprost način, da namestite dual drive iztiskanje, to traja le 6 korakov. 1. Odstranite izvirne ekstruder. 2. Odstranite staro orodje z motorjem. 3. Zamenjajte jo z novo opremo in zaklepanje vijak, pazi smeri prestavi. 4. Postavite motor nazaj previdno. 5. Kraj iztiskanje na vrhu. 6. Pritrditev na tri nove vijaki smo pod pogojem,.

Umerjanje Dual Drive Iztiskanje

Standard Jadrovnica Nadzorna Plošča

To lahko storite tako, Nadzor => Motion => Korake /mm => E Korake /mm in vnesite vrednost, 415. Poskusite natisniti model, če vidite, hotend pod iztiskanje ali več ekstrudiranjem, prosim za kalibracijo in prilagodite E Korake /mm ustrezno.

Drugi Tiskalniki

Prosimo, obrnite na tiskalnik storitev, da vidim, če lahko spremenite E korake/mm.

Nasveti

Namesto vleče iz Vstopu v ekstruder, potegnite iz vtičnice.To je pomoč pri preprečevanju nitke iz vztrajanjem v ekstruder.Ko naredite hladno vlečenje, nitke je običajno več bistveno na konici.Torej, če si potegnite iz PTFE cevi strani, to bo tanek strani nitke skozi iztiskanje, ki izhajajo iz enostaven za atomsko potegnite in sprostil šoba.

Mojstrovine Začni od Tukaj!

Testirali smo več tisoč krat in ugotovila, da je ta iztiskanje izvede tudi v tako natančno tiskanje in hitro tiskanje, deluje tudi z tako majhnega kalibra šobe, kot tudi tisti veliki, in vedno zagotavlja neprekinjeno snovnih tokov, zaradi česar vaš tiskanje predmet gladek, brez burr.

Prosimo, bodite pozorni na velikost

Anet Tovarne Neposredno Trgovina

Pogosta VPRAŠANJA:

Je izdelek, ki sem kupila v tej trgovini pristen?

Mi sami so Anet tovarni!Tako imamo stabilno dobavni verigi, najnižja cena in najmočnejši poprodajnih storitev.Razlikujejo od drugih agentov na tej platformi, lahko nudimo več možnosti za strojno modeli, vse vrste nadomestnih delov in filamenti za vas.Ob istem času, mi smo pripravljeni za komunikacijo z vami o vseh queastions imate, medtem ko nakup in uporabo naprave, ki lahko spodbujajo nakupni izkušnje, ki ste kupce, kot tudi napredek naše Anet blagovne znamke.Hvala za vašo pozornost in podporo ves čas.

Moram plačati dodatne tarife po nakupu?

Zdaj imamo skladišča v Evropski Uniji, Rusija, Brazilija in zda.Če se odločite za ladje iz teh držav, boste donot morali plačati dodatne tarife.Vendar pa v nekaterih državah, kupci morajo plačati davek na porabo, kot so Združene države amerike in nekaterih mest v Braziliji, morate vedeti, lokalne uredbe.

Kaj način dostave ali uporabljate za dostavo?

Smo običajno uporabite naslednje logistika metode: Ladja iz Kitajske--FedEx, UPS, DHL Ladje iz EU--DHL, GLS Ladij iz ruske--CDEK, ruski Post, IML Ladje iz Brazilije--Brazilija Post

Zakaj ne morem plačati s Paypal?

Trenutno www.meridian-sun.si le sprejema Paypal plačila v nekaj državah.Če ne morete plačati s PayPal, prosimo, uporabite druge načine plačila.

Oznake: titan extrud, cr 10 v2, nazaj iphone 7, cr6 se creality, nitke pla, enser 3 iztiskanje, anet et5, 17hs4023, matica t8, Fižol

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela BMG-iztiskanje
Postavka Vrsta Iztiskanje
Blagovna Znamka Anet

Napiši mnenje

Anet BMG Neposredno Iztiskanje Dual-Drive PLA Filamentov hranjenje BMG Klonirali 3D Tiskalnikov Deli Kit za Anet A8 Creality CR10

Anet BMG Neposredno Iztiskanje Dual-Drive PLA Filamentov hranjenje BMG Klonirali 3D Tiskalnikov Deli Kit za Anet A8 Creality CR10

Anet Dual-Drive Iztiskanje BMG Izvod za Anet A8 Creality CR10 Mi sami so strokovni na tem področju, zato smo vedno razmišljati naprej in izberite najboljše za vas.Če vaš tiskalnik podpira open source nadomestne dele, poskusite to in boste imeli različne izkušnje. DVAKRAT PRESTAVE, DVAKRAT ZABAVA Konvencionalna iztiskanje

Podobni izdelki